Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma kései kelés volt mert nem megyek dolgozni. Tegnap felfúrtam egy szelement a falra és azt szigeteli ma körbe a kőműves. Hagyom dolgozni és nem lihegek a nyakába. Amúgy pedig esik is az eső és tegnap eleget áztam ahhoz hogy ma ne akarjak. Nem most keltem fel de nem jutottam el a naplóírásig mert azon szenvedek hogy rábírjam a vga-t hogy menjen 2D órajelen ne mindig Low 3D-be menjen amikor elég lenne egy alacsonyabb órajel is. Egyelőre nem jött össze. Elvileg csak 13W-ot spórolnék ezzel ami nem olyan sok de izgat hogy miért nem megy. Úgy látszik az Nv. is ugyan úgy hadilábon áll a driverekkel mint az ATI.
    Ma fodrászhoz is kell mennem mert a fejem már nagyon durva. Édes a héten szabin van és mivel cunci beteg közösen megyünk a hajvágásra.
    Édes nagyon oda figyel rám! Nem szeretné ha megint nagyon a gép rabja lennék ezért finoman ,majd egy idő után erősebben jelzi ha túl sok időt töltök a gép előtt.. Jól teszi hogy vigyáz rám!
    Tegnap megérkezett az első OTP-s lakáshitel felszólítása édesnek. Az apja szólt rá olyan hangnemben amit nehezen tolerálok. Még nem is tolta ide a képét és megpróbál beleugatni az életünkben. Legközelebbi esetnél én fogok beszélni vele és az én simulékony hangnememben el fogom küldeni az anyjába. (elnézést édes :U )
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák