- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
WindyJoe #41289 üzenetére
Akkor megosztom itt a tapasztalataimat a legfosabb de eddig legjobb LED-es izzóról, amit próbáltam. Praktikerben (vagy OBI? Ami a Rókusi tescohoz közel van) vettem 5 db LandLite 2 W-os LED-es !!MELEG FEHÉR!! színű E14-es és E27-es izzókat 990 huf/db áron.
A fénye ~25W-os rendes pilácsnak felel meg, a fény színe teljesen azonos a rendes régi típusú izzókkal. Az 5-ből 2 hónapon belül tönkrement 3
Egy még bírja szüleimnél, ők a lépcsőfeljáróban használják, ahol elég sokat van kapcsolgatva. Egy meg nálam van a fürdőszobában, ahol szintén minden nap vagy 20x van kapcsolgatva, és esze ágában sincs tönkremenni.
Az elromlás annyira nem téma, mert elvileg 2 év gari van rá, tehát majd ha lesz időm, visszaviszem és kicseréltetem őket, viszont a fentiekből azt tudom levonni, hogy azon a helyen elég gyorsan tönkrement, ahol egyszerre SOKÁIG kellett működnie. Ahol csak pár percig működik, és utána van ideje lehülni az elektronikának vagy isten tudja minek, ami benne van, ott semmi probléma nincs. Illetve amik tönkrementek, azok mind E27-esek voltak, és már csak az E14-esek működnek.
Valakinek egyéb tapasztalata? 1 hónapon belül költözöm másik lakásba, és az összes világítást LED-esre tervezem. Van jobb alternatíva?
Ja még valami: annyit észrevettem, mintha picit vibrálna a fényük! Picit zavaró eleinte, de megszokható. Régi CRT-k 60 hz-s vibrálásához képest ez olyan, mintha 2x gyorsabban vibrálna.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- bambano: Bambanő háza tája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest