Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Synology routerek
RT6600ax (2022) / MR2200ac (2018) / RT2600ac (2017) / RT1900ac (2015)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
Gyakorlatilag a jó öreg kisérletező módszerrel én is nagyon hasonló eredményre lyukadtam ki:
Minőség menüben:
- Minőség automatikus beállítása (Béta) ne legyen bepipálva
- Video minősége: Maximum
- Kisebb videók lejátszása eredeti minőségben legyen bepipálva
- az otthoni streaming résznél az Ajánlott beállítások használata ne legyen bepipálva és akkor ott is előjön:
- Videó minősége, ami szintén legyen maximum-on.
A Hibakeresés úgy van beállítva, ahogy írtad.
A Lejátszónál a Feliratok égetése résznél beállítottam, h csak képformátum, (gondoltam ez azt jelenti, h nincs), de volt automatikus is és igazából mindegy volt.
az Átkódolás menüben:
- Átkódolás minősége automatikus
- Előre beállított háttérben történő x264 átkódolás: Ultra gyors
- és mint említettem kiszedtem a pipát a "Disable video stream transcoding"-ból
én még a Nyelveknél is próbáltam okoskodni, h hátha az segít, h ha kiszedem a pipát a "Automatikus felirat és hangsáv választás" menüből, de nem mondanám, h előrébb kerültünk a dologgal.Az eddigi a tapasztalat a következő: a filmeket felirat nélkül lejátsza. Kivéve, ha SD a film és feliratos, mert akkor azt is viszi. (Ebből arra következtetek, h formátum oldalról kellene kapirgálnom, de nem tudom) Hangcsatornát váltani csak elindítás előtt lehet, menet közben szétfagy tőle.
Mivel vannak feliratos filmek, sorozatok nálam, azon is gondolkodtam, h a Nyelvek menüpont segíthet-e azzal, h ha kiveszem, h automatikusan akarjon feliratot berakni, de eddig azzal sem sikerült célt elérni.
Egyébként lehet érdekelne, az alternatív megoldás is, de idősebb, nem túl sok technikai affinitással rendelkező generációnak állítottam be a távoli klienst TV-n, akik eleve nem néznek feliratos filmeket, legalábbis eleddig nem hiszem h nagyon tettek ilyet. Itt a probléma majd az lesz, h nem indul el valami és nem értik majd mi a baj.
Mindenesetre nagyon köszi a segítséget!!
Bepróbálkozok még a Plex topikban is, hátha van ötletük, de ha így marad sem gond, mert a semminél, már ez is sokkal több!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest