Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Kipihenten ébredtem és farkas éhesen. Mostanában rengeteget eszek és ez meg is látszódik a súlyomon. Szépen tartottam gond nélkül a 78 kiló környékét és előbb 80 környékére csúsztam és most már elkerültem a 81-et is. Hmmmm. Ez így nem lesz jó. Nem szabad vissza híznom. A rengeteg zabálásnak megálljt kell parancsolnom!
Tegnap zsaluztunk. Ellőbb egy teraszt zártunk körbe majd visszatértünk a párkányzsalunkhoz. Már ezer éve elkezdtük és lassan illő lenne befejezni. Szerintem most ott fogunk maradni és befejezzük. Mivel elfogyott a anyagunk 2-kor leléptünk. Hazajöttem és fürcsi után elmentünk a media markt-ba nézelődni. Volt ott nagy ketrecekben olcsó dvd film. Vettünk pár darabot nevetséges áron és végre beszereztem a kedvenc PC játékomat is eredetiben.
Ma nem tudom megyünk e valamerre vagy pihizünk.Lehet kitesztelem hogy mi az a minimum fesz amivel megy a procim 12x133-al. Letöltéshez valami überalacsony fogyasztás kellene..
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest