Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
a sziget?..
a szervezés egy kalap szar. (úgy finoman)
a gerendai karcsinak végig kéne állnia eccer egy 50m-es, kb. 150 emberes sort, és akkor talán beugrana neki, h kibaszottul nem ért a szervezéshez.. :((
tegnap pontosan 5* fordultam meg ''különböző'' pénztárakban (van ugye 4db), és mert mindenhol 20-30-40m-es sor állt, végül, úgy 4 órás szopás után elmentem a faszba, mert miután eccer már utánamentem egy hetijegynek, NEM fogok újra sorban állni, csak azért, mert egy MILLIÁRDOS VÁLLALKOZÁS KÉPTELEN NORMÁLIS körülményeket teremteni. értitek, 3-4 évvel ezelőtt is UGYANEZ A NÉGY lakókocsi-pénztár volt, szóval qrvára nem értem, hogyan képzelik a csávók.
a filatori-gáti hév-megállóban meg rendre állt a sor! sose láttam még ilyet korábban.
ja, nyilván azért is vannak ennyien, mert mindenki az anyjával ment, ill. mert furkó-majka és csiszár apád-jenő két kereskedelmi csatin is nyomatja napi rendszerességgel a propagandát. hozzáteszem, kellően szarul.
szóval, ez a sziget már nem az a sziget, egy nagy kereskedelmi divat-lufi, ahol rohadt sokan vannak, viszont évek óta ugyanakkora mocsokban..
..mert megérdemled! :?
(van a leftfieldnek egy ''open up'' c. száma, aminek az egyik sora az, h ''burn hollywood, burn..'' - nos, csak annyit kívánok (úgy átvitt értelemben..), h ''sink, sziget, sink..'')
Aktív témák
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest