Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #47488 üzenetére
[moderálva]
Először is szerintem simán kevered az általam elmített elektronikus előgyújtás szabályzást az elektronikus gyújtás az üllő- kalapácsos technikával, vagy a tirisztorossal, vagy nem tudom mit mivel, de én elektronikus előgyújtás szabályzásról beszéltem, ez meg ciki, de ott van a linkeden, mint az előgyújtás és a kopogási határ kapcsolata. Az udvaron áll 8 db kocsi, ma kicsit szerelgetős napom volt, épp kettőnek kotorásztam ennél a részénél, mindkettőn van kopogásszenzor, az egyik vezértengely pozíció szenzor alapján időzíti a gyújtást, és a kopogásszenzor alapján állítja az előgyújtást, a másik pedig gyújtástornyos, de szintén elektronikus gyújtású, mágneses elven működik a megszakítás, és szintén kopogásszenzor állítja az előgyújtást. Ami nincsen 25 éve az meg a vákuumos előgyújtás szabályzás, de nem mondd el senkinek.
Amúgy meg nem tudom miért raksz be linket gyertyákról, azt hiszed bármi új is volt ott?Az talán, hogy dícsérik a négypólusú gyertyát, ami a való életben meg egy zsákutca, legalábbis a jelenlegi állapotában rosszabb mint egy sima egypólusú platinabevonatos .
[ Módosította: 7 ]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A karcsúság ára
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest