Hirdetés

Aktív témák

• .::Szandi::.

csendes tag

Megvolt a nagy felmérő írás. Olyan hülye kérdések voltak benne mint pl: Ha kiürítesz egy zsacskóból egy készlet dominót hány db fog számmal lefelé esni? :DD Ilyen kérdést... mindig más nem? :) Nem mindenkiét küldték fel Bp-re. Reménykedtem h az enyémet nem fogják de mit ad isten az is vitték. Na jól van, kaptam egy kérdőívet amit holnapra vissza kéne vinnem de sehogyse állok vele. Az is olyan nagy marhaság. :D Van benne egy jó kérdés: Hányszor szokatatok a családoddal együt énekelni? Mit a boci boci tarkát? :DDD Persze együttesem is van... :DD bátyám gitározik én majd dobolok anyámék meg fuvoláznak vagy vmi :DDD Ki az a hülye aki nekiáll énekelni. Meg h iskolabusszal megyek-e suliba. Hát hogyis mongyam itt egy iskola busz sincsen, sőt sztem egész magyarország területén se. Na mind1. Azt a lapot amit vinnem kéne jól összegyürtem meg egy lyuk is lett rajta nemtom Csé mit szól majd hozzá... :F vagy az igazgató. Ma még vettem tündinek egy plüss fülest. Az volt a kívánsága h neki olyan kell. Nagynehezen kaptam, de többet ilyen nem lesz h átkellett buszozni érte, mer ugye ebbe a városba nem volt egyetlen egy se. Holnap is írok pár dogát a változatosság kedvéért. :DDD

[Szerkesztve]

Aktív témák