- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Fejv@dászLány
csendes tag
Lehet, hogy Te is félreértettél! Én pontosan tudom, mivel jár (idő, fáradság, +munka, hibajavítás...stb), ha az ember bevállalja, hogy majd betanítja az újoncot. Az bizony nem 1-2 hét, inkább 2-3 hónap minimum, de még utána sem lehet az ember kb fél évig nyugodt, mert ennyi idő után is előjöhetnek olyan munkák, amik addig nem merültek fel. Éppen ezért az ember (tulaj) inkább vár a multitaskos arcra, mert addig is ''csak'' a +munka van, és nincs hibajavítás, felesleges fáradozás, időtöltés. És mivel - ebben egyetértünk-nem lehet egyből olyan embert találni, akire a boltot rá lehet hagyni, akkor legalább olyan embert igyekszik találni akit nem kell tutujgatni.
Ha nem lenne nagy forgalma az üzletnek akkor biztos vagyok benne, hogy ráérnének a betanításra. De nagy forgalom mellett én is ezt a módszert választanám, és választottam is, amikor még én is a kereskedelemben dolgoztam.
Inkább végig hajszoltam magam a karácsonyi szezonban, minthogy épp akkor tanítsak be vkit, kivártam a tavaszt. Persze az emberkeresést már ősszel megkezdtem, hátha találok azért tapasztalt alkalmazottat. Voltál már munkáltató? Ha igen, akkor csodálkozom az elméleteden, ha nem akkor megértelek, mert én is mindaddig ezt mondtam a pályázatoknál az interjú alatt: nem tudom, nem ismerem, de szívesen és persze gyorsan megtanulom. Aztán érdekes: ilyen helyre sosem vettek fel. (?)
Aktív témák
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest