Hirdetés

2021. január 16., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#319) Henryk válasza Gabesz84 (#318) üzenetére


Henryk
aktív tag

nem, csak mivel nekem nincs ilyen sp2es telepítő izém (de lehet csinálok :DDD , ha ennyire jó és stabil)én frissítgettem régen sokat, és arról volt egy szép emlékem:
ugye van az a programok eltávolítása meg telepítése winfosos hulyeség, na ott nekem már több volt a frissítés, mint maga a program. összevissza szedte lefele a sok hulyeséget, volt egy nagyon stabil windowsom azelőtt (sima alap xp jól beállítva és minden simán ment) nah egyszer azt vettem észre, hogy egyre kevesebb játék indul el a gépen, a végefele már minden 2. progi nyavalygott hogy nem jó neki valami, meg tele voltam hibaüzikkel :( aztán rászántam egy fél napot(mert nem akartam újratelepíteni) és szépen egyesével elkezdtem leszedni a telepített hülyeségeket. amint végeztem az utolsóval is egy resi (ugye közben kellett vagy 100x resizni mert valameik azt mondta csak ugy lehet leszedni) és láss csodát újra szépen futott minden és semmi hátrányát nem éreztem annak hogy nincs rajta az a sok frissités. semmi külső ezközt nem használok, vírussal nem voltak gondjaim és minden szépen futott. (inkább legyen lyukas a gép oldala, minthogy kartonlappal foltozgassam)

mod: ezekszerint nekem eddig ugye hibás volt a windowsom, ha jól értem. hmm... mégse volt vele semmi bajom, pedig már több éve ezt pakolom a gépre :P de most ez a vinyós dolog kicsit bekavart a dologba, ezért keresni kéne egy végleges megoldást. pl. egy ilyen sp1 es vagy sp2es telepítő izét összehozni

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.