Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa
    veterán

Miért? Én megkérdeztem tőle azt is, hogy
    1. Indokolja meg a választ - erre rendkívül részletesen elmagyarázta
    2. Megkértem, hogy minden forrást mutasson meg, amire alapozta a választ. Részletes listát közölt, egy további alapos összefoglalóval. Ebből kiderült, hogy a legújabb validált tanulmányok és konszenzusos nemzetközi orvos-diagnosztikai szakmai irányelvek mentén válaszolgatott. Megnéztem a linkeket is, és valóban.
    Vagyis nem Mari néni blogjából haluzza össze, de természetesen nem helyettesít semmiféle orvost és minden outputot fenntartással kell kezelni. Fontos még, hogy minél részletesebb anamnézist kell beadni neki. Egyébként az orvos is ezt csinálja, szerintem a fiatalabbak már aktívan használják is napi szinten, ha mást nem, ötleteket adhat ami nekik esetleg azonnal nem jut eszükbe pl. olyan tüneteknél, ahol nem egyértelmű a helyzet.

• emvy
    félisten

> De az utolsó dolog, amit kérdeznék EÜ témában, az az AI :D

Miert? Olyan helyzetekben, ahol valami ritka betegsegrol vagy tobb dolog egyuttallasarol van szo, nagyon hasznos az, hogy minden a "fejeben" van egyszerre. Es nyilvan kersz tole referenciakat, ha fontos dologrol van szo, de nem kened kell vegignyalni a folyoiratokat meg a Reddites beszamolokat.

> Engem letolt, mikor utoljára voltam, mert utánanéztem :D

Ez egy rendkivul karos dolog. Nagyon sok betegseg van, ami a beteg megerteset es involvalasat igenyli, illetve fontos, hogy a beteg sajat maga is aktivan foglalkozzon a gyogyulasaval.

Új hozzászólás Aktív témák