- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
-conrad- #3944 üzenetére
én máshol vettem (meg amúgy nem is vagyok fehérvári, csak mostanában elég sokat járunk oda
), egy kis veszprém megyei faluban (azóta ettől teljesen függetlenül oda is költöztünk lakni
), ott nincs ilyen gond, egy munkatársamnak is volt onnan görije
bár sajnos tény, hogy kevés vadászgörény hal meg végelgyengülésben, szinte mindnek lesz valamilyen betegsége öregkorára
amúgy van itt a PH-n vadászgörény topic is -
-
doc
nagyúr
válasz
juliabrilke #3609 üzenetére
köszi mindenkinek, így már tuti odatalálok
-
doc
nagyúr
válasz
#95904256 #3605 üzenetére
ez jó hír, akkor a plázánál hagyom az autót
és onnan merrefelé van a Távirda utca?
nagyjából ismerős vagyok a környéken (elég sokat jártam arrafelé) csak neveket nem tudok
azt pl. tudom hogy hol van a Skála áruház (ha még úgy hívják egyáltalán), vagy az az ásatás-féleség, stb... -
doc
nagyúr
fehérváriak, légyszi segítsetek kicsit!
a Távirda utcába kellene holnap eljutnom (a szerepjáték bolt érdekelne konkrétan)
a plázától (ez van a buszpu. mellett, ugye?) hogy jutok el oda?
illetve parkolni tudok ott a környéken ingyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged