- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
finest
addikt
Hogy ne csak off legyen a topik: Vannak itt további cuccok, ha vlaakinek vlami megtetszik holnapra le tudom hozatni Pestről.
[link]
Az AGP-és karik elmentek, de a többi még hozzáférhető.
[Szerkesztve]“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
Van néhány eladó új, garis motyóm, nem akarom őrizgetni:
Samu 160GB 8M Sata2 vinya: 10,5k
Ati Radeon x600Pro: 6k (új, zacsis, nincs semmi körítés hozzá)
PowerColor x1650Pro (256MB/128bit DDR3):13,5k“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
MegaPici
tag
Érkezett egy pár alaplapom. 478-as és 462-es foglalatosak. Már a satát is kezelik. Ha valakit érdekel privizzen.
megapc.hu
-
Rhino666
addikt
Aki esetleg lemaradt volna a motyókról...
IBM ThinkPad R50e - 100k (Bobánál megtekinthető)
Pentium M 1700MHz
512MB RAM
Toshiba 40GB HDD
CD-RW/DVD-R combo
WLAN b/g
Modem
Ethernet
Windows XP Pro
Angol billentyűzet
6 hó garancia
kisebb karc a kijelzőn
+akksi, töltő
HP Compaq NX7300 (1 hónapos) - 180k
Intel T5500
2GB RAM
120GB HDD
15'' WXGA LCD
GMA 950
CD-RW/DVD+/-RW
WLAN a/b/g
Bluetooth
Modem
Ethernet 10/100/1000
FireWire
Windows XP Pro
Magyar billentyűzet
11 hó HP garancia
+6 cellás akksi, töltő, doboz, leírás
[Szerkesztve]2025 - a szólásszabadság halála
-
kicsi1987
csendes tag
Sziasztok!
ATX-es házat keresnék, ha van valakinek elfekvőben, privizzen rám
Jah, és HDD-k is érdekelnek -
Rick4
félisten
ez komoly? nem hiszem... miért nem barkácsolsz neki egy autóutánzatot....jókis hintaágy, meg frankó ablaktörlőmotor, és kész is a gépezet...biztos jól mutatna a DIY projektorod mellett....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Luighi
senior tag
Oldfox itt vagy? Gyere, vóna egy javítani való monitor!
-
Rick4
félisten
válasz Rommel6600 #3872 üzenetére
rajtam keresztül 4 ismerősnek lett fonerája, elég jól tudom, hogy működik a dolog... gondolom másképp nincs is értelme...az ilyen power fonereknek tuti volt annyi eszük, hogy csináltak gyorsan egy freemailes címet, és csak erre használták...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
válasz Rommel6600 #3872 üzenetére
Az eladó fonerákat nem szokták beregizni. Ennyi.
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rommel6600
őstag
Ha azzal az email-el lép be, amelyikhez társította a fon a fonerát akkor az már más.
Csak azt nem írta hogy kap a fonera mellé email/jelszó párost is.
''megkérdem: ha elköltözöl, akkor nem viheted magaddal a fonerádat?''
Ezzel eléggé mellényúltál, ugyanis én nem állítottam (ennek nincs is ahhoz köze amire reagáltam, ha mégis idézz kérlek) hogy a router tulajdonosa nem tudja megváltoztatni az adatokat akár a konfig felületről akár a fonon keresztül. Csak az a gáz hogy egy fonerát egyszer lehet beregisztrálni, egy email címre, és kész, nem lehet változtatni. Ha oda akarod adni másnak, akkor a loginodat is oda kell adnod a fonera mellé, hogy teljesen használni tudja. -
Thom!
veterán
Samsung 80gb 8mb sata 3év gar vadiúj
7.000.- -
finest
addikt
Na hiszen, nem kell ehhez gép. A feleségem napok alatt kiismerte a fiam sírását. Én mondjuk nem érzem a különbséget, legfelejebb annyiból, h erősebb vagy erőszakosabb-e a sírás a szokásosnál, de a jelentése homályos. Luighi mesternek a módszeremet javaslom, miszerint, ha sír, lepasszolom az anyukájának. Már csak azért is, mert a linken lévő összes lehetőségre (fáradt, éhes, stresszes etc.) a cici a válasz...ezzel mondjuk nem csak a gyerek van így. LOL
[Szerkesztve]“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Rick4
félisten
válasz Rommel6600 #3868 üzenetére
nem a saját regjével lép be, hanem azzal a mailcímmel, amivel az adott routert regelték...a router konfig felületén lehet személyes adatokat, utca házszámot módosítani ....csak egyvalami kell hozzá, a megfelelő e-mail cím....megkérdem: ha elköltözöl, akkor nem viheted magaddal a fonerádat? elég hülyén hangzana, még jó, hogy nem igaz... semmi baj sincs a beregisztrálással...
[Szerkesztve]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rommel6600
őstag
válasz Rhino666 #3858 üzenetére
Aha, ha hozzá lenne beregisztrálva a router...
De fentebb írta hogy már regisztrálva van... tehát nem hozzá!
Így ha belép a saját regjével a fon-com-ra mindent fog tudni csinálni csak nem fog megjelenni nála a a router beállítási lehetőség, ugyanis azt még mindig a korábbi tulaj (valszeg Ő regizte be) tudja majd csak módosítani, függetlenül attól hogy nem nála van már a router!
Szóval ha belépsz max adsz egy pofont a szarnak, de a fon szerint neked nem lesz routered.
Szóval nem értem miért akar akárki is már beregisztrált routert venni -
boba6
senior tag
eladó 1-1db:
HIS ICQ-Radeon X1950PRO 256MB Turbo AGP :: 37240
HIS ICQ-Radeon X1950PRO 512MB Turbo AGP :: 45000
2 év garancia... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Soja
aktív tag
Logitech mx revolution egérhez valakinek van-e használt, le nem garizható, vagy nem működő vevőegysége??
-
Luighi
senior tag
Jajajaja túl sok a szabadidőm mostanában és gondoltam valami hasznossal töltöm ki...
Egy srác vett a héten egy írásvetítőt tőlem, ő adta a tippet, hogy ilyenre is lehet használni, csak a linket nem tudta fejből. Köszi az infót, kipróbálom ezt a módszert, úgyis haldoklik a tftm. 6000 lumen rulez! -
ALI_G
veterán
vágom hol van, bár még nem voltam ott. Na jó, megnéztem térképen
használt kábelt nem veszek, csak ha boltban qva drága.
a public részre csatlakozva a hozzá tartozó mailcímmel tudsz belépni a konfigfelületre, és módosítani dolgokat...hűha én itt elvesztem, nagyon sűrűn vannak a mondtatok. Ez mi akart lenni?
Rhino666: az zsír, thx. -
Rick4
félisten
speedshop pesti, de küldenek is csomagot. használt kábellel vigyázni, eltörhetett, a csati kinyúlt, mindenképp próbálj, vagy kérj garit..kell hozzá mindenképp egy e-mail. kapcs-ford nyomta itt régebben, a public részre csatlakozva a hozzá tartozó mailcímmel tudsz belépni a konfigfelületre, és módosítani dolgokat..activesync nálam elsőre ment, nem tudom mit nem lehet jól csinálni vele..edigi meg a Horváth Mihály utcában van, kb a margaréta pizzériával szemben..weboldaluk is van, egyszerűbb és korrektebb, mint a bajszos..[link]
-
ALI_G
veterán
speedshop pesti, nem? Max veszek vaterán vagy a másik ilyenen, teszvesz (megvan ), pár100ért hirdetik millióan. Bár az lehet akkor fos.
na ez jó hír, hogy FONnal ok. Ha itt tartunk, ha veszek egy FON-t vkitől akkor adatokat hog ylheet módosítani? már regelt természetesen. 4k postával és a régi fajta.
BT fogalmam sincs. Te mit csináltál, hogy menjen az active sync (de nehéz leírni ). Edigital hol lakik? Apropó, ma voltunk haverral, akart venni billt, nem volt olyan amit akart az IDC-ben, megyünk át mistralba. Hoppá, hát nem eltűnt mikor szűnt/költözött el?
Rhino666: jó tudni. Én tudok még egy helyet ahol ingyenes, csak még nem próbáltam, Anna kúton a T-comnak is van egy ingyenes spotja. nemtudom mekkora a ható távolság, de a vili megállóban majd kipróbálom.
[Szerkesztve] -
-
Rick4
félisten
nekem is fonerám van, teljesen jó arra, hogy otthon wifin nyomd, de egy alap kütyü...a fólia általában a cerka rányomkodásától megy tönkre, de inkább úgy mondom, hogy az is karcolódik. nekem alap xp-s BT driver van fent, teljesen jól működik mindennel, és ilyen 50, 10es com portot ad ki. nálad valami nagy gebasz lehet... ilyen régebbi HP-khez még a speedshopot tudom ajánlani, nagyon korrekt cég...
-
ALI_G
veterán
hűha. Egyébként mitől használódik el egy fólia? sajna nem usb a bemenete, akkor már megoldottam volna spéci saját cuccos kell neki, mármint biztos jópár modellnek ilyen van a régiek közül.
Bár ha veszek wifi routert (FONera-s, 4k-ért postával, remélhetőleg jó lesz) akkor nem is kell kábel. Blútúszom van, csak az activesync-et nem tudom összehozni, mert se az XP SP2-es BT driver, se az origi dongle driveremben nem lehet COM port értéket meghatározni, és a proginak 20 alatti sorszámú COM kellene, ezek meg 30 meg ilyeneket adnak, kb. véletlen számozással... -
Luighi
senior tag
Nem tudja valaki, hogy hol találok olyan oldalt, ahol azt mutatják be, hogy hogyan lehet írásvetítőből és TFT-ből projektork csinálni?
-
Rick4
félisten
3dbos fólia 2K az edigiben, nem ultraclear, inkább maszatoltnak kinéző, de elég strapabíró, Ypstone nem tud választ adni a kérdéseidre? ha jól tudom, ennek mini usb csatlakozója van, az meg egy usb- mini usb kábel, kb 300ft...a wifis dolog is egyszerű...
-
-
ALI_G
veterán
Szegeden ki foglalkozik PDA-kal? Melyik boltot keressem?
és a széchenyi téren ki tudja, hogy hogy lehet netezni? Próbálta már vki? én laptoppal már párszor próbáltam, de sose jött össze.
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
512 megabites DDR2-667 chipek
tehát 64MByte-os chipek, és pl . 8db ilyenből épül fel egy 512MB-os modul
ha kiszorzod az árat még az is stimmelni fog ezek után... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Rick4
félisten
most én vagyok lemaradva, vagy tényleg létezik 512 megabites memória...[link]
-
Rhino666
addikt
-
greatchaos
addikt
-
Rick4
félisten
van ott egy kék szöveg: tovább a szöveg elemzéséhez..innentől nekem is furcsa, hogy miért kell ilyeneket ''gyártani''... egy mondás jut erről eszembe? aki a múlton gondolkodik, az segget fordít a jövőnek...
-
Rick4
félisten
ezt olvastátok már? [link]
-
Rhino666
addikt
-
greatchaos
addikt
hali!
ezek kellenek:
741 MBO ASUS M2A-VM (AM2, AMD) 1 ÉV 11 400 Ft 13 680 Ft
125 RAM DDR2 PC6400 800MHz 1024MB NCP (azonnali cseregarancia) 2 ÉV 5 800 Ft 6 960 Ft
mikorra lesz?
hogy tudjuk megoldani az étvételt? -/ kiskunhalasi vagyok/ postázol-e, ill hogy számla megoldható-e?
üdv: Szabolcs
várom mielőbbi válaszod -
gabesz82
őstag
Eladó!
Gainward Geforce 7900GTX PCI-E 512Mb dobozában, minden tartozékával, 12 hónap garanciával: 44000 Ft
Félkonfig:
Asus P5P800SE + Intel P4 640 3,2GHz 2Mb Cache (gyári hűtővel) + 2*512/400 Samsung RAM + Geforce MX4000 128Mb VGA: 31000FtPSN: Morfologus82
-
Rhino666
addikt
iWiW-en kaptam egy spamet egy ismeretlentől valami fogyókúrás oldalról...
Lehet hogy sikerült híznom?
[Szerkesztve]2025 - a szólásszabadság halála
-
Pho3bus
tag
Hali!Ha valakinek kell valami pestről,az mostantól megoldható,mert majdnem heti rendszerességgel járok pest-szeged között!
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #3807 üzenetére
mondjuk volt ott kb 20ezer lemez.....nem is csoda, ha nem a tiedet kaptad meg.... én sem találtam a kijáratot, ömlesztve volt minden.... dzsungelharc volt egy pisi is...
-
-Tsaba-
tag
TFT monitort keresek:
irányár: 20-30 huf (lehetőleg garis, 8ms körül) -
Rick4
félisten
visszakérheted a pénzt, ha nem tudsz választani, és ugyanolyat sem tudnak adni........itt fent is rengeteg ilyesmi van, 21K-ért láttam 8 gigás mp4et, mondjuk pontos infót nem tudok, de azt igen, hogy kinek van belőle...
-
rptr
tag
Keresek: AM2-es X2-es procot, hozza valo alaplappal (asus, abit elonyben), 2GB DDR2 RAMmal (lehetoleg 800as).
Elado:17'' FujitsuSiemens TE770B monitor. 99 novemberi. Kikialtasi ar 5k, alkukepes.
Aztan van itt egy tokeletes allapotban levo HPQ laptop. Pontos tipust holnap tudok mondani. Parameterek: 1.6GHz CeleronM proc, 512MB RAM, 40GB HDD, Cd/DVD combo, 14'' kijelzo, sacc 2 orat bir az aksi. Hozza ad a tulaj egy egeret, meg egy zsir uj Samsonite taskat. Nem sokat futott. Ar: 85k. -
pschio
őstag
besz@rt az x3-mas meizu [link] mp3mas jatekosom. menni megy meg de csak ''vak'' modban, a kijelzoje romlott el. az extrem digitalban vettem( tudom nagy hiba volt, de mostmar mind1) nezegettem hogy mire lehetne becserelni mert x3masuk mar nincs.
olyan mp3 vagy mp4 lejatszo kell ami AAA elemmel megy semmilyen beepitett akus nem johet szoba. olyasmi kene mint a meizu m6-os [link] de minden megoldas erdekel. az x3-al nagyon meg voltam elegedve. nagyon szepen szolt es nem volt olyan halk, mint a sandisk hasonlo kategorias lejatszoja.
szoval ki mit tanacsol?
[Szerkesztve]''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Bobbysolo
tag
Sziasztok!
Van valakinek egy feles Socket370-es lapja a sarokban esetleg?
THX!
Aktív témák
- Windows 11
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Disney+
- Subaru topik
- Bundle topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest