- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
tavaly ősz után megint járok akkoer ebbe a levitézktett (előttem legalábbis) 12ker.i szol.ba, egy hete votrlam 6 percet, munnk miatt csak most tudtam elmenni 12 percre, ha ez a 12 perc nem látszik meg, akkor megyek másik gépbe, ha egyiken se látszik meg, akkor megkérdezem a kislányokat, hogy mi a ragya van a gépekkel ... :-/
egy 2-3 hetet adok ennek a fákin place-nek -
rii
nagyúr
monitor elôtt ülünk 8-10-15 órákat ... napi szinten ...
és akkor a szolárium lámpát kiáltju kcsak rossznak?
én spec már 12-13 éve napi kb 10 órát ülök CRT monitor elôtt. :-/
-
rii
nagyúr
a szemüveg nem csinál szééép nagy fehér foltot a szem köré? (:
én is szemüveg nélkül nyomom, csak becsukom
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
6 perc? milyen 6 perc?
vagy egy héten többször 6 perc?
ennyire erôs?én eccer bent voltam 18 percig. (12 percezni szoktam heti 2x, ha már van egy alap színem) másnap a csajok mikor megláttak vísítozva rohantak mindenféle kenceficéért, csak hogy mennehajjak a vörösrefôtt garnélarák effektusban
-
rii
nagyúr
válasz
darnellsmith #80 üzenetére
meg az UFC-s bírókon is
mert ott néha több a vér mint az izzadtság
-
rii
nagyúr
válasz
darnellsmith #78 üzenetére
és ki használ gumikesztyût?
senki
csak erre a felvetésemre, mindenki csak ezt a gumikesztyûs dolgot tudja felhoznirégebben bkv-val jártam, default elsô dolgom: wc-be be, kézmosás.
de persze van aki szerint ennyi bacilus kell, amennyivel a bkv megajándékoz.
meg hát akkor levegôt se vegyek, mondják a tudósok -
rii
nagyúr
válasz
darnellsmith #71 üzenetére
a villamos-metró fogóckodójától jobban tartok ....
AMD Power: a hôség mindkettônél kínos lehet, de azért a szol. nyáron is csak 12-18 perc, míg kint feküdni simán kell 4-5 órákat
ráadásul egész napos program volt tavaly is ... :-/
reggel 8kor tal.
kocsival le
belépô
kintfekvés-kintfekvés-kintfekvés (ha barnulni is akar az ember) néha víz, majd megint kintfekvés ...jobb szeretem akkor mér az ilyen idôbeosztást: havercsajhoz vidékre le
bográcsba be
rohanggálni ki-be
hangerô be
zabálni ki
feilmet nézni bemajd este 30 perc alatt komplett el a szoliig, be, nemt, ki, vissza
-
rii
nagyúr
vagy 3 éve szolizok, de eddig vagy elôttem rohant be a lány, hogy "kitisztítom még, mert pont most mentek ki belôle" .. vagy azt láttam, ahogy ahogy kiléôtem a fülkébôl, már jött a lány kezében a flakon, és törlôkendô ....
-
rii
nagyúr
aki a természetres módszert szereti: az nyáron 1-2 hónap
még fiezteni is érte: összességében sokkal drágább a napozás, pláne ha nem szeretek az égô napon feküdni 4-5-6 órát, mivan, ha ez idô alatt pénzt is kereshetek?
a strandra is van belépô, és ha már ott vagy, akkor az ottani kínálatból, az ottani árakon étkezelde még ha lenne kert is, ahová ingyen pénzért kifeküdhetek, számomra a barna színért irreálisan nagy ár, kint feküdni mint írtam, 4-5-6 órát, ráadásul az ózonréteg miatt reálisabb veszély 12-15 órig a napon lenni.
a szol. az meg 12-18 perc / 3-4 nap
más után befeküdni: amíg a kis kényes trendi-fenszi killah-babe fitness party girl-ök nem sírnak hogy más után kekszenek be a gépbe, addig én se fogok.
egy szoligépet minden páciens után kitisztítanak.
sztem ezt egy konditerem fekvenyomópadjáról se lehet elmondani. -
rii
nagyúr
velvet témában csak azért voltam gondolkodóban, mert orvost vagy kit is megkérdeztek. és azért az elég durvalenne, ha egy ujság leírja saját ktialáícióját, mellé egy nemlétező orvos nevét firkantva.
én azért akarok szol.-ba járni, mert utána teljesen másképp érzem a bőrömet, nagyon kellemes. nem tudom megfogalmazni.
bár nem rángatózik az arcbőrőm, (mint némely nőnek az utcán minden egyes lépés után, - de úgy hogy vad hullámok futnak végig rjta, pedig az egész nő van vagy 50 kilo 60 kilos vasáággyal, és most lépte át a 25-t), de mégis azt tudom elmondani, hogy mintha feszesebbnek érezném a bőröm egy alkalom után ....
én most (már vagy két éve) ilyet használok:
hawaiian tropic solarium gel
meg én azt "__hallottam__" hogy 5 perc alatt nem érdemes elmenni, mert 5 perc után kezd el termelődni a festékanyag.
én is az állót preferálom, de itt tőlem 100-re csak fekvők vannak.
buziságról: sztem a buziság nem itt kezdődik (:
a Q10-et megnézem majd!
üdvöt!!!!
-
rii
nagyúr
nah ... erről ennyit? :-/
-
rii
nagyúr
észrevette már valaki, hogy BPen például a kínálathoz szoktatják az embereket, és amit megszoknak, ahhoz igazdik mindegyik szolis?
a XIII kerben iszonyat erős mindegyik gép
de a XII ben meg azzal büszkélkednek, hogy 4 hónap kihagyás utánm hófehéren is mehetek 10 perce, (mert csak 5re akartam, és 5re is mentem csak) mert ahogy mondta a lányzó "nem éget meg, gyengék a csövek, nem erősek".egy hónapig jártam ide, de szinte midnen eredmény nélkül, persze már 12 perceztem is bőszen a 2ik héttől
-
rii
nagyúr
[#1.]a B-karotin miatt mennyi répát kell enni naponta?
[#2.]12 perc/hét még elmegy, nem?
[#3.]a szem alatt mit lehet tenni, hogy ott se legyen fehér?
Kéz, lábfej szintén zenész!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Trollok komolyan
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI RC2 drón távirányító
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged