Hirdetés
Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
Alaplap hogy cseszhet szét egy tápot???
Ha túl sok áramot vesz föl, akkor a táp lekapcsol, és csak áramtalanítás után hajlandó újra elindulni. Még a leggányabb tápokban is benne van ez a védelem.
Ha tartósan sok áramot vesz föl, akkor meg az alaplap füstöl szét, mert nem tudja disszipálni a sok hőt.
Olyat már láttam, hogy táp cseszett szét dolgokat, nem is egyszer, de fordítva...LordVader80: Én elsősorban a hálózati feszejre gyanakodnék, hogypl nincs földelés az adott konnektorban (Bár ettől is még kellene, hogy menjen, max kicsit rázna a gép), vagy valami nagyobb áramfölvételű hely van a közelben, és attól ingadozik a 230. Az izzók fényereje a lakásban nem ingadozik? Táp milyen márka? (Remélem nem Mercury, vagy hasonló szépség) Mellesleg ha tényleg kihalt, vissza lehet vinni gariba, a kutya meg nem mondja, ha valóban a gép cseszte szét... Ha van multimétered, esetleg a tápot be tudjátok mérni, hogy valóban az e a rossz, vagy más. (A zöld zsinórt rövidre zárod egy feketével, és bekapcsol. Bár van olyan táp, ami csak akkor indul el, ha terhelés is van rajta, ekkor pl egy winyó is elég neki.)
Ha jó orrod van, akkor azzal is megpróbálhatod kiszimatolni, hogy megpusztult-e a táp, bár ez csak akkor 100%-os ha igen. Általában valami alkatrész elfüstöl benne.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
kisati007
csendes tag
Buta vagyok, tehát butaságot kérdezek: a mezei usb-s kütyüvel usb-n keresztül nem lehet megosztani? Valóban a kábel a legolcsóbb, de olan hülyén néz ki az ágyban egy cat5, nameg ha a legkissebb szokása szerint érkezik, akkor lapitopi szervízbe...
Más:
Hirtelen utána számoltam, Mi kb.: 8-10000Ft.-ból eszünk. Öten vagyunk, szeretjük a húst is. Kis munkával, meg odafigyeléssel megoldható.(Najó! A srácok szombatonkémt mamáznak ) -
szumoo
senior tag
-
SpyK333
tag
Hát igen, felvilágosítottak erről a rendőrségis dologról, de aztán rádöbbentem hogy alapvetően nem az történik majd ha egyszer vége lesz az ügynek hogy jön egy fekete öltönyös bácsi és borítékban visszaadja a pénzem. Szoal a rendőrségről ennyit.
Amúgy már a Rhino által ajánlott topicokban megtörtént a panaszkodás, nem tom mi lesz az eredménye. De majd meglátjuk.Rhino:
Amúgy egyetértek a tarkón lövéses dologgal, szimpatikusnak tűnik a dolog, csak hát az a baj hogy ugye nincs se cím se telefonszám...
De azért a remény hal meg utoljára -
WindyJoe
aktív tag
70-ért lenne TDK, ha érdekel, De csak jövőhéten, vagy leghamarabb péntek környékén.
Most perpill sony van még 50 db, ha sürgősen kell 60-ért.Ha bárkinek kell:
TDK 70,-
Philips, Sony: 60,-
akkor szóljon...
(Természetesen -R, +R-essel már szívtam meg párszor... ): )Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
macilaci78
nagyúr
Köszi a véleményt!
Ennyire még nem szar a helyzet, de a zsanér monitorban lévő része már látszik a műanyag burkolat alatt. A noti itt is 2 év körüli, de munkaeszköz lévén hurcibálva vagyon, és másikra meg nincs pénz.
Lehet, valami alaplaphibás kiherélt bontószökevény ép kávával és szar panellal lesz vadászva.Luighi: Köszi, igénybe foglak venni, ha a főnök rámondja az áment.
SirRasor: Olyan, mint a fúrás nélkül szerelhető zuhanyfüggönyt tartó rúd: szétfeszül a két függőleges felület közt. Ez a rúg hossza miatt ajtófélfák között működik, vagy irdatlanul szűk folyosón. Tény, hogy ezzel úgy szét lehet feszíteni az ajtótokot, hogy meglátszik egy életre, ha a mögötte lévő fal egyenetlen és a purhab enged annyit. Egy panelban én ilyentől nem tartanék. Ha van valakinek kölcsönbe, kérd el tőle, próbáld ki, aztán vegyél egy sajátot.
Egy ismerősömnek van, neki vagy reped az ajtótok, vagy nem tart annyit, hogy elbírja. (Részegen nekifutásból hintázás helyett leszakadt vele a szemem láttára. Illemből csak utána röhögtem.) Nem tudom, odaajándékozta-e már a pasijának. Ha gondolod, rákérdezek.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ErőVarázsló
aktív tag
nekünk külön jött intézetes rendelésben
egy papír meg egy doboznyi dvd/cdegyébként müködik a a rufusz webshop is
3 hónapig élnek még a licjeink mivel adott tanévre szól
ha megszűntetik az sokba fog kerülnitöbb gépen lehet aktíválni a papíros/doboz verziót
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS