Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
válasz
producer
üzenetére
ngabor2: szúrni nem szúr de jobban szeretem ha sima, majd 1x próbáld ki aztán akkor megérted
producer: tetszett amiket írtál, néha rám is szoktak furcsán nézni, azon megse lepődök hogy a buszon általába nem ül mellém le senki mégha tele van a busz akkor se, de ez nemis baj
Olyan is volt hogy vmi 12-13 éves kis "cukifilyúk" mondták hogy nézd már milyen szakálla van, tiszta gáz stb, zenét hallgattam így azt hitték nem hallom, de azzal nem számoltak hogy éppen szám vége volt, úgyhogy hallottam mindent, fülhallgató ki, és udvariasan megkérdeztem hogy van-e vmi probléma esetleg, volt egyfajta nézésük 
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - Közel 2 év garival! -
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 2019 - BMW I3s 120Ah
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Olyan is volt hogy vmi 12-13 éves kis "cukifilyúk" mondták hogy nézd már milyen szakálla van, tiszta gáz stb, zenét hallgattam így azt hitték nem hallom, de azzal nem számoltak hogy éppen szám vége volt, úgyhogy hallottam mindent, fülhallgató ki, és udvariasan megkérdeztem hogy van-e vmi probléma esetleg, volt egyfajta nézésük