Új hozzászólás Aktív témák

• SP4C3

veterán

Nagyon OFF
    Ennek jobb helyet nem találtam, próbálom minél rövidebben.
    Tehát törmören, Netszolgáltatónál vagyok Rendszergazdi, hétfőtől jönnek gyakorlatozni az ifjú padavanok a szomszéd város középiskolásai, akik szintén a rendszergazdák röges, sötét és hideg pályájára léptek.
    Volt már ilyen 2x7 napot boldogítottuk egymást, ami nagyrészt találjam fel magam (szokás szerint) zajlott, nagyrészt hálózatokról (DOCSIS, fttx, WiFi, és kevéske DSL+GSM/LTE) volt még szó oprendszerekről, weboldalakról stb...
    Most kicsit határozottabb a témakör, oprendszerek/Linux. ISO file-ok, telepítés ésatöbbi.
    Az előző osztagot olyan szinten képzetlenül küldték, hogy egy alap user feladatot nem tudtak megoldani nyolcan együtt. :B (ami egy egyszerű router duplanatos bekötése volt, meg még a wifit is be kellett volna állítani, a portforwardig el sem jutottunk, inkább megcsináltam helyettük és próbáltam elmagyarázni, meh, mindegy)

Arra kérném a szives tagokat, hogy adjatok ötletet, hogy lehet gyorstalpalót adni a lurkóknak?
    Egyszerűen képtelenségnek érzem több évTIZED tapasztalatát (pontosabban annak csak azt a bizonyos 10-20%-át, ami a legfontosabb, azt is leegyszerűsítve) átadni kétszer 1 hét alatt?
    Hogy csinálnátok?!

Új hozzászólás Aktív témák