Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap délelőtt elmentem megnézni a kocsibeállót és nagyjából kiszámoltam a fát hozzá. Ma átgondolom és kiszámolom a polikarbonátot mert mindent is azzal akarnak majd fedni és burkolni. Nem lesz olcsó annyit mondhatok.
Visszakaptuk Csillagot ami szerény 210e.-be került. Idén eddig csak a külsejére (karosszéria+festés) elköltöttünk közel 600e ft.-ot. Azt számoltam hogy amióta nálunk van ráköltöttük még 1x a vételárát. [kép]
[kép]
Legalább most már egy színe van az autónak. Nyilván egy szakértő biztos találna kivetnivalót de ennyire már nekünk jó.
Tegnap előtt lemértem Szemi klímáját mennyire fúj hideget. [kép] Sajnálom hogy nem szigetelték le rendesen a gyárban és nem érezni hogy hú de hideg lenne.
Lent voltunk a játszón és versenyeztünk egyet a pályán. Sári és Boldi bicóval, én pedig rollerrel. Egy óriásit zakóztam a végén és beszereztem pár zúzódást plusz a két csuklómat nagyon beütöttem ami most eléggé fáj. Mondjuk ezzel a vetődéssel győztem.
Ma szokásos vasárnapi menetrend.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest