Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peti78

őstag

válasz nyunyu #174 üzenetére

vannak érdekes példányok a boltosok között is, az biztos. Nyilván fenntartásokkal kezelem az egyes oldalak tesztjeit én is, de eddig túl sok eltérést nem tapasztaltam a PH és a külföldi elit oldalak között a tesztek tekintetében.Persze, van néhány dolog, amivel kapásból nem értettem egyet, de kijelenteni, hogy ezek a tesztek szarok, és nem érnek semmit, kicsit túlzás...
    A boltosnak persze az az érdeke, hogy azt vedd meg, ami éppen van raktáron. A lényeg az ő szempontjából, hogy hidd el amit mond és persze az is pont olyan jó, csak azon a marketinget kell megfizetni. Bakker mikor ezt hallom... :W
    De hasonlóképpen verik ők a fejüket a falba, amikor felhívják őket, hogy nem megy a gép, mit csináljanak.. Mintha a hosszúszakállas telefonos gyógyítóval beszélnének az egyik színvonalas tévéadón.

• eziskamu

addikt

válasz nyunyu #174 üzenetére

Felénk legalább a Chieftecet ismerik, az FSP-ről meg tőlem hallott először a srác, de amúgy ha kell valami, hozza gyorsan. De jobban kedvelem a webshopokat ( majd pénteken elválik, hogy továbbra is szeretni fogom-e ) . Mondjuk hogy legyen már önkritika, a másik topicban lévő sok negatív vevőtipus passzolt rám, de próbálok visszafogottabb és alázatosabb lenni a boltosokkal szemben, pláne, hogy félig-meddig kolegák, mégha nem is mindig sikerül.

Amúgy egy sztori arról hogy soha ne mond, hogy soha:
    Volt (van) egy kedvenc helyem a megyeszékhelyen, ahol használt alkatrészeket is lehet kapni. Vagy 5-6 éve amikor bementem épp arról próbálta győzködni a boltost (aki ott a főnök is a mai napig) egy vevője (vagy inkább ismerőse), hogy miért nem adnak legalább 2-3 hónap gait pl a használt monitorokra, hisz más városokban is van ilyen. A pontos érvelésre már nem emléxem. A lényeg határozott elutasítás volt a jövőre vonatkoztatva. Ugyanitt 1-2 év múlva már egyes használt moncsikra fél év garanciát adtak :) , de legalább 3 hónap van a többin is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés