Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
up
senior tag
Szerencsére nem nézek még annyi tv-t sem most, mint általában, úgyhogy a promó műsorokról nem tudok. De eszembe jutott valami: tudjátok mit tudjátok hova annak, aki a Clawfinger-t berakta a Hammer kuckóba!! :((( Ráadásul nem tudták rendesen hangosítani sem, vagy 5x le kellett állniuk és még ők kértek elnézést... a tömegről nem is beszélve... A fostaliga Sziámi meg egyéb hulladékok persze a nagyszínpadon dőzsölnek! :(((
-
Maso
csendes tag
Hát nem tom, télleg évről-évre egyre gányadékabb a Sziget, pl. egyre több a tüc-tüccös és évek óta arra tendál, h minél nevesebb déjéket hívjanak meg, és nem arra h minél nevesebb rock, metal, punk bandákat...Legalábbis szerintem... nekem az idei program nem is tetszett igazán, nincs már Bad Religion, Nightwish stb. amik voltak anno, marad a Tanksapka meg a M.É.Z. esetleg másfél, meg a Metal hammer színpad... Amúgy meg falra mászom a tv szigettől, meg a Majka gyerektől is, kb. semmiről en mszól, a Sziget hangulatát meg nem lehet TV-n átadni, azt csak ott érezni... Hát ennyi...
-
keopsz
HÁZIGAZDA
és akkor az (d)epilógus:
ma, új erőtől telten már délben nekiindultam, h végre beváltsam a hetijegyem vmi kézzelfoghatóbbra.
de a jászain 3/4 1-kor még NINCS SENKI!! zárva a bódé, h csapná meg a tyson az arcukat, zárva!! :D)
mégeccer: :C :C :C -
keopsz
HÁZIGAZDA
akkor kifejteném: :) volt, mire visszaértem. víz nem volt nálam, mert elkoboznák úgyis, és pénz se, mert minek(..), tehát bevártam egy havert, h a szomjhaláltól megóvjam magam.. ja, csak hozzátenném, h a 3. ker. adott részén egy db kibaszott köztéri ivókút sincs. pardon, egy van, de az nem működött. :??
tehát havert megvár, és kb. ''3 óra naponszikkadás, cangázás le-föl'' után kárpótlásul magamba öntöttem 1 litró ananászlevet (bon-jour), úgyh fél napig utána ananászt izzadtam.. meg helyrebillentettem a vércukromat 100g túrórudival..
aztán nekimentem megint óbudának. de hiába telt el 2 óra, semmi változás. végeláthatatlan sorok. visszamentem (én ökör) a jászaira, és LESZÁMOLTAM a rakparton 155 embert, egy kb. 50m-es sorban.
utána mégeccer visszazizzentem óbudára, és konstatáltam, h 5 perc alatt semmit nem ment a sor, amibe beálltam, és mert már fél 9 volt, a tököm meg (ananásszal?) tele, hazamentem.
imho ez a sziget ''kultúrális'' szerv. iroda szégyene.
ja, ott sertepertélt vagy 20 pirospólós szervező, de h a belső pénztárig eljöjjön velem valamelyik, ha már hónapok óta a faszságukban tartom a lémet, áh, hova gondolok.
be lehet kapni, srácok és lányok, be lehet kapni.. :C -
PeliScan
addikt
Affene, pedig ezt megnéztem volna. :D
Teljesen egyetértek veled a Neo-val kapcsolatban, én nem is voltam most, hanem helyette Sun Workshop-on. :( Az Eklektogram allati jó kis almbum volt, de ez az új felállás... hát. Külön-külön nagyon bírom a HS7-et is meg a Neo-t is, de együtt nekem nem tetszik.
Csak kár, hogy 2től már nincsenek igazán jó zenék (nahjó, néha Tilos és Cinetrip) szóval punnyadásra van predesztinálva az ember hajnal felé. -
Agyzuzo
addikt
Jah, ADF nekem is kegyetlenül bejött. ''You son of a Bush!'' :D Utána volt Neo, az már kevésbé ütött (az Eklektogramm sokkal jobb volt, az új CD-jén nekem csak 1-2 szám tetszik), de utána Goldie meg Dillinja kárpótolt. :D Meg bementünk Kozmix-ra is, na az nem volt semmi! :D Nem volt elég áram (!!!) hogy a sampler meg a keverő menjen, folyamatosan csúsztak az alapok, ezért lekapcsolták és végig kareoke-zás ment. :D Lala egy cimbalommal csapkodta a lábát és Bubamarat énekelt. :D Iszonyat jó volt, fetrengtem a röhögéstől. :D
-
launcser
senior tag
a sziget az ilyen igénytelen
kész
a sor hozzáTARTOZIK
ez a filingje :)
én leszarom
elvagyok, a többi nemérdekel
program van szarásig.. -
up
senior tag
És még Starcraft verseny sincs idén, pedig már csak poénból is neveztem volna! :) Bezzeg quake3 kétszer is! :(((
-
up
senior tag
Tök igaz. Nem csak hétvégén, a 0. napon is ugyanez a szopás volt, amikor csak a hetijegyesek egy része volt ott. Nem igaz, hogy ha kevés a kocsi, akkor nem lehet még bérelni, meg hogy csak egyet lehet először kinyitni és csak félóra múlva a másodikat. Vagy legalább egy kurva kordont szerezni és sorba kényszeríteni az embereket, mert a pogót én bentre tartogatom... A faszt: az a filozófiájuk, hogy az emberek úgyis bejönnek valahogy, akkor minek költsünk oda több pénzt. Müllerék monnyanak le. (persze a nagyszínpadon fenntartanak maguknak egy helyet, pedig a Sziáminál pocsékabb zenekar nincs)
De megkapták, mert a tömeg úgy szanaszét szedte az egyik lakókocsi-pénztár plexiablakát, hogy öröm volt nézni! :))
Tanács: ha vettél napijegyet előre (pl nyugatinál talán lehet, nem?), vagy hetijegyed van, akkor ha tömeget látsz a Filatorigát megállónál, hátrafelé indulj a hévtől, sokkal hamarabb be lehet jutni! -
jeges
senior tag
ez tegnap volt?
szvsz kicsit tényleg gáz, hogy a hétvégi támadásra semmilyen formában nem készülnek fel a szervezők, pedig péntek-szombaton tuti többször annyian vannak, mint a többi napokon:((
''ez a sziget már nem az a sziget, egy nagy kereskedelmi divat-lufi''
ezzel meg csak egyetérteni tudok
a gáz az, hogy ha meg akarom nézni a koncerteket, sajna oda kell mennem -
keopsz
HÁZIGAZDA
a sziget?..
a szervezés egy kalap szar. (úgy finoman)
a gerendai karcsinak végig kéne állnia eccer egy 50m-es, kb. 150 emberes sort, és akkor talán beugrana neki, h kibaszottul nem ért a szervezéshez.. :((
tegnap pontosan 5* fordultam meg ''különböző'' pénztárakban (van ugye 4db), és mert mindenhol 20-30-40m-es sor állt, végül, úgy 4 órás szopás után elmentem a faszba, mert miután eccer már utánamentem egy hetijegynek, NEM fogok újra sorban állni, csak azért, mert egy MILLIÁRDOS VÁLLALKOZÁS KÉPTELEN NORMÁLIS körülményeket teremteni. értitek, 3-4 évvel ezelőtt is UGYANEZ A NÉGY lakókocsi-pénztár volt, szóval qrvára nem értem, hogyan képzelik a csávók.
a filatori-gáti hév-megállóban meg rendre állt a sor! sose láttam még ilyet korábban.
ja, nyilván azért is vannak ennyien, mert mindenki az anyjával ment, ill. mert furkó-majka és csiszár apád-jenő két kereskedelmi csatin is nyomatja napi rendszerességgel a propagandát. hozzáteszem, kellően szarul.
szóval, ez a sziget már nem az a sziget, egy nagy kereskedelmi divat-lufi, ahol rohadt sokan vannak, viszont évek óta ugyanakkora mocsokban..
..mert megérdemled! :?
(van a leftfieldnek egy ''open up'' c. száma, aminek az egyik sora az, h ''burn hollywood, burn..'' - nos, csak annyit kívánok (úgy átvitt értelemben..), h ''sink, sziget, sink..'') -
slug
senior tag
Mien a sziget? Jó buli?
-
launcser
senior tag
miért néztek hülyének?
ez engem nem zavar nagyon de még nem konkretizáltad :)
engem megint felkeltettek betonkeverővel, ma bealszok szigeten colorstaron ugyérzem
amugy megvolt első negativ tapasztalatom
Végállomás klub az örömtanya mellett
10 percet állok sorba, végre felém néz a picsa nagynehezen
mondom 1 sör lesz
ő rávágja most nincs csak hab, csapolási nehézségek, várjak kicsit
erre odafordul másik archoz ő kér egy nagymixert, meg egy sört
és lám neki kihozza, másik csapolóhelyről, nekem meg baszta
na a jó édes..
utána el is felejtett
néztem pedig csunyán rá de nem jutott eszébe
inkább leültem azt találtam egy korsó sert :) -
PeliScan
addikt
Állati jó volt az Asian Dub Fundation... a tavaly nyári koncertjükre nem mentem el, mert 6.5e volt a jegy rá; ha most lenne, elmennék. :))
-
jeges
senior tag
no, most tántorogtam haza...
jó vóót, csak két dolog:
1. a clawfinger kb négyszer lett ''megszakítva'' technikai problémák miatt...
2. minden eladó és árus (a taxisokat is beleértve) teljesen hülyének néz....
1-et még talán el tudnám viselni (na ja, a nigger rendesen végig ment:D)
2 most nagyon megviselt - nagggyon meg fogom gondolni, hogy legközelebb kimenjek-e ... a dühtől alig látok ... elképesztő, mennyire hülyének nézik az embert ... :(((
nagyon ''klasszikusnak'' kell lennie, akiért hajlandó leszek még egyszer kimenni...
a fentiektől eltekintve egyébként a hangulat nagyon jó volt, az úri közönség is elviselhető, csak nekem úgy tűnt, mintha túl kevés lenne a kocsma :(( -
Sidaries
őstag
Ki kényelmesedett el? Én tiszta kosz vagyok folyton, pedig igyekszek valami tisztaságot is összeszedni. Mindenesetre durva ez a természet, hogy nem tud egy értelmes középutat találni. Vagy esik az eső vagy lerohad rólam a gatya a melegtől. Mindenesetre hallottam ma egy jó beszélgetést:
- Hol van a zuhanyzó?
- Van zuhanyzó??? -
Sidaries
őstag
válasz
Ürgülfütty
üzenetére
Miért, mi a rossz abban? Lehetett tegnap egész nap pacsálni, meg dagonyázni. :D Volt egy feelingje az biztos. Mindenesetre örülök, hogy már jó idő van.
-
Ürgülfütty
tag
Én még soha nem voltam a Szigeten. Bevallom őszintén, hogy abszolúte nem érdekel az egész. Ettől függetlenül megnéznék pár koncertet, csak nem nagyon szeretem ha bokáig gázolok a koszban.
-
anulu
félisten
Agyon remélem, hogy ma már jó idő lesz... :)
Tegnapi nap milyen volt? Én nem mentem ki, mert első nap Sonata Arctica után úgy berúgtam, hogy reggeli hazaérkezésem után rövidebb megszakításokkal végigaludtam a 24 órát... -
PeliScan
addikt
ezt megelőzendő, vinni kell szenyákat, és azt kajolgatni... mondjuk tavaly volt a nagyszinpad mellett egy szimpatikus kis bódé, rablóhús sültkrumplivel, savanyúsággal 380(!)ért! nem tudom, még megvan-é, ha igen, ott érdemes kajolni. a piát meg... hát, engem eddig nem néztek meg... úgyhogy némi Hubi és kis borocska bekúszott. de a sátortársaim a 0. napon egy hűtőtáskányi sört cipeltek be, midnen különössebb gond nélkül. :D
Sid: bocs, teljesen elfelejtekeztem a taliról, mert eleinte elsőszigetes hugicámat hurcolásztam ide-oda, közben a sok iddogálás... szóval bepunnyadtam egy sátorba, és nem nagyon törődtem a világgal. :U -
launcser
senior tag
a minőségi bor az a présházban van 100/deciért
folyóbornak hogyért mérik decijét?
szóda az 40 ft/deci, az is rablás
venni kell külön nagy ásványvizet :)
ja meg leirom élményem
na mondom eszek egy csilisbabot, 340 Ft
Recept: csaj előveszi konzervnyitót, kinyitja a babkonzervet (sztem sima bab, semmi erős ize nem volt), kitölti egy tányérba, bekurja mikróba azt amikor eszébe jut kiveszi és 2 sajtreszeléket ráküld
akkor inkább maxos hoddog amibe én teszem be a zöccséget :) -
PeliScan
addikt
A VBK tök olcsó, 200ft a 2:1es, a 3:2es pedig 330! Persze folyóbor, de finom! :)
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Volt vki tegnap a Wan2 sátorban a Dub Pistols-on? -
Sidaries
őstag
Noshát én most kint vagyok a szigeten és olyan szintű égszakadás van, hogy azt nem lehet elmondani. Hol máshol is húzhatnám meg magam, mint a netréten. :) Szóval, ha valaki netezik a Szigeten az írjon a fórumba aztán csinálunk egy röpke PH talit. :D
-
slug
senior tag
Jah, meg az is hogy mennyi emberke fog résztvenni a nyereményjátékban!
-
slug
senior tag
Ma itt a nagy nap! Elkezdődött a SZIGET ! Kíváncsi vagyok, mennyi PH!-s ember fog kimenni a szigetre, meg arra is kiváncsi vagyok mekkora visszaesés lessz most itt, elvégre kinntlesznek a szigeten
-
-
PrinczA
őstag
Mennyi most a sör a Szigeten?
-
anulu
félisten
hetijegy már itt figyel a jobb csuklómon :) és bent vagyok munkahelyen :( én hülye, holnaptól kértem szabadnapot. haverok meg kint isznak?
-
slug
senior tag
Én csak d'n'b-t, hyper-t, breakbeatet megyek hallgatni, ha megyek!
Nem tudjátok jön Adam Freeland ? -
PeliScan
addikt
Mindenki csak a hammer szinpadra pályázik..? és a wanted? meg a massive attack sem lesz rossz. :)
-
MBeer
újonc
Hát igen.Zúzós kis este lesz csak erős idegzetűeknek!
-
jeges
senior tag
válasz
strike-force
üzenetére
marccsiiba nekem baromi nagy csalódás volt (2 éve talán)
az volt a benyomásom, hogy ez az a zene, amire a ''mit mond a jamaikai, ha elfogy a fű'' kezdetű viccet kitalálták
nem is emléxem ennél unalmasabb koncertre:(( -
MBeer
újonc
Hétfőn este lesz Testament is ,ha jól tudom!
Azér' Chuck Billy-t sem láthatjuk mindennap! -
KERO_SAN
aktív tag
iden lesz ertelmes zene is ( PvD ) szal enis kinezek:D
-
én csak 1 napra megyek kivancsisagbol Armand van Helden-re. ugyvolt, hogy megyek Dilinjara, meg hivtak Morcheeba-ra is, de nincs pézem...
-
PrinczA
őstag
Idén lessz 1996 őta, hogy csak 2 napra megyek ki :DD
-
PeliScan
addikt
Most rohanok; de kint leszek, egész héten, és sokminden érdekel. :)
-
Divi Filius
csendes tag
Hát hmm. Igen. Ha legalább egy ilyen szintű hozzáállást tapasztalnék bartáim részéről akkor nem is írtam volna ...
De amikor azzal kábítanak, hogy félnek mert megszújra őket valaki AIDSes tűvel, az már kicsit sok.
a mocsokban alvást pedig ''nem'' alvással könnyen el lehet kerülni :) -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A Bodom nagggyyyon jó volt! Dedikálták a jegyem is, úgyhogy fullos volt! És més mindíg fáj a könyököm időnként, akkora pogó volt a Towards Dead End-en :DDD:DDD
-
anulu
félisten
Engem mi érdekel? Sonata Arctica, Apocalyptica, Slayer, Annihilator, Napalm Death, Alvin, Hatóságilag Tilos, ...PI CSA..., meg még ahova eltántorgunk. :C
-
Divi Filius
csendes tag
Én mennék ha lenne kivel, de kedves barátimnak ''nem ez a stílusuk''... :(((
:(
Essetleg valaki nincs hasonló helyzetben? -
tozso
tag
Valamelyik nap láttam egy pár külföldi csatornán hogy nagyon réklámozták és promozták a sziget fesztivált, csupa nagy neveket soroltak (na nem sokat). Biztos sok embert szeretnének idén is ide csábítani. Sajna még nem voltam kinn soha, de idén talán összejön.
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
MAgyar zenekarok közül szerintem mindenki ott lesz. Legalábbis illene. :)
-
andorpapa
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Alvin lesz, a többi meg nem, csekkold le a jeges által belinkelt programot. Végülis mire számítottál? A Linkin Parknak egyedül annyi a gázsija, mint a Wan2 színpadon fellépőknek összesen! Az ilyen populáris zenekarokra (Blink, Sum, SOAD stb.) nem hinném, hogy valaha is lesz pénzük a szigeteseknek. Bár én nem is bánom, nem is komálom annyira a popularitásra törekvést.
-
jeges
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
a linken Edit -> Find... és a keresett zenekar neve:) -
Alvin_ti4200
félisten
Nem tudjátok, hogy a Sum41, a Blink-182 vagy az Alvin és a mókusok eljön-e?
Érdekelne még a Children Of Bodom (bár ők voltak itt júniusban csak pont érettségire tanultam, szóval nem tudtam kimenni), a Linkin Park, a System Of A Down is. Hát ennyi egyelőre. -
andorpapa
őstag
Ja, és a Színházi-, és Táncsátort is gyakran felkeresném.
-
launcser
senior tag
nekem megvan a hetijegyem, még annak a részleteit nyögöm
majd valamikor kitántorodok
de szerintem a felhozatal hígul
nagyszínpadon pl
buli lesz, azt kész :) -
jeges
senior tag
No, ide teszek program-linket, hogy mindenki megnézhesse, mikor mi lesz:
[L]http://www.sziget.hu/fesztival/program[/L]
lehet szemezgetni!:) -
PeliScan
addikt
Nem lesz rossz az idei felhozatal, de sajnos inkább a metálos vonalon lesznek klasszisok (mivel olcsóbbak mint a populárisabb stílust játszók)
Külföldiek közül AsianDF, Massive Attack, magyarok közül meg sok, ami jó lesz. :) -
maddog
tag
asian dub foundation is a must see
-
JC
tag
Vihetem anyámat is:DD:DD:DD
-
jeges
senior tag
A kérdés: Ki jön ki és mit akar megnézni/hallgatni?
Az apropó: Épp ma néztem a honlapot, és jónéhány olyan név leledzik a fellépők közt, akik az itteniek figyelmére is számot tart(hat).
Részemről az elsődleges okok: Clawfinger, Slayer, Rémember, Tigris
No, hajrá emberek, ereszd el a hajamat!:D
Aktív témák
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest