Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
azt még megérteném, hogy az első vásárlás csak személyesen történhet, de hogy a regisztrációt sem fogadják el máshogy?
Miért van az, hogy a legtöbb nagyker elfogadja, ha az ember átfaxolja nekik a szükséges doksikat? Egyébként engem személy szerint nem is érdekel. Ahova kellett és érdemes volt, oda eddig mindig be tudtam magunkat regisztrálni....és igen! lehet, hogy oltári nagy b*lf*szok vagyunk, de engem az az egy vígasztal, hogy egyesek elöttünk vannak
Gratulálok a szép jelzőhöz...az meg, hogy mi a nevünk, az szerintem itt a ph!-n erősen lényegtelen, a piacon pedig a legtöbb esetben nagyon is, hogy jelent valamit...
ML320 - ezekután szerintem azon is el kellene gondolkodni, hogy törjük-e magunkat azon, hogy vegyünk náluk bármit is. Érdekes módon másnál elsőre elküldtünk minden szükséges doksit, pedig akkor tőlük is csak egy vacak 1.500.- Ft-os alkatrész kellett..azóta rendszeres vásárlóik vagyunk.
Nem várom el, hogy kinyajjják a seggem, de nehogyámmá a nyúl vigye a vadászpuskát. Soha nem könyörögtem nagykernek, hogy ugyanmár had vásároljak náluk. Asszem ez mostanság fordítva viszont nagyon is, hogy igaz...
Egyszerű a felállás, egy megszokott partnek kedden küldi a kártyát és még fel sem kell érte mennünkRemélem azért nincs harag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest