- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szebe
addikt
válasz
OPiiPO #49597 üzenetére
A fentebb taglalt hulladékudvarban tuti láttam, hogy mennyire van tele, az passz (meg a nyitvatartásuk se a legjobb ha irodás vagy).
Legutóbb az Auchannál lévőbe próbáltunk belenyomorgatni egy zsákkal, de esélytelen, annyira tele van (aztán megállt mellettünk egy család, hogy ők elvinnék, odaadtuk). -
Használt, de jó minőségű, ruhát befogadó konténer merre van még a városban?
-
hzsolee
őstag
Köszönöm mindenkinek. Akkor ami felfér a platóra megy
-
hzsolee
őstag
Párszor volt már róla szó...lomis bútor. Mostanában mi a helyzet? A legutóbbi hsz az hogy a palotain nem lehet leadni. 3 helyet ír a városra és mindegyikben ez van.
Pár szekrény, meg egy kanapé lenne, megpróbálom akkor Csalát.Kanapét meg szedjem szét a fa miatt?
Biztos én nem keresem jól, de nem sokmindent találtam a Depónia oldalon... -
mtade
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, ha szabad.
Keresek valakit a környéken, akinek 2003 előtti volkswagenje van.
Készülök venni egy ilyesmit, és kkl kábelem is van. Újra kell telepítsem a Vag-comot, de nem tudom már kipróbálni mivel. Ha annyit meg tudnék tenni, hogy szombat délutánig egy alkalmas autón kipróbálom, az hatalmas segítség lenne.
Esetleg opció volna még egy kölcsön hex+ kábel is, természetesen arra a 2 napra letétbe helyezném az árát, ehhez már van telepítve vcds.
Lenne esetleg valaki, aki tud segíteni, azért nagyon hálás lennék. -
Mikor kapcsolják le a sóstói stadion világítását, tudja valaki? Este 8? 10?
Thx -
Napfénysüti
nagyúr
Valaki egy Garmin Forerunner 245 sportórát?
[link] -
Tom5
addikt
-
Elementgamer
csendes tag
Maroshegyen lenne eladó 2 monitorom:
msi mpg323cqr 32" VA 2K 1000r ívelt 165hz (doboz,összes tartozék,még fóliás hátlap)
aoc vg240ys ips 24" 165hz
(Hirdetést héten tervezem megcsinálni)
Esetleg a kettőt cserélném ips monitorra dell,benq stb,lényeg,hogy grafikára -
ptesza
senior tag
Székesfehérváron, vagy a környékén tudok olyan csonkovácsot akit ajánlanátok? Köszönöm!
-
varmi2
nagyúr
Itx konfig, kiválóan alkalmas, home szerver, fileszervernek, vagy épített nas-nek. Várpalotán kipróbálható, és vihető. Itt a topikban lévőknek 38k. A képeken látható ssd nélkül, de minden mással együtt. Link
-
válasz
Gaaabeeesz #49568 üzenetére
Ritkan vsinalok, inkabb hazu hotdogba tesszuk.
-
-
hzsolee
őstag
Én letettem róla. A cserén agyaltam, de aztán be is jött amire tippeltem. Mert az tuti ha kicserélem, kapok egyből egy követ már hazafelé 😁
Szóval mondtam is magamnak, bemegyek megkérdezem vifilkosztet, de aztán közben felugrottam Pestre... útközben két kavicsot is kaptam. Ezúton is köszönöm a piros szuzukisnak az elsőt 😁 akkorát szólt mint állat...de érdekes módon nem lett nagy baja.
Szóval én azt hiszem megvárom azt a követ ami rendesen odab@sz...és elreped. Én addig egy fitykát nem költök erre a sz@rra...😁 -
gyenge47
aktív tag
Fel fog szabadulni nálam lassan egy MSI RX6600 MECH2 ha valaki cserét tervez. Még megvárom a mindenrendbenvanazújVGAval fázist, aztán rakom fel apróra. 1 év Alzás gari még van rajta.
-
-
Megvolt a verdán a szélvédőpolír. Ugyanolyan karcos maradt
. Mondjuk nem volt drága.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Segítsetek egy kicsit légyszíves...
Lehet valahol a városban kapni, normális minőségű virslit?
Ami nem lesz hólygos főzés után, ami nem dagad meg ötszörösére, aminek virsli íze van... Kezd az az érzésem lenni, hogy nagy elvárásaim vannak már a virslihez is... -
szente
addikt
Sziasztok!
Esélytelennek érzem, de nincs valakinek kicsi pénzért DJ keverője (2 csatorna és 3 sávos EQ)? Esetleg bérlés is szóba jöhet, de boltnak azért nem adnám oda a fél vesémet érte.
Este meglepetés lett volna, hogy gyerekkori baráthoz beállítok egy DJ felszereléssel nosztalgiázni, de az utolsó pillanatban elhalálozott a keverőm. -
hzsolee
őstag
Kati néni fiatal korában...
-
-
chatran
őstag
Nem szeretek böngésző bővítményekkel szórakozni. A Brave bevált, a Youtube-ot csak ezzel nézem. Bár a múltkor volt ezzel is egy kis probléma, szigorúra kellett állítani a reklámblokkolást és akkor nem volt miniferi.
Amúgy fura mert most a Vivaldi W11-en is szépen blokkolja a Yt reklámokat, korábban ennél is összevissza működött a blokkolás. -
-
chatran
őstag
Köszi mindenkinek, ahogy néztem van Brave böngésző linuxra, ami fontos, hogy ne kelljen miniferit és egyéb propagandát nézni a YouTube-on.
-
válasz
freemanone #49541 üzenetére
Ja, ezek meg Firefox forkok
-
-
-
Keresek DDR4 RAM. 32GB kéne összesen, majdnem mindegy, milyen sebesség, stb. Majdnem
-
efemm
tag
válasz
chatran #49525 üzenetére
Szerintem tegyél még bele 4GB ramot, de leginkább át kellene nézni a windows-t, jól beállítani, és értelmesen használni. Indexelést kikapcsolni, autostart-ból kidobni mindent, Adblock-erek, chrome-ff-edge -en kívül más böngészőt megpróbálni, update-eket kikapcsolni, felesleges programokat legyalulni. Még a windows beépített Lemezterület Felszabadítása is sokat tud segíteni, ezen kívül még ccleaner.
-
válasz
chatran #49525 üzenetére
Több ram, és Linux, de akkor lehet Windows is. (Az a gép elég jó HW egy Windows alá is, SSD-vel főleg, szóval gondolom 4GB RAM van benne, ha SSD mellett lassú.)
Én inkább Mint/Ubuntu vonalat javasolnék (Kubuntut főleg, mert az UI olyan mint egy Windows, van Start menü, tálca, ilyesmi, és fullextra). -
Fred23
nagyúr
válasz
chatran #49528 üzenetére
Anyum nyugdíjas, MX Linuxot használ elégedetten már jó ideje.
Olyan gyorsan lehet próbálgatni a különféle disztrókat, hogy akár egy tucatot kiismerhetsz egyetlen nap alatt. Nem biztos, hogy Neked az lesz a kedvenced, amit itt bárki mond.Csak valami könnyű felületet adj az összesnek, ha régi a gép. Legtöbb esetben live mód is van, szóval akár pen-ről kipróbálhatod őket. Régen nekem volt ilyen disztró próbálgatós napom, nagyon élveztem.
-
chatran
őstag
10 éves laptopra milyen oprendszert érdemes tenni, ha panaszkodnak, hogy belassult? ThinkPad E531 SSD-vel. Win7 v 8 van rajta, csak böngészésre, YouTube-ra használják.
Van valami alap kiherélt, debloatolt win10? Vagy jobb lenne valami Linux? -
válasz
Motion_Blur #49510 üzenetére
A Mipa-ban adnak szilikonlemosót, az ajánlott festék felületelőkészítéshez, sztem neked is jó lesz.
-
-conrad-
addikt
Hali. Van még a városban aktív számtech üzlet? Pasztát kellene vennem procicseréhez.
-
ptesza
senior tag
42.4x2 szerkezeti csövet szeretnék vásárolni. Ti hol keresnétek?
[link] -
ptesza
senior tag
válasz
Emagon rendeltem. Geniussal ingyen az Easy boxban lesz.
[link] -
válasz
hali
elso kerdest passzolom.
megerik ezek a carbonax termekek? Vagy barmi specko cucc? -
Motion_Blur
félisten
üdv,
Ha már autóápolás: hol lehet a városban kapni izopropil alkoholt?
Waxolás előtti zsírtalanításhoz kellene.
Illetve nem tudom hogy Merx-ben vannak-e még Carbonax-os autóápolási termékek? autobirodalom.hu-s srácok pár hónapja tettek fel erről egy videót, hogy elég komoly termékpalettát pakoltak ki oda.
-
-
ptesza
senior tag
válasz
colosV8 #49504 üzenetére
Ez elég kritikus pontja az esti/éjszakai vezetésnek. Főleg esőben. Valami kívül is lehet rajta mert a lapát maszatolja ha esik az eső és olyan lesz mintha párás lenne de kívülről. Persze csak foltokban és főleg ott ahol a leginkább kilátok. Megpróbálom akkor először propanollal.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Napfénysüti #49493 üzenetére
Éveken keresztül locsolgattam szélvédőt meleg vizzel sose repedt be.
Mondjuk szerintem alap, hogy szélvédő üveg nem repedhet be meleg víztől ha igen akkor az jobb ha reped és nem 130nál...
-
válasz
hzsolee #49482 üzenetére
???? Mi 20?
@siti : Nekem is mondták, de egy időben annyira sokan csinálták, hogy el nem hiszem. Meg egy huszonéves autónál már... amúgy olyan karcos a szélvédő, mint állat. És a karc nem mély.
@ColosV8 : Berakni meg ki? Mert amit találtam szélvédőcserést, ott 65-re jön ki
És gyanúsan annak nagy része munkadíj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest