Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
producer
csendes tag
Én nemrég kaszáltam le a szakállam. Nekem az volt a bajom, hogy az állam alatt láthatóan gyorsabban nő mint felette (ez általános
), ezért 1 hónap után úgy néztem ki mint valami barbár (ami magamnak nagyon imponált). Sokan gúnyos megjegyzéseket tettek az utcán, de nem emiatt vágtam le. Egyszerűen meg untam.
Viszont legközelebb már extrém hosszra megyek rá, mivel be szeretném fonni. Egyedül a bajszomnál vágom le, mert nem szeretem ha akadályoz kajálás közben a szőrme.További jó szőrözést!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Star Trek
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Diablo IV
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), ezért 1 hónap után úgy néztem ki mint valami barbár (ami magamnak nagyon imponált). Sokan gúnyos megjegyzéseket tettek az utcán, de nem emiatt vágtam le. Egyszerűen meg untam.