Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
a sziget?..
a szervezés egy kalap szar. (úgy finoman)
a gerendai karcsinak végig kéne állnia eccer egy 50m-es, kb. 150 emberes sort, és akkor talán beugrana neki, h kibaszottul nem ért a szervezéshez.. :((
tegnap pontosan 5* fordultam meg ''különböző'' pénztárakban (van ugye 4db), és mert mindenhol 20-30-40m-es sor állt, végül, úgy 4 órás szopás után elmentem a faszba, mert miután eccer már utánamentem egy hetijegynek, NEM fogok újra sorban állni, csak azért, mert egy MILLIÁRDOS VÁLLALKOZÁS KÉPTELEN NORMÁLIS körülményeket teremteni. értitek, 3-4 évvel ezelőtt is UGYANEZ A NÉGY lakókocsi-pénztár volt, szóval qrvára nem értem, hogyan képzelik a csávók.
a filatori-gáti hév-megállóban meg rendre állt a sor! sose láttam még ilyet korábban.
ja, nyilván azért is vannak ennyien, mert mindenki az anyjával ment, ill. mert furkó-majka és csiszár apád-jenő két kereskedelmi csatin is nyomatja napi rendszerességgel a propagandát. hozzáteszem, kellően szarul.
szóval, ez a sziget már nem az a sziget, egy nagy kereskedelmi divat-lufi, ahol rohadt sokan vannak, viszont évek óta ugyanakkora mocsokban..
..mert megérdemled! :?
(van a leftfieldnek egy ''open up'' c. száma, aminek az egyik sora az, h ''burn hollywood, burn..'' - nos, csak annyit kívánok (úgy átvitt értelemben..), h ''sink, sziget, sink..'')
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest