Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Jajj, bocsi mindenkitől, nem kell megijedni.
Csak azt írtam le, hogy Prog2-t igazából inkább érzem lutrinak, meg az napi lelki állapot függőnek, mintsem télleg azt a jegyet kapod, amennyit leírtál. De a lényeg az, hogy ha rendesen tanulsz, a minimum pontot tutira megadja.
Alga meg olyan más, mint az eddigi tárgyak. Más a szemlélet, több gondolkozást igényel. É rettenetesen időigényes.
De az itt lévő embereknek nem hiszem, hogy bármitől is félniük kéne, egyszerűen annyi, hogy a szemléletet kell kicsit megváltoztatni algánál. A többi már gyerekjáték.
Jah...
Ha írod a kötprogid, úgy írd, hogy kicsi legyen, tagolt, és átlátható. Sokan mondják, hogy C-ben írd mert gyorsabb, de ha ZH-n az 5 oldalas kötprogidat vágják a képedbe, hogy találd meg azt a kis rontást, bizony kellemetlen szitu lehet. Ui.: idáig úgy vettem észre, minden kötprogi megírható maxra java-ban. (még az is, amire maga Horváth tanárúr mondta, hogy nem lehet kihozni, max 14-15 pontra. De nekem sikerült ;) )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest