Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nagyon lassú a PH.Valami karbantartás lehetett mert nem volt elérhető amikor felébredtem. Nem semmi éjszakán vagyunk túl. Katica csak kézben volt hajlandó aludni mert különben olyan ordításba kezdett hogy a ház zengett tőle. A végeredmény az lett hogy ő édes mellett aludt mellém pedig cuncika költözött. Nagyon oda kell figyelni hogy cunci egy pillanatra se érezze azt hogy ő második. Őt is ugyanannyira szeretjük mint Málnát. Még nem tudjuk melyik lesz az a név amin szólítani fogjuk.
Tegnap reggel 8-ra kizúztam cuncikáért majd közösen mentünk a kórházba a csajokért. Szerencsére szinte nem is kellett várni rá és már jöhettünk is haza. Természetesen itthon folyamatosan ment a fotózás.
Legkisebb szerelmem.
Első tisztábatétel itthon persze ordított
3 csajom.
Csak mi ketten.
Éjfélkor sétáltam én is vele egy fél órácskát mert érezni lehetett hogy édes nem tudja már megnyugtatni mert ideges és ezt érezte Málna. Mondtam neki hogy tegye le és én felveszem. Egy pillanatig sírt csak mert a dörmögő dömötör hangomon csendre intettem és megnyugtattam hogy nincs semmi gond. Egy picit nézelődött a vállamon de amint felvettük a ringatós pózt már be is vágta a szunyát. Sajnos amikor letettem azonnal sírni kezdett. Utána cicizéssel nyugodott csak meg és édes odafeküdt mellé.
Olyan szép napot mindenkinek mint az enyém.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest