- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nekem egy rémítően szar storym van eldentről.
10+éve elköltöztem Pécsről ahol egy nagyon jó fogorvosom volt. Visszajártam hozzá évente de messze van, problémás volt.
Olyan ~6éve behozta IBM a medicovert. Ingyenes fogorvosi vizsgálat, árakból kedvezmény. Gondoltam akkor talán most kéne váltani időpontot kértem elmentem az eredmény lesokkolt.
Van egy lyukas fogam és mindkét amalgános tömésem cserélni kell.
Szarul éltem meg, nem fájt, kértem időpontot de jött a karácsony lementünk Pécsre. Felhívtam a Pécsi dokim, hogy beférnék e mondta jöjjek. Végignézte azt mondta fogkőt lassan le kéne szedni lekapja most. OK. Utána kérdeztem minden rendben van e. Mondta igen. Rákérdeztem, hogy töméseket nem kellene e cserélni. Újra végignézte azt mondta egy 10évig még simán maradhatnak. Elköszöntünk.
Bárcsak mondhatnám tévedhetett és nem vette észre, hogy lyukas egy fogam és tömést kellene cserélni de ez már ~6éve volt. Nem ő tévedett. Hanem az a fogorvos aki megfúrta volna az egyik jó fogamat meg cserélte volna a töméseket nem kevés pénzért fölöslegesen. Nálam itt valami elpattant.
Gondolom nem kell mondani de azóta is lejárok Pécsre a régi dokimhoz amíg él(élek) ő fogja csinálni az 1-2éves kontrollt és mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dolce Gusto
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest