Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
partymaci #34243 üzenetére
A hűségszerződés lejártakor érdemes mindig újrakötni, általában olcsóbb lesz jóval... Viszont az üfsz-en talán érdemesebb, legalábbis a hölgy a múltkor nekem jobbat ajánlott, mint amit a béna weblapjukon kinéztem. Nekem stabil, csúcsidőben is... (2.2MB fixen a max letöltésem.)
-
Sada88
aktív tag
válasz
totya694 #34246 üzenetére
Na épp ez az
Dorozsmán is csak a szopás van itt meg sírnak a srácok ,hogy nem megy a 25ből csak 17
de legalább nem fizetsz azért mert egy f*sz*p* banda van dorozsmán és a semmiért kell fizetni. a feljelentés se sokat hatott rajtuk ... de gondolom ide az optinet se fog jönni a tvnetwork se meg semmi más....
-
gabesz82
őstag
Eladóak!
Asus P5N32-E SLI Plus: 15000 Ft
Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX: 20000 Ft
Gainward 7900GTX 512MB PCI-E: 11000 FtSony Memory Stick Pro-HG Duo 4GB Ultra II (bontatlan): 3000 Ft
-
válasz
partymaci #34243 üzenetére
Én a 2/512-ért fizetek 4100Ft-ot+1500Ft kábel használati dijjat a szélmalomnak.
A 2Mb/s-ot soha nem érte el.Mostanába mikro szakadások sokasága segíti a Skype-on elbeszélgetett idő behatárolását stb.Amikor olyan kedve van akkor meg nem győzöm ki-be kapcsolgatni a routert/modemet hogy újra meginduljon a net. -
Attix82
addikt
Hali! Cuccok!
[link]
-
partymaci
aktív tag
Amikor kiiktatták a modemet azota nekem is 20/10 van, általában tartják is. Csúcsidőben persze leesik jócskán. Viszont annó 4500ról, 5500-ra emelték az árat (NET X), és épp a napokban nezten, hogy a ICE NET 25/10 - 2500 ft, Namost akkor hogy is van ez?
Holnap megyek is megbeszelni mi, merre hányforint?! -
LÁZ
addikt
válasz
Digital #34205 üzenetére
nekem a hont feri 20b-ben 50/25 icenet 50 van, sebességmérésnél kiadja mindig, torrent meg 5,5/2,5 átlagba, van amikor 6/3 is kijön, szal 3,5k-ért bőven jó nekem
.
Igaz 1év hűséget alá kellett írni hozzá, meg majd hosszabbítani is köll, mert különben jövőre millióforint lenne, úgy meg marad a 3,5k
-
Szemi82
tag
-
rptr
tag
Egy ismeros szeretne a wii-jet "meggyogyitani", hogy a biztonsagi masolataival is tudjon jatszani, amig az eredetiket vitrinben tartja.
PM-ben megirna valaki, hogy ezt hol teheti meg (ha egyatalan gyogyithato).
-
válasz
Digital #34228 üzenetére
Nekem 20/10-es, 5200-at fizetek +telefonszámla (net+tv+tel), és a legtöbb adó digitálisan jön (számszerint 55-60). STB nélkül, sima kábelen, így van M1 HD, M2 HD, Digisport HD, amik 1080i-ben jönnek. Mondjuk ehhez megfelelő tv is kell.
Mod: néha szoktam oda járni, lehet már találkoztunk.
-
ShadowX
őstag
válasz
Digital #34219 üzenetére
Eddig nekem sincs bajom T-vel...csak egy...nem képesek a konkurencia árával lépést tartani. (Nem mintha Invitel képes lenne) Fullon megy az a kemény 5 Mbit-em, meg szakadás sincs (kábelnet), csak az ára...TvNetworknél 600 Ft-al olcsóbb a 25Mbit-es Lan.
Mikor beköttettem a T-t, még nem volt TvN...Mondom rendben, akkor lesz T. 1 nappal a 30 napos próbaidő után csöngetnek, kinyitom TvN-es üzletkötő közli, hogy jövő héttől elérhető a TvN, nem szeretném? Majdnem mondtam neki, hogy a jó édes anyukádat.
Most egy évig meg vagyok kötve...
-
ben800
aktív tag
válasz
Digital #34219 üzenetére
Nekem a tvnetwork bevált
Stabil,nem szarakszik a net,és ha valami lesz,felujítás vagy ilyesmi akkor előre szólnak
Amúgy fear-el szoktam multizni és magyar szerónál átlag 6 a ping ami nagyon jó!
Amcsi szerón olyan 200 környéke,de még is csak több 1000 kilóméter innen
Ui: Ipolysor 9 -
-
Digital
addikt
válasz
WindyJoe #34211 üzenetére
A szomszédban (Hont Ferenc street) 17/6 (speedtest.net-en mérve) a sebesség, gondolom ez 25/10-es csomag akar lenni
A Szamos utcában 30/6, és ez 50/25-ös
A T-nél még gondom nem volt, itt fullon megy minden. Az asszony meg hajthatatlan, menne a network-hözFélek nehogy szívás legyen a vége
A VBKJ keretem bírná a 13k-s netet is. -
-
válasz
Digital #34205 üzenetére
Nekem 20/10-es van és teljesen meg vagyok vele elégedve, köv hónapban átkötöm valószínű 50/25-re. Bár torrent néha így is 3-3,5 MB/s-al jön le, ami több, mint amennyivel a 20 Mb-es net lehetővé tenné. Az ára pedig verhetetlen. Szóval én ajánlom. (és nem vagyok tvnetwork üzletkötő
)
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Digital #34209 üzenetére
Elmondása szerint, vagy adott prospektust és abban is benne van?
Még ha abban is benne van, akkor sem hinném el teljesen T-nek...Amúgy meg: ICE NET 50 Mb 3 500 Ft/hó azonnal vs. "Lehet" optinet 80 Mb valamikormajd nem 14k-ért...
háát... nehéz döntés előtt állsz...
Ha csak a sebességeket nézzük, akkor majdnem 200 Mb vs 80, ha felezzük a Tvnetworkost, még akkor is 100 vs 80, ha 11k alatt adják, és valóban fele annyival megy az ice, a Trés meg csutkán, akkor vagy ár/érték arányban ugyan ott... -
-
Digital
addikt
Még a haja sem volt vörös
A sztori:
Ma voltam bent, lejár a hűségidő. Mondom megyek a Network-höz, mit tud ajánlani? Az első körben egy év aláírást, és nem változik semmi!Mondom ez vicc? Ekkor látta hogy "kemény" vagyok, és hirtelen talált egy számomra előnyös akciót.
Elmondása szerint itt Szegeden nem a 13k-s áron fogják adni az optikát -
Tottu
senior tag
Üdv!
Valakinek van eladó DVI kábele?
-
Ki tud jóárasított dvd-ket? S milyet? S mennyiért?
-
Hali
Valakinek esetleg egy Xeon vagy csere E7xxx-re? -
Digital
addikt
Hali!
Milyen a TvNetvork által kínált internet? Idáig úgy látom, hogy az 50/25-ös sebességet nem tudják, hanem kb a felét
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest