Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
a sziget?..
a szervezés egy kalap szar. (úgy finoman)
a gerendai karcsinak végig kéne állnia eccer egy 50m-es, kb. 150 emberes sort, és akkor talán beugrana neki, h kibaszottul nem ért a szervezéshez.. :((
tegnap pontosan 5* fordultam meg ''különböző'' pénztárakban (van ugye 4db), és mert mindenhol 20-30-40m-es sor állt, végül, úgy 4 órás szopás után elmentem a faszba, mert miután eccer már utánamentem egy hetijegynek, NEM fogok újra sorban állni, csak azért, mert egy MILLIÁRDOS VÁLLALKOZÁS KÉPTELEN NORMÁLIS körülményeket teremteni. értitek, 3-4 évvel ezelőtt is UGYANEZ A NÉGY lakókocsi-pénztár volt, szóval qrvára nem értem, hogyan képzelik a csávók.
a filatori-gáti hév-megállóban meg rendre állt a sor! sose láttam még ilyet korábban.
ja, nyilván azért is vannak ennyien, mert mindenki az anyjával ment, ill. mert furkó-majka és csiszár apád-jenő két kereskedelmi csatin is nyomatja napi rendszerességgel a propagandát. hozzáteszem, kellően szarul.
szóval, ez a sziget már nem az a sziget, egy nagy kereskedelmi divat-lufi, ahol rohadt sokan vannak, viszont évek óta ugyanakkora mocsokban..
..mert megérdemled! :?
(van a leftfieldnek egy ''open up'' c. száma, aminek az egyik sora az, h ''burn hollywood, burn..'' - nos, csak annyit kívánok (úgy átvitt értelemben..), h ''sink, sziget, sink..'')
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest