Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
válasz
indexolvaso
üzenetére
Azon az ominózus szombati Durex sátor rombadöntős vizespólós versenyen én is ott voltam. Sőt mi több én voltam azon kevesek egyike akik mögött már nem volt senki mikor megindult a tömeg így én dőltem neki a sátor oldalának ami kiszakadt, a lábamra meg ráestek páran, én meg a kemény földre. A lábamon azóta is viselem a nyomait. Viszont azt nem láttam hogy győztest hirdettek volna, mert a műsorvezető srác mikor meglátta hogy elszabadulnak az indulatok elég gyorsan lezavarta a lányokat a színpadról.
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- ZUOYA GMK26 Numpad, Hotswap, Tri-mode, VIA
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs