Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Nálam sincs ilyen. Igaz én is csak rezgőre állítottam az órát, nincs hang, de folyamatosan a kezemen, este 10-reggel 7 között kikapcsolt aod-al bírja szépen. Max az aksi annyiban érdekes, illetve a jelzése, hogy 50 %-ig lassabban mutatja a merülést - addig 3 nap, majd utána 2 alatt lemegy tízen pár százalékra.
-
Tegnap már nem foglalkoztam nagyon a dologgal, de ma ismét lefuttattam a WearOs Tools-t és azt mutatja, hogy az aktuális értesítőhang az, amelyiket kiválasztottam.
Közben meg végigfutott, hogy melyik értesítőhangot akarjuk megváltoztatni?
Nem tudom, hogy az OPW3-on miként működik, de gyanítom, hogy ugyanaz lehet, mint a 2-őn.
Van amikor csak egy kattanást hallok, de más hang jön a Messenger üzenetnél, csoportüzenetnél, Whatsap-nél, naptárnál, SMS-nél.
Próbálta már valaki ezt az alkalmazást? -
Azért egy ilyet összerakni nem egy 5perces dolog.
Amit én csináltam, abba is több órát belepumpáltam.
Ráadásul a kódját teljesen a elejéről kellene kezdeni.
Napokba telhet, mire jó egy működőképest össze tudok rakni, ha egyáltalán sikerül.
Az AsszIsztensem is rengeteget hibázik, nem győztem utána javítgatni.
Ez a tool jó egyébként és a gazdája sokmindent beletett.
Mondjuk vannak hiányosságai a kapcsolódás terén, de hát az csak némi kényelmetlenség.
Kicsit kell hozzá a fordítót használni, ha olyan keveset tudsz, mint én, de nem vészes a működése. Simán el lehet navigálni benne. -
Janaboy
veterán
Real-time pulzus, nekem is aktív a légzés figyelés, Messenger, Viber, Telegram értesítések, gyári számlap, wifi bekapcsolva és ma olyan 14 körül fogom elérni a 4 napot (96 óra) és jelenleg 34%-on van, szóval a 4 nap simán meg lesz.
Ebben volt eddig egy 2 órás freestyle workout.
Szombaton nyomkodtam egy picit többet, le is húzta szépen az akkut.
De előtte 2 nap alatt olyan 26%-ot merült, szóval szerintem lehet 5 vagy akár 6 nap is kijönne belőle?
Csak Smart mode. -
Janaboy
veterán
-
bajaki
őstag
Szintén fekete, egyelőre nincs csomagszám. Az órát is várom, de lehet a fülest jobban.
Aki CN...DE csomagszámot kapott, Standard szállítással kérte?
A múltkor, a OnePlus 13 rendelésemet én Standarddal kértem, CN...DE csomagszámot kaptam. Németországból küldték, ott belföldön DHL Paket csomagként mozgott, de eléggé stresszes volt a dolog, mert Feucht-on keresztül jött, és még mindig olvasni hébe-hóba ott eltűnt csomagokról. Nem volt gond, szerencsére átjutott, aztán jött más probléma. Valamilyen adategyeztetési probléma miatt itthon az MPL nem tudta kézbesíteni, és +1 hét volt mire kezdtek valamit a csomaggal. Lehozták először a kézbesítést végző kirendeltségre, ott dekkolt 2 napot (engem nem tájékoztattak), majd visszavitték a CSLK-ra, de ott is volt még 1-2 felesleges plusz köre. Legalább +1 hét volt ez a Magyarországon belüli sz@arakodás. Ebből tanulva én most inkább Priority-vel kértem, ha jól tudom azt a UPS szállítja. -
doongoo
addikt
ez mondjuk bosszantó. Kiszállíthatták volna meda-val is, mert úgyis a vevőkre bízzák, hogy jó lesz-e nekik úgy, vagy sem. Így csak az előzetes tesztelők kaptak órát időben és mindenki más szív. Ezt nem tartom korrektnek. Lehet írok a suppportnak, mert ugye a pénzemen meg így ülnek és nekik kamatozik...Megvárom azért a holnap végét, nekem az az ígért shipping date és majd csak utána reklamálok. A kellemetlenségért minimum valami kompenzációt adhatnának.
-
-
ghiottone
nagyúr
Hol lehet írni nekik? Most a Supportnál csak a repair service -t látom.
-
fuzics
tag
Az eredeti közlemény :
Oops, we’ve meda mistake!A typo slipped through and made its way onto your shiny new OnePlus Watch 3. Don't worry, it was totally unintentional. But hey, if you've already got your watch, you’ve got two options!
Keep it as a super limited edition (it’s one-of-a-kind, after all!)
Return it, no questions asked! Either way, thanks for your understanding while we get everything back in check! P.S. If you’re itching for your perfect watch, hold tight! We’re refreshing the stock—check out http://oneplus.com/us for the latest update.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ötnapos használat remek Wear OS-szel, az EKG és a katonai minősítés is megvan.
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest