Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deltaa97
tag
Már nekem is Pesten van az MPL-nél az óra, többséggel ellentétben nekem egy szavam nem lehet a DHL-re (Feucht-ban sem), 26-án indították útnak Kínából, 28-án hajnalban már Feucht-ban volt, ma hajnalban pedig Pesten az MPL-nél. Ingyen ennél többet nem várhat az ember.
Kíváncsian várom az órát (és a Buds 3 Pro-t). -
tomp
félisten
A OP13-nál szóvá tettem a UPS ügyfélszolgálatának, hogy ha már leadták a csomagpontra(ami egyáltalán nem volt gond!) akkor miért nem tudtam róla semmit? Miért telefonon kell kideríteni, hogy mégis hol van a csomag.
Most néztem meg a részletes kézbesítési igazolást az óránál.
Átvette: ELOGISZTIKAEzek szerint visszahallgatták a beszélgetést és jogosnak vették amit mondtam.
Fejlődünk kérem szépen!
-
andaxin76
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #290 üzenetére
Gondoltam okos vagyok és majd én megoldom. Klónoztam az Ohealth alkalmazást átneveztem watch2 re hogy tudjam melyik órához melyik alkalmazást nyissam meg.Tök jól elindul,de mikor hozzá akarom adni a watch 2 őt,amit meg is talál mindjárt,elkezdi párosítani ,de kilép az alkalmazás főmenűjébe.Szóval sajnos ez sem jött be
-
Erdmis
tag
Magyar nyelv továbbra sincs. Viszont a frissítéssel aktiválható lett az Ekg! Kipróbáltam, működik
blueye: mindenképpen
-
Janaboy
veterán
Majd meséljetek milyen.
Magyar nyelv akkor nincs? -
tomp
félisten
Nekem is meghozta a UPS de jó fej volt a futár. Megkértem adja le a csomagpontra és majd hétfőn érte megyek. Most jött az email, hogy le van adva.
-
Erdmis
tag
-
andaxin76
aktív tag
Watch 3 ma ébredéskor az első órára pillantáskor azzal fogadott hogy good afternoon és mellé kirakta az aktuális időjárást. Ezt a watch 2 is csinálta vagy ez valami újítás és csak nem volt beállítva nekem a 2 -őn?
Van ez a pattern amikor úgy nyitjátok az órát hogy pontokon keresztül csúsztatjátok az ujjatokat. Na ez sokkal jobb a 3 on. Szinte az egész kijelzőt kihasználja, nem olyan pici mint az előzőn. Watch 2 ön többször is tévesztettem a pontok között mert rohadt pici volt.
Írok ma a supportnak és megkérdezem ugyan miért nem tudják megoldani hogy a ku*va ohealth alkalmazásra miért nem lehet megoldani h egyszerre több eszközt kezeljen?
-
actuallyy
csendes tag
Én 18-án az elsők között rendelhettem meg, mert kB 15 perccel később már fizettem is. Nekem a dhl-nél van a csomag Németországban már pár napja de azóta semmi. Valószínű azt elbasztam hogy nem priority lett. Tavaly 2 fülest rendeltem, 2 külön csomagban, kuponjaim használtam el. Egyik megjött napokon belül, a másikra vártam (szinte ingyen volt nem zavart, hogy nem jött meg időben) eltelt egy hónap, na akkor kezdett zavarni a dolog már, írogattam nekik, ők azt mondták hogy mpl-nél van, nyilván nem volt ott. Meg sem kapták... De a oneplus oldalán az volt, hogy kézbesítve. Ők azt mondták tegyek rendőrségen feljelentést és azokkal a papírokkal reklamáljak a oneplusnál... Na mire elmagyaráztam hogy kurvára nem lehet mert az mpl sem kapta meg (ők válltig állították de)... Hetekig leveleztünk és végül küldtek egyet nagy nehezen. De ezek után hogy másnak is volt negatív tapasztalata kicsit ráparáztam nehogy ne jöjjön meg meg az ajándék buds 3 pro füles 😀
-
Takacs_I
csendes tag
Egyébként a 12-hőz Buds Pro 2 -t kaptam, baromira meglepett, hogy mennyire jó cucc, várakozásaimon felüli a hangminősége, a Pro 3 elvileg még jobb, szóval nagyon várom azt is.
-
Takacs_I
csendes tag
Sziasztok, eddig csak olvastam de én is 49. percben vásároltam, már csak fehér buds 3 pro-val. Xiaomi Watch S1-ről váltok, de egyébként telefonban volt már 6 (még van is) 8pro (ez is hibátlan ma is) , és most 12 (imádom!!!). A tracking nálam még mindig "Th, 27.02.2025, 04:32, Feucht, Germany " MPL-en még kb ugyan ez. Igazából én is baromi türelmetlen vagyok, de azért próbálom tudomásul venni, hogy elve csak a jövő hét volt ütemezve szállításra. Ja és remélem, hogy "Meda edition" lesz
(vicc, hogy most vettem észre, hogy most címkéztem, fel egy csomó céges HDD-t "condifential" felirattal amiket én nyomtattam, szóval egy szavam se lehet
)
-
fuzics
tag
MPL:
Európa+ csomag érkeztetése
2025. 02. 28. 11:14
Csomaglogisztikai Központ|Budapest -
doongoo
addikt
watch 2-n még nem is használtam talán a fizetést, de a 2 alkalmat keveslem. Nekem az rémlik még korábbról, hogy amikor csatlakozik a telóhoz, akkor letölt "tokeneket a fizetéshez", ha jól emlékszem bármynniszer fizethetsz, de 24 óránként kell legyen legalább egyszer csatlakoztatva a telóhoz.
-
Flexman
csendes tag
Én is inkább a 12 felé húzok.
A töltés brutál gyors nála, csak az ip védelem szól a 13r mellessz szerintem.
A pénz számít, de nem egy évre tervezem venni. Az almám is még 13-as széria.A Nord szériát is néztem, de a kamera fontos számomra, rengeteget fotózom.
-
doongoo
addikt
12 és 13R között vacillálok, szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Az attól függ, mik a te preferenciáid a választáshoz? Pénz gondolom nem számít13R-ből csak 12+256-os verzió van, 12-ből van 16+512-es is.
12 a nagyobb rammal még olcsóbb is, mint a 13R a kevesebbel (procijuk ugyanaz)
Ugyanakkor a 13R-ben nagyobb az akksi és méretre kicsit kisebb.
13R-re tovább lesz frissítés, mert a 12 egy évvel régebbi modell.Én egy Nord 4-gyel (fémház vett meg) használom a watch 2-t (meg majd a 3-at is), az is teljesen tökéletes, viszont jóval olcsóbb a fentieknél.
-
noto
senior tag
Nfc fizetés hogy működik?
Valahol olvastam hogy kétszer tudsz úgy fizetni vele hogy nincs nàlad a teló.
Vagy csak akkor tudsz ha pàrosítva van a teló? -
Flexman
csendes tag
Nekem se mozdul még Németországból a csomag, azért remélem jövő héten ide ér. Mondjuk én ráérek, még telefont is vennem kell hozzá mert almám van.
12 és 13R között vacillálok, szerintetek melyik lenne a jobb választás? -
doongoo
addikt
26-án dél óta, amikor megküldték a tracking számot még semmi mozgás (azaz még mindig nincs a DHL-nél a csomag)
A 26-án rendelt óraszíj (amire aznap este érkezett a tracking szám) ugyanakkor már Feucht-ban van (továbbítás alatt Magyarországra)Ez alapján a lefutás nem lesz olyan optimista, mint volt decemberben...
-
-
-
Janaboy
veterán
Pfuu de türelmetlenek vagytok
-
Most kaptam mailt hogy az új várható kiszállítási dátum április 24 lett.
Lehet ki kéne a buliból szállni, ha már hónapokat kell várni addigra talán lesz máshol is... -
tomp
félisten
válasz
ghiottone #251 üzenetére
Nekem a telónál csinálta azt a UPS, hogy jön az email miszerint kézbesítve. Na de hova mert nem vagyok otthon, dolgozom. UPS-t hívom, hogy mégis hol van. Ohh hát ne aggódjak jó helyen van. Belvárosi csomagponton van.
Oké amúgy is oda akartam volna átirányítani de azért máskor a futár legalább hívjon fel ez ügyben...
Most mikor a mágneses töltőt hozta szintén a UPS, már hívott a futár.Holnap nem leszek itthon. Kíváncsi vagyok a futár fog e hívni vagy automatikusan inkább leadja a csomagponton az órát vagy sem.
-
andaxin76
aktív tag
Valakinek jött már Meda felirattal?
-
M_David
tag
Mióta megjött a Watch 3 frissült az OHealth is, kiegészült plusz csempékkel, amikhez a Watch 2 nem tud adni inputot, így üresek és haszontalanok. Kerestem, de nem találok lehetőséget a csempék sorrendjének módosítására / kikapcsolására. Tud rá esetleg valaki megoldást?
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
tomboy0013 #243 üzenetére
Hát, több mint valószínű h azt már nem teszik vissza... Esetleg ja majd megjelenik a kisebb LTE verzíó, lesz hasonló akció...
-
doongoo
addikt
válasz
tomboy0013 #243 üzenetére
nem fogják,.
A választható ajándékok mindig a készlet erejéig vannak csak. Már a sima buds 3-at sem lehet választani, csak a nord buds 3 prot (azaz szépen megy lefelé a szint) Aztán majd már csak óraszíjat, töltőbölcsőt, stb.Decemberben a watch 2-höz eleve 2 ajándékot lehetett még választani (nekem buds 3 + szíj kombó lett), aztán már ott is csak szíjak maradtak, és most már ott is csak 1 ajándék választható.
-
tomboy0013
veterán
Gyanítom felesleges már arra várni hogy visszategyék a Buds 3 Pro-t az előrendelési akcióhoz.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Tölteni lehet szerintetek az Oneplus telom töltőjével(100w)
Vagy valami gyengébb kell? -
tomp
félisten
UPS szerint pénteken érkezik viszont akkor külföldön leszek így majd csak hétfőn veszem át.
-
fuzics
tag
Dhl:
Regional impairment due to strikes: There may be delays in the delivery of your shipments. We ask for your patience. -
tomp
félisten
Na az enyém is bekerült a UPS rendszerébe.
-
Erdmis
tag
Na, enyém is úton
Fekete, 19-én rendeltem, UPS hozza - priority shipping, BE nyomkövetési számmal. Várom, mert idő előtt elvitték a 2-esem... -
andaxin76
aktív tag
Tévedtem mégis Meda edition csak annyira apró a betű hogy alig vettem észre. Igazából egyenlőre nem tudok mit mondani róla mert megyek melózni és csak gyorsan párosítottam a telóval,de határozottan tetszik. Viszont a buds 3 pro durva minőséget képvisel a buds 3 al szemben,már a töltőtok súlya alapján. A tapintása meg olyan mintha kerámiából lenne.
-
andaxin76
aktív tag
Anglia,tegnap kaptam az értesítőt hogy feladták,ma 11:48 kor meg is érkezett. Ezt már nevezem.. Sajnos nem Meda in China special edition. Az enyém hátlapján a oneplus feliraton kívűl más nincs.
-
tomp
félisten
Az 5G az más.
Ott sok mindent le kell fixálni.
Van e ENDC SIB infó vagy nincs, DSS kezelés stb.
Yettel 5G-t faragtam a OnePlushoz. Országban elsőként nekem ment OP telefonon a Yeti 5G. Nem volt könnyű meló.
Az alap hálózati konfigurációk ott vannak a gyártónál. Óra esetében ha beolvasod az eSIM kódját az szépen letöltené az eSIM mellett a hálózati profilt is és ennyi. -
Janaboy
veterán
-
doongoo
addikt
na ez lett a vége a levelezésmnek:
"Dear Péter,
Thank you for the swift reply and for the information provided.
I am glad to hear that you received the tracking number.
I apologize for not replying to your last question, it was not my intention to do so.
I would like to kindly let you that we will provide a voucher, as a goodwill gesture for the delivery issue, coupon code: CPQKBLWSKKCJUZ, 10 EUR off on OnePlus products, expiry date: 2025-11-01 00:00:00" -
tomp
félisten
-
doongoo
addikt
olvastam valahol én is a riportot a gyártóval. Első körben egy kisebb méretet dobnának piacra és csak aztán fókuszálnának az LTE verzióra (talán az év vége felé). Ha jól emlékszem, azzal az a gond, hogy az egyes szolgáltatókkal kell megegyezniük az esim miatt és ez nem egszerű folyamat
(Anno a Ticwatch Pro3 LTE-t is úgy tudtam csak beüzemelni, hogy vettem hozzá egy UK voda feltöltőkártyát és csak azzal a telóban adta be az app a lehetőséget az ESIM kód scannelésre, mert korlátoizva volt, hogy mely szolgáltatókkal megy csak a dolog) -
doongoo
addikt
Ebben a pillanatban érkezett nekem is a tracking.
szintén normál szállítás: DHL Paket-DEDHLEU (WS-PL)
Egyelőre elektronikus infót kapott csak a DHL (csomag még nyilván nincs náluk).A Watch 2 esetében dec.11 volt ugyanez a státusz infó a csomagra (szintén normál szállítás volt) és azt 17-én kaptam kézhez. Ha most is ugyanígy megy a csomagszállítás, mint akkor, úgy a jövő héten mégiscsak megérkezhet (kedd-szerda talán)
-
Flexman
csendes tag
Nekem is most jött az email, fel van adva a csomag.
-
noto
senior tag
Most jött az értesítés ma feladtàk.
DHL Paket-DEDHLEU
Standard szàllitàs.
Màrc 9 a kézbesítési dàtum ami vasàrnap akkor tuti nem hozza ki senki...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ötnapos használat remek Wear OS-szel, az EKG és a katonai minősítés is megvan.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest