- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Azért az a 1,5 év tényleg rossz szériát takarhatott, de ebből még nem érdemes általánosítást csinálni.
A legtöbb kondér vígan kibírja 5+ évig és az 5+ éves megfelelő minőségű tápoknál is kicsi a valószínűsége az instabilitásnak. Én ilyen rossz minőséggel a G-luxon kondiknál találkoztam, ahol azok kb. 2 év után megpusztultak a tápokban.
"A kérdező konkrétan együttműködő eszközöket kérdezett: pontosan ezért mertem ajánlani, mert nem csak hallottam valakiről aki már látott ilyet, hanem személyesen használom ezeket: annyira megbízok bennük, hogy az ügyfeleim anyagait is ezek védik. Én nem a katalógusokból ajánlok, hanem saját tapasztalatok alapján: elmondtam ami nálam bevált, persze másnak nem kötelező úgy csinálni."
És azzal sincs semmi baj, ha túlbiztosítod magadat és az ügyfeleidet. De ezt a túlbiztosítást sajnos nem mindenki engedheti meg magának, mert legtöbbször a pénz beszél, még a józan eszűnél is. Ilyenkor az általad még nem használt és nem tapasztalt dolgokat is érdemes elő venni ajánlásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest