Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz Gaaabeeesz #3350 üzenetére
Ahogy néztem, 50 és 100 ezer között mozog maga az állófűtés. De, hogy mst neked konkrétan melyik való és mennyiért szerelik azt nem vágom.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Dare2Live
félisten
Hosszú távon akarmit raksz bele vagy kivülről megtáplálod, vagy motornak mennie kell. Az energiának=~áramnak jönnie kell vhonnan.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
Webastoról hallottam azt szokták szeretni. Arra készülj fel hogy nagyon nem olcsó móka.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
MunezXBK
nagyúr
Olyan 300e-től.
Napfénysüti: Ők csinálták a klímám, jó vastag cerkájuk van...
Julis: nem felejtettél el valamit?
[ Szerkesztve ]
-
siti
őstag
Neked egy Zaporozsec kell. abban alapból van egy kis benzin kályha.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #3356 üzenetére
200.000 + áfa a legolcsóbb. De ott a link, nézz rá.
-
nagyúr
Minőségi állófűtés bizony drága. Nem hiába nincs minden 3. autóban.
Més que un club!
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #3360 üzenetére
Én is örülnék ha lenne a kocsimban de az autóm értékének 30%-ért felesleges...
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Napfénysüti #3361 üzenetére
ja hát ez is olyan 1-1.3 körül mozog.
csak azt hittem azért 100 körül belehet rakni valami normálisabb féle állófűtést..Üdv, Gabesz
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #3362 üzenetére
Amúgy hányadik kerületben néztetek kecót? Nagyban függ a kerülettől az ár.
-
JohnnyX
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #3365 üzenetére
Mondjuk a 16.-ban 400-450 euro egy kecó, de olyan is... szinte csak janicsárok lakják.
-
Motaba78
addikt
válasz juliabrilke #3328 üzenetére
MEGA LOL nekem is ilyen fajta lett volna, codegen 9011 a típusa, egyik oldalán moddolt 3*12cm ventinek helyek esztétikusan kivágva.
-
Varoz
addikt
Jó, hát én nem értek hozzá, csak rákerestem. Ugye maga a cucc annyi, aztán beszerelés anyámkínja.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
M.W.H
aktív tag
ha valaki akar olcsón egy rendes netezős gépet alacsony fogyasztással karácsonyra akkor van egy lenovo r61 t7400 2gb ram csak az alsó része van meg mert a kijelző zsanérostól eltűnt aksi nincs benne, hdd 320 as szektorhibás win7 megy rajta. 20k az ára.
Mad W. Highflyer
-
ArmanD.
őstag
Eladó 2,5"-os noti vinyók Toshiba 320GB
Valamint lenne egy 4 hőcsöves gyári réz talpas PWM-es AMD hűtőm FM1-re AM2-3-ra A Műanyag klippsze egy helyen el van repedve de nem befolyássolja a felrakást vagy a hűtő helyén tartását szóval teljesen használható Ár: 2k
Egy Logitech MX900-as Bluetoothos egér BT Hub-os töltőjével akksival. Ár:3k.
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ajani
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hol lehet Fehérváron (esetleg raktárról) TP-LINK TL-WDR3600 routert venni?
Köszi,
ajani''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
MunezXBK
nagyúr
Bulldog pénteket.
Elbukott az évenkénti műszaki vizsgás okosság.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Timyyy
őstag
válasz Napfénysüti #3383 üzenetére
Végre, sorstárs
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
janos80
senior tag
sziasztok
keresek sata hdd-t.min 120 max 320-ast. szombat delutani atvettel.
legyszi privatban.kosziudv
Janos -
Andris837
senior tag
válasz Napfénysüti #3381 üzenetére
Én megyek még 24-én, 25-én is, két ünnep között is. Ilyen ez a popszakma...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
nagyúr
-
Gaaabeeesz
senior tag
Én meg munkanélküli vagyok, szóval nem kell mennem sehova melózni :S
Üdv, Gabesz
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #3383 üzenetére
aki esetleg hisz benne az hamár ugyis vége az egésznek leadhatná az értékeit nálam...
biztos kap ezért vmi jópontot a Nirvana/Menyország...ba való bejutásnál.
Gaaabeeesz: óóó te mákos.... mit nem adnék csak 2-3hétért amiben tényleg nem kéne semmit csinálni. Elfáradtam így év izé világvégére.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zsotesz81
senior tag
válasz Gaaabeeesz #3388 üzenetére
Nekem ma van az utolsó munkanapom idén, két hét pihi következik
-
-
janos80
senior tag
latom mindenki egyutterez Gaaabeeesz-al...
Gondolom azt hiszitek,hogy jo kedvebol nem dolgozik ugye? biztos nagyon jo neki igy...
paran megint levizsgaztatok emberiessegbol... -
nagyúr
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Napfénysüti #3394 üzenetére
Pincér vagyok.
Angolul sajnos nem beszélek.
Németül nagyon alap szinten..Üdv, Gabesz
-
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #3395 üzenetére
Ohh most beugrott te dolgoztál az ír pubban.
Ijj sajna így viszont nem tudok segíteni. Nincs itt sehol lehetőség számodra?Megnéztem most egy ismerősöm hirdetését de ők sajnos németül beszélő pincérnőt keresnek kintre.
Bölény, az melyik? Nem ismerem. És az kb mikorra lesz reális hogy nyit?
Én az írben még régen egyszer voltam és tetszett is csak nem az akkori főiskolás fizetésemhez (semmilyen) való volt. Pedig bírom az ilyen helyeket.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Napfénysüti #3396 üzenetére
Megvan halva az egész vendéglátás..
Egy távolabbi ismerős megvette a Bölény-t, oda majd elvileg mehetek, ha megnyitják valamikor.
Csak szerintem pont ugyanaz lesz a probléma, mint az Ír-ben, hogy nem nagyon lesz vendég, aztán..Nőnek nem igen vagyok megfelelő
Bölénytanya ami kint van a budai úton.
Hogy mikor nyit , marha jó kérdés.
Azt mondják januárban akarják nyitni, de még semmit nem mondtak, hogy hol tartanak a papírokkal, szóval szerintem az inkább február, ha egyáltalán lesz valami belőleMost sem olcsó az Ír. Kaja elfogadható áron van. Viszont a piálásért bele kell nyúlni a zsebbe
Nem a fiataloknak való hely most sem.[ Szerkesztve ]
Üdv, Gabesz
-
Dare2Live
félisten
válasz Gaaabeeesz #3395 üzenetére
Baromira semmi közöm hozzá.
de TÁMOP 2.1.2/12-1 IDEGEN NYELVI ÉS INFORMATIKAI KOMPETENCIÁK FEJLESZTÉSE” pályázati konstrukció támogatásával.
-Megpályázod.
-Mellé raksz egy rosetta németet. (letöltöd)
-Nincs más dolgod, 3hónap alatt megtanulsz németül.
-Kimész pincérnek. Most ez meglenne már mehetnél is ki pincérnek téli szezonnál mindig van pincérmeló osztrákoknál. Szállást, kaját jellemzően adnak így havi 1000-1200eurt simán haza is tudsz hozni/félre tudsz rakni.pl. De rengeteg lehetőség van. Persze ha nem szánod magad rá a németre akkor marad a Denso féle minimálbér és hasonló csodák.
bölénytanya remélem tényleg megnyíilik, semmi jó steakes hely nincs a környéken. Érd nem a környék.
Janos80: k*ra nem szóltam be, szóval vegyél vissza.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #3397 üzenetére
Most meglestem a Bölényt még működik a honkapjuk.
Így már beugrott melyik hely mikor arra mentem kocsival néztem is hogy jópofa, egyszer beugranék. Na ha majd nyit és ott elszel szólj, elviszem az asszonyt egyszer vacsorázni. Úgyis beszéltük hogy jó lenne megint valami hónapfordulón étterembe menni.Szurkolok hogy összejöjjön bár én sem tudom mennyi vendég fog oda menni. Az a baj szerintem hogy rossz helyen van. Az már nagyon fehérvár vége és az emberek útkörben nem szívesen állnak meg étteremnél. Ha a belvároshoz közel lenne szerintem sokkal jobbak lennének az esélyeik. De remélem összejön én kíváncsi leszek rá.
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #3397 üzenetére
Aki nagyon piálni akar az vagy vesz házipáleszt vagy a Tescoban bevásárol alkoholt és otthon megisszák.
Five X és társai árát láttam már, nem is csodálkozok, hogy oda nem tolonganak az emberek bulizni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest