Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
.::Szandi::.
csendes tag
Megvolt a nagy felmérő írás. Olyan hülye kérdések voltak benne mint pl: Ha kiürítesz egy zsacskóból egy készlet dominót hány db fog számmal lefelé esni?
Ilyen kérdést... mindig más nem?
Nem mindenkiét küldték fel Bp-re. Reménykedtem h az enyémet nem fogják de mit ad isten az is vitték. Na jól van, kaptam egy kérdőívet amit holnapra vissza kéne vinnem de sehogyse állok vele. Az is olyan nagy marhaság.
Van benne egy jó kérdés: Hányszor szokatatok a családoddal együt énekelni? Mit a boci boci tarkát?
Persze együttesem is van...
bátyám gitározik én majd dobolok anyámék meg fuvoláznak vagy vmi
Ki az a hülye aki nekiáll énekelni. Meg h iskolabusszal megyek-e suliba. Hát hogyis mongyam itt egy iskola busz sincsen, sőt sztem egész magyarország területén se. Na mind1. Azt a lapot amit vinnem kéne jól összegyürtem meg egy lyuk is lett rajta nemtom Csé mit szól majd hozzá...
vagy az igazgató. Ma még vettem tündinek egy plüss fülest. Az volt a kívánsága h neki olyan kell. Nagynehezen kaptam, de többet ilyen nem lesz h átkellett buszozni érte, mer ugye ebbe a városba nem volt egyetlen egy se. Holnap is írok pár dogát a változatosság kedvéért. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Mini PC
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- E-roller topik
- Mobilinternet
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Path of Exile (ARPG)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen kérdést... mindig más nem?
Nem mindenkiét küldték fel Bp-re. Reménykedtem h az enyémet nem fogják de mit ad isten az is vitték. Na jól van, kaptam egy kérdőívet amit holnapra vissza kéne vinnem de sehogyse állok vele. Az is olyan nagy marhaság.
Van benne egy jó kérdés: Hányszor szokatatok a családoddal együt énekelni? Mit a boci boci tarkát?
Persze együttesem is van...
vagy az igazgató. Ma még vettem tündinek egy plüss fülest. Az volt a kívánsága h neki olyan kell. Nagynehezen kaptam, de többet ilyen nem lesz h átkellett buszozni érte, mer ugye ebbe a városba nem volt egyetlen egy se. Holnap is írok pár dogát a változatosság kedvéért.