Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én elég harduser vagyok . Gt2 pro titán házát is sikerült megkarcolnom ( van egy titán markolatú késem azt is sikerült behorpasztani kicsit ) a zafír üveget is sikerült összekarcolnom viszont keresni kell hogy lássam a karcokat. Szóval lehet az ilyen anyagokban kárt okozni de ha egy átlag ember vagy akkor sztem se rakj rá semmit felesleges.
-
válasz
tomboy0013 #182 üzenetére
Hát az applikációja is hulladék volt anno elég sok rosszat olvastam róla fórumokon az első 3 prom garanciában lett cserélve a másodikat meg pogo közben tüntel a kezemről mikor részeen beálltam. Utána mérgemben inkább vettem 50 k ért egy huawei watch gt2 prot na ez fele annyiba került de oda vissza verte tartósságba a ticwatchot. Úgy írtam a másik csoportba is hogy aki nem akar rá költeni sokat ki akarja a próbálni a wear ost 60 k a pro 5 enduró hátha fejlődtek ők is de én kihagyom. Volt anno két onplus telefonom teljesen jók voltak csak mindkettőt összetörtem.
-
válasz
tomboy0013 #171 üzenetére
Pár hete írtam is a másik csoportba 147 volt az enduró de azért sztem nem egy minőség mint a oneplus.
-
Nem hinném hogy kárpótolnak bármivel is .
Soundcore másfél hónapot csúszott egy hangszóróval amit rendeltem nem kaptam semmi kompit igaz nagyon nem is érdekelt.Egyébként nekem is volt két ticwatch pro 3 és én is angol nyelvre emlékszem vagy lehet csak azzal használtam rég volt már akkoriban sokat voltam részeg az egyik így is tűnt el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ötnapos használat remek Wear OS-szel, az EKG és a katonai minősítés is megvan.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest