Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma ráérősek vagyunk. Csak pár képet teszek fel a tegnapról mert annyira azért nem lettek jók. gyerekek a fán.
mindenki díszíti
Közvetlenül ajibontás előtt.
Maga a bontás.
(L:https://prohardver.hu/dl/upc/2019-12/26/18666_yro1t0mgbppx4vey_81196179_2843999495664956_6349612713341091840_o.jpg)(/L)A konyhát építem össze
És amikor már minden gyerek főz. Amikor már mindenki játszik egy megnyugodva az én igazi szerelmemmel.
A kedvencem amikor azt kérem nézzenek rám egy fotó erejéig de iszonyat zavarom a játékot.
Nagyjából mindenki kapott olyat aminek nagyon örül. És Sári kifejezetten örül annak hogy Boldi kapott egy nagy dömpert és kiskocsit mert azt ki is sajátította magának. Katica konyhájával pedig mindenki főz. Sok aji nem került képekre de igazából nem is lényeges. Nagy volt az öröm és ez mindent megért. Szerelmem kapott egy kenyérsütőt amivel tegnap már 2 vekni kenyeret készített is. Nagyon finom lett! Én kaptam egy Nokia 800-at ami végre tudja azt amit nekem kell.
Tegnap délelőtt Adri Ikeás gardróbszekrényét szereltük össze. Szép-szép de az összeszerelési idő?! Ő már nem volt jelen mert vitte az apja el. Ott telefont kap Samsung S9+.
Ma bemegyünk apámhoz látogatóba és utána Mekizünk egyet.
Szép karácsonyt mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla