Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

vasárnap reggel telefonon kerestek, természetesen, még csak ébredeztem, hát inkább visszahívtam ~45 perccel és egy kávé+cigi kombináció után...
    A lényeg: nem nekik, hanem egy ismerősüknek kellett megnézni a gépét, mert nem megy rajt az Egri csillagok CD.
    Jó legyen. 10 percet késtem, a panelrengetegben meg kellett találnom a címet. Mire odaértem, arra kb. 100 dolgot kellett megnézni és elmagyarázni.
    Kezdődött a játékokkal, hogy miért nem indulnak el - mert le lettek törölve, az ikon az uninstall.exe fálj-ra mutatott, hát gyalulták...ezeket tessék újratelepíteni (majd ha már nem leszek itt)
    Aztán előkerültek a focis lemezek, amik megnyugtatásomra video cd-k voltak. DVD lejátszó progi feltelepít, láss csodát, máris megy minden (hát végig is kellett próbálni minden lemezt).
    Jött egy újraindítás, és látom, hogy induláskor kismillió progi indul, rengeteg szeméttel egyetemben. vírus és féregkergető feltelepít, a vírusírtó egyböl dobálja az ablakokat. Pl. winhelp.exe - törlésre került...
    A Fifa 2007 online játékhoz szükséges regisztráció elmagyarázása után végre megnéztük az Egri csillagok CD-t, ami mint gondoltam DVD volt :DDD
    Mellékesen azt már nem eröltettem, hogy meg tudjam csinálni, hogy a vezérlőpultba bejussak, mert az XP egy picit meg volt zuhanva, és ha valamilyen rendszer-eszköz részbe akartam belépni, mindig dobott valami hibaüzenetet.
    Nagytakarítást nem mertem rajt csinálni, mert félő volt, hogy akkor ma még egy xp-t is telepíthetek. Asszonypajtás meg már 2x telefonált közben, hiszen úgy indultam el, hogy max. 10 perc.
    Ennyit a vasárnapomról...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés