Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Naja. Eredeti Canon tinta nekem még nem száradt be.
Mikor az előző nyomtatóban a fej félig megpusztult, gondoltam, hogy még utángyártott tintákkal használom. Szerintem sikerült kettőt úgy összekeverni, hogy bedugult az egész fej.
Mivel nem nagyüzemben nyomtatok, ezért maradok az eredeti tintáknál.Canon MG7150, 4. a sorban

qnadam
Akkoriban ilyet még talán hp-ból láttam csak, de az meg cd-t nem nyomtatott. -
cbmfan
senior tag
úgy 15 éve Bajcsyn volt egy HP üzlet. bementem és kérdtem, hogy Commodore MPS-1270a nyomtatóhoz van-e patron?. döbbent arccal néz rám, hogy mégis mihez mit akarok, de mikor mondtam, hogy 51604A (fekete) vagy 51604M (piros) patron kell látszott emberen a megkönnyebbülés
szerencsére működött, sokkal halkabb és gyorsabb volt nyomtatni lemezek tartalmát mint a traktor hangú leporellós mátrix 801-gyel. -
DJGABI
addikt
Frankó, pont múlt hét elején töltöttem egy iso-t, géptelepítéshez. De ja, látom már fel is ajánlott valami összegző frissítést.

Rakosgatom rá az alap cuccokat, azon lepődtem meg, hogy az MPCHC már 2017 óta nincs fejlesztve? Bakker... Ment fel a VLC, de saját gépen pont arról váltottam... Van vmi ajánlás pici media playerre, nem forkolták?
-
-
macilaci78
nagyúr
-
Elemental
addikt
Sok mindent tudnék írni, de felesleges. 25 éve dolgozom a kereskedelemben élelmiszer vonalon, és már azon a szinten vagyok, hogy utálok kiszolgálni, és ez pont az ilyen majmok miatt van. Sok mindent volt már, de szerencsére addig még nem jutottam el, hogy lecsapjak valakit, de párszor közel voltam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest