- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#29810560 #53237 üzenetére
Noch einmal:
Van valami hír - így 2020 elején - az "elgyengülő" Intel processzorok cseréjéről a Synology NAS-okban?
... mert, már viszonylag hosszú idő eltelt a probléma felszínre kerülése óta.Kellene vennem egy DS620Slim-et, de érintett a problémában. Most vegyek vagy ne vegyek?
Várjam meg az új szériát? ... de, az meg csak szeptemberben jelenik meg. Tanácstalan vagyok.Van valakinek érdemi infója ez ügyben?
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
#29810560 #53290 üzenetére
igen, most beszélek velük.
Optika adott. (IP TV szolgáltatás is lenne a csomagban) Fix IP-t csak üzleti előfizetéshez tudnak adni.
Most még azt deríteném ki, hogy a dinamikus IP amit osztanak lehet e publikus.....Amúgy igen, ez a ZNet telekom egy nagy katyvasz. mikrohullámon kapom a netet, aminek a stabilitásával semmi baj, csak a sebességével és persze azzal, hogy nem vesznek ki natból...
-
Ismerosok
csendes tag
-
allein
addikt
-
allein
addikt
válasz
#29810560 #52787 üzenetére
Domain name-nek mit írok be, az a domain amivel kívülről elérhető? Mert így tettem, és ebben az esetben 2019.12.04-ig érvényes. Unlinket nyomtam, újra hozzáadtam a useremet és most folyatja a mentést ahonnan abbahagyat. Viszont az SSL tanusítvány miatt figyelmeztető ablak jelent meg, ezt hogyan lehet megoldani?
-
Sordoran
addikt
válasz
#29810560 #52280 üzenetére
Ezen a box-on csak wifi van sajnos. Egy 4K filmnél szóvá se tenném, 1080p-nél ejnye, na de hogy egy 720p-s filmet nem játszik le rendesen, ez nem hálózat hiba. Terhelése a nas-nak nem több mint TV-ről dlna-n, és ott amit elindít, azt folyamatosan, szaggatás mentesen lejátszik. Nem tudom, azt hiszem a box topikjában futok pár kört, hátha ott lesz megoldás.
-
Sordoran
addikt
válasz
#29810560 #52278 üzenetére
Próbáltam keresni ilyen médialejátszót, de eddig nem jártam sikerrel. Most egy Xiaomi Mi Box S 4K-t próbálgatok, de ezzel se megy rendesen. Még azok is szaggatottan mennek rajta amiket a TV amúgy lejátszik. És bár azokat is elindítja amiket a tv nem tud megnyitni se, de a kép itt meg is áll, csak a hang megy. Nem tudom, hogy ez nas beállítás hiba, vagy a box tud csak ennyit... SMB csatolom fel, és Kodi valamint VLC se bírja.
Ha ezzel se megy akkor milyen média lejátszó lenne jó ami nem túl drága? -
Almos
aktív tag
válasz
#29810560 #52172 üzenetére
Lassan kezdem megérteni, hogyan működik ez a dolog...
Még egy kérdést szeretnék tisztázni.
Akinek szintén ilyen kstar ups-e van (ha jól láttam topicban többen is írták, hogy ilyet vettek), nekik a NAS valóban lekapcsolja az UPS-t, mikor safe módba megy?
Ugyanis eddigi tapasztalataim alapján nekem nem, hiába van ez beállítva a NAS-on. Gondolom más UPS-ekkel, amik valóban támogatottak, ott működik rendesen. Ez a kstar UPS nincs rajta a kompatibilis UPS-ek listáján, így lehetséges, hogy ezt a funkciót valóban nem tudja.
Ebben az esetben egyrészről hosszabb áramszünet után (mikor már safe módba ment a NAS) marad a manuális újraindítás, másrészről az UPS leállításának hiányában az is könnyebben előfordulhat, hogy teljesen lemeríti az UPS-t. -
Almos
aktív tag
válasz
#29810560 #52170 üzenetére
Egyrészt tesztelek, és ahogyan látod, 1-1 tesztelési ciklus így is kb 25-30 perc
Másrészről még nem mertem beállítani 10-20 perces nyílt időt, ha utána valamiért még +20 perc, mire kikapcsol a gép... És egyelőre nem tudom, hogy összességében meddig bírná az UPS, nincs kedvem órákat hallgatni a csipogást -
Almos
aktív tag
válasz
#29810560 #52167 üzenetére
Köszi, azt hiszem ez lesz a jó irány...
Csináltam egy újabb tesztet, manuálisan leállítottam egy csomó alkalmazást a NAS-on (photo station, audio station, transmission, etc), beállítottam, hogy kapcsolja ki az UPS-t is leállás után, majd ismét kihúztam az UPS-t. Ennek ellenére ugyanúgy 20 perc után állt le teljesen.
Rágugliztam a hibernálásra, és nagyon úgy néz ki, hogy igazad lesz, valóban safe módba megy első körben, és a végén az pedig már egy hibernált állapot.
A hibernált állapotba jutást pedig elég sok minden megakadályozhatja:
What stops my Synology NAS from entering Hibernation?
Továbbá találtam egy ilyen beállítást is:
Nekem ez nagyon gyanús, hogy pont emiatt vár 20 percet a NAS... -
-
jozsi252
veterán
válasz
#29810560 #52163 üzenetére
A védett portba nekem a router gép monitor NAS van dugva. Van még egy elosztó amibe a tv switch upc stb van dugva. Ha ezeket is beledugnám egy elosztóba ami a védett portba van csatlakoztatva akkor gyorsan lehúzná a UPS-t. Ennyi eszközhöz nekem jóval nagyobb UPS kellene. De nekem ez a megoldás így tökéletes. Nagyon ritkán van áramszünet, ha meg van akkor sem tart túl sokáig, inkább a pár másodperces áramkimaradás szokott lenni nagy vihar esetén.
Ebben az esetben a gépet kikapcsolom, a NAS meg úgy van beállítva hogy 5 sec múlva válassza le a köteteket. És ez a megoldás tökéletesen is működik nekem.
Egy modem vagy egy tv túlél egy hirtelen áramszünetet, de egy HDD SSD annyira már nem komálja ha hirtelen elmegy az áram, ezért van nekem ez így megoldva. -
Almos
aktív tag
válasz
#29810560 #52162 üzenetére
Lehet, hogy én nem vagyok tisztában minden fogalommal, de legalább akkor most ki fog derülni
Amikor log szerint átmegy battery üzemmódba a NAS, majd safe módba, akkor folyamatosan villognak a ledek, pont ugyanúgy, mint normál üzemmódban. Aztán 20 perc elteltével a zöld ledek kialszanak, csak a kék power led marad. Miután normál shutdown esetében ez a kék sem világítana, ebből gondolom, hogy ez lenne a safe mód, amikor akár már el is mehetne az áram, nem lesz baja a NASnak.
Ha rosszul gondolom, akkor szóljatok.
Azt még inkább nem teszteltem, hogy ezen időszak alatt, mikor elméletileg már safe módban kellene lennie, de még pörögnek a vinyok, akkor kihúzom a NASt az UPSből... Gondolom unexpected shutdown-nal indulna a NAS. -
jozsi252
veterán
válasz
#29810560 #52159 üzenetére
Nekem APC Back UPS van, és ha le van kapcsolva, akkor a nem akkus portra dugott dolgok működnek. Így szimpla áramkimaradásnál ha itthon vagyok és nem tart hosszú ideig akkor nem szoktam hozzányúlni.
A másik dolog ami nagyon lecsökkenti a runtime-ot az a akku állapota. Pár évente azért illik cserélni az akkut, nekem pl. kicsivel kevesebb mint 1.5 éve volt, és nagyon jól bírja a kis fogyasztók táplálását.
Neked az EATON valószínű máshogy működik mint nekem az APC. Nekem 4 akku+túlfeszvédett port van, meg 4db sima csak túlfeszvédett port. -
jozsi252
veterán
válasz
#29810560 #52156 üzenetére
Ha le van kapcsolva a ups akkor viszont már nem nyújt védelmet az áramlökések ellen pl. illetve a hálózati zavarok ellen sem.
Ha egy NAS-nál le vannak választva a kötetek akkor az elég keveset fogyaszt, a UPS akkuja nem fog 20 perc alatt lemerülni, hanem jóval tovább bírja. Nekem 700VA-es van, még nem próbáltam hogy mit tud, de órákba mérhető. -
blountex
senior tag
válasz
#29810560 #52102 üzenetére
Lehet hogy nagy a hiányosság a hálózati részről, mert hogy nem foglalkozok ezzel napi szinten azonban az alap dolgokkal elboldogulok ezalatt azt értem hogy tudom hogy kell egy routert beállítani (mondjuk ezzel is szívtam egy fél napot mert az istenért nem akart összejönni a routerlogin.net vagy az alap ip címe, és ekkor igen csak jól jött hogy a telekomos router nem bridge módban volt, mert így legalább volt otthon net). Sokaknak már egy router beállítás is gondot okoz nem beszélve a fix ip cím létrehozásról, a port forwarding és még biztos van jó pár finomság amiről nem tudok.
NAS-t is beállításával is elboldogulok úgy ahogy, bár ez most nálam egy egészen egyedi eset volt nem találkoztam még ilyennel, és igazán jól jött a segítségetek.
Persze ha valaki tud a témában többet merre lenne érdemes tájékozodni gondolok itt egy jó cikkre vagy blogra akkor azt szívesen veszem.Akkor ahogy sejtettem érdemes a CAT6-ra beruházni (max 10Gbp/s).... már csak azért is, mert ha már most fél megás netet lehet kapni relatíve jó áron vidéken akkor a gigabites net és afölötti lépcső se kizárt hogy 2-4 éven belül elérhető lesz normális áron 5-6 ezer között.
Nyílván akkor a Netgear routerem erre már elavult lesz. -
felho001
tag
válasz
#29810560 #52102 üzenetére
@blountex Nekem is telekom előfizetésem van a telekom eszköz bridge módban és a synology router építi fel a kapcsolatot ppope kapcsolaton. nem zavar bele semmibe ezért írtam korábban én is hogy a telekom megy 192.168.10.254-en a router meg osztja az ip címeket a 192.168.1.1 után minden eszköznek. Működik 3 iptv gond nélkül és az eszközök dhcp foglalással vannak beállítva. Minden port forwaed a routerben van beállítva de nálam semmi ipv6 hálózat nincs. Ha nálad az van az gond lesz szerintem és beszélni kell majd a szolgáltatóval, hogy ipv 4-es hálózatod legyen. Sőt nálam az ipv 6 nincs is engedélyezve a routeren belül.
-
blountex
senior tag
válasz
#29810560 #52065 üzenetére
Routernek kéne...
A netgear wan/internet portja össze van kötve a szolgáltatói router lan portjával (itt csak kizőárólag lan portok vannak 1-4ig van a bemenet.), minden más a netgear routerbe van bekötve a lan porthoz.
Egyébként érdekes hogy a többi eszközt látja, de pont ezt nem.(#52067) jozsi252
ja és igen szerintem router módban van a szolgáltatói eszköz. -
blountex
senior tag
válasz
#29810560 #52061 üzenetére
Történet a következő:
Eddig minden jól ment, tegnap kísérleteztem a netgear routerrel emiatt, és mikor a DHCP servert kikapcsoltam a lan setupnál "Use Router as DHCP Server" sikeresen elcsesztem benne valamint nem tudtam sehogy loginolni benne így reseteltem a routert, ma beállítottam hogy működjön róla az internet és jelenleg itt tartok.
Nem gondoltam hogy ekkora szívás lesz a NASsal ezután -
gyugyo79
addikt
válasz
#29810560 #52058 üzenetére
Jó látom nem tudod elengedni. Nekem nem gyanús mert tudok nem egy olyan NAS -t ami a A osztályú magánhálózaton van így ez a címe.
Konkrétan tudok olyan céget ahol T-s cisco VPN hálózaton A osztályú magánhálózat van és az összes telephelyen és a központokban is innen vannak az alhálózatok címei és nem 1 NAS -nak is pont ezért ilyen a címe ...Nem mellesleg nem egy beteg informatikust ismerek akik a C -ből már csak perverzióból is vagy B-be vagy A-ba raknak mindent amikor beállítják. Lehet megszokásból mert ők ahhoz vannak szokva és nem az otthoni soho eszközökhöz.
-
gyugyo79
addikt
válasz
#29810560 #52055 üzenetére
Olyan nincs, hogy szolgáltatói szintű. Olvasd el a linken írtakat.
Az más dolog, hogy előszeretettel használják.Bár azt se tudom ne e csak itthon, mert pld a Synology a routerébe a VPN -t erre állította be erre nem gondolva, hogy vannak ilyenek és le is halt a HW NAT miután létrejött egy VPN kapcsolat ...
Szerk.: ne beszélj már butaságot ott van a Privát IPv4-címtartományok listájában nem?
Ebből van egy A egy B meg egy C osztály. -
gyugyo79
addikt
válasz
#29810560 #52050 üzenetére
Simán oszthat Magánhálózat.
Inkább az a kérdés, hogy a többi eszköze is ezen az alhálózaton van e.
Vagy ezt még egy másikhoz lett beállítva.blountex
Ipv6 DHCP címe van a NAS -nak . A 00-11-32 ... MAC adress az Synology -d -
gyugyo79
addikt
válasz
#29810560 #52040 üzenetére
Ja és csak gyors írom, hogy nehogy csalódás legyen, hogy a Synonál 1 SSD az "csak" olvasást gyorsít és 2-nél van írás olvasás.
Nálam a torrentes + játszós(ez a btrfs és a virtuális gépek vannak még ezen meg ami nem fontos) kötetre ezt számolta:
(#52043) Mr. Janó
1- hét is elég. Amikor úgy érzed, hogy úgy használod már pár napja ahogy átlagosan lesz használva. -
gyugyo79
addikt
válasz
#29810560 #52040 üzenetére
Felhasználás függő. Nem tárhely.
Van egy olyan a tárolás kezelőben a SSD chache -nél, hogy SSD-gyorsítótár tanácsadó. Az a felhasználás függvényében megmondja, hogy szerinte mennyi kéne az adott kötethez a felhasználási statisztika alapján (fájlok mozgása/ mérete).
Ami fontos, hogy ugye miután megjön és elkezded belakni utána ez egy torz eredményt mutat mivel ugye átmásolsz rá a régiről egy halom dolgot.Szóval érdemes türelmesnek lenni és nem abba a hónapba/héten nézni ezt amikor a XY TB archívum másolódott rá amiből lehet, hogy sok több 10 + GB -os az évek alatt változik csak meg jött létre a régin így jelentősen nagyobbat javasolna mint amit 1-2 hónap múlva fog javasolni...
Vagy nem leszel türelmes és betippeled, hogy neked mi lenne a jó
Bacusuz
Így vakon nehéz okosat írni.Meg ha nem néztél el valamit akkor is.
Írj a a Synologynak nézzenek rá. -
gyugyo79
addikt
válasz
#29810560 #51975 üzenetére
A span.com -már beárazta és a 918+ al van kb egy áron . Viszonyításnak :
DS918+ (4GB RAM)£510.00, DS620Slim (2GB RAM)£508.80, DS1019+ (8GB RAM) £691.20.Én nagyon megfontolnám, hogy ennyiért főleg mire jönni fog, hogy nem e inkább a 918+ vagy még inkább a 1018+ .
Mert a + os szériát azét a Synology egyel feljebb pozicionálja és pld ugye kb. csak preztisből nincsenek egyes alkalmazások lásd DS418play . Meg ugye a 2.5 -es tárolóknál a nagyobbaknál nézd meg az árakat és a választékot .Szóval én azt javaslom azért rakj sorba pro kontra érveket akár még a 918+ is mellé rakva ha a 1019+ addigra mire jön a DS620Slim még mindig annyival lesz drágább, hogy az már nem fér bele.
-
gyugyo79
addikt
-
lewisfm
aktív tag
-
lewisfm
aktív tag
válasz
#29810560 #51975 üzenetére
Egyébként ezt az emailt-t kapom folyamatosan:
Fwd: [192.168.200.2]Az Ön XYZ eszközön használt [admin] fiókja jelenleg védelem alatt áll
Kedves felhasználó!
A(z) XYZ eszközön használt [admin] nevű fiókjába való nem megbízható eszközökről érkező sikertelen bejelentkezési kísérletek száma túllépte a határértéket (5 eset 1 percen belül). A fiókot most olyan megbízható eszközökről tudja elérni, amelyekkel korábban már sikeresen bejelentkezett.
Ezt a védelmet a rendszer a következő időpontban automatikusan kikapcsolja: Fri Jul 26 11:22:45 2019
. A védelem manuális kikapcsolásához kattintson a DSM asztal jobb felső sarkában található ember alakú ikonra, és lépjen a Személyes > Fiókvédelem menüpontra.Üdvözlettel:
Synology DiskStationA poén az, hogy ez az IP cím a régi IP címe volt a NAS-nak, vagy fél év már más, mert új router-em, van, s nem lehetett úgy bekonfigurálni a hálózatot, ahogyan annó volt.
Most 192.168.0.X az IP címe a NAS-nak.
Ja és az admin fiók le van titlva! -
lewisfm
aktív tag
válasz
#29810560 #51973 üzenetére
Akkor légyszi oszd meg velem a tűzfal beállításaid alapjait, gondolom ez:
Lokáció alapján:
Magyarország: engedélyez
Összes: titlDe legfelül van egy engedélyező szabály bizonyos szolgáltatásokra, lokáció megkötés nélkül.
Hogyan kéne módosítani, ha a példa kedvéért csak Magyaroszágról lehessen elérni kívülről, s csak a megadott szolgáltatásokat.
A heyli hálózaton pedig bármely gépről engedélyezze a hozzáférést (192.168.0.X / 255.255.255.0) ?
-
Sanya
nagyúr
válasz
#29810560 #51946 üzenetére
Ez a levél jött a Synology News-on:
Take Immediate Action to Protect Your Data from Ransomware Attack
Synology has recently received several reports of encryption-based ransomware attacks. After investigation, these incidents were part of a large-scale attack targeting NAS devices from various vendors leveraging brute-force attempts at logins instead of system vulnerabilities. Therefore, Synology strongly recommends all users check if the measures below are in place to secure your accounts.
Please make sure you go through the checklist below:
Create a new account in administrator group and disable the system default “admin” account.
Use a complex and strong password, and apply password strength rules to all users.
Enable 2-step verification to add an extra security layer to your account.
Enable Auto Block in Control Panel and run Security Advisor to make sure there is no weak password in the system.
Enable Firewall in Control Panel, and only allow public ports for services that are necessary.
In addition to the network and account management settings described above, we also recommend you keep your NAS up to date as well as protect your data with the built-in Snapshot Replication or Hyper Backup in case a recovery is necessary. To learn more about how to safeguard your NAS against encryption-based ransomware, please visit https://www.synology.com/hu-hu/solution/ransomwaremagyarul, hogy sok titkosítás alapú támadásról kapott a synology jelentéseket ( gondolom a felhasználóktól). A legtöbb NAS-t próbálkozásokkal törték fel, azaz az admin jelszóra ráültek és addig próbálgatták, míg be nem jutottak. Synology javasolja, hogy
- ne az admin kóddal lépkedjünk be a NAS-ra, hanem hozzunk létre admin jogú, de más nevű felhasználót erre. Az admin usert tiltsuk le (ez a normális).
- Használj összetett és erős jelszavat és eröltesd ezt a többi felhasználóra is.
- Használj 2 lépéses azonosítást
- engedélyezd az automata tiltást és futtasd a Security Advisort
- engedélyezd a tűzfalat és csak azt a portot engedd a nason, amit muszáj ( mondjuk ha router mögött van, akkoris)Ellenben a megadott link már tök másról ír, ha PC-d van akkor csinálj backupot.
Ebben az a jó, hogy ha a ransomware-s backuppal fejbevered az előző jó backupodat, no akkor majd leshetsz -
*H*
aktív tag
-
Csedit
aktív tag
válasz
#29810560 #51229 üzenetére
A két 4tb-ot egyben tettem be először, aztán telepítettem.
A kisebb eddig a saját 218+-ban volt, később találtam ki, hogy ne menjen két nas egyszerre nálam, legyen egyben a 418-ban az összes vinyó. Ezért lett az utolsó a kicsi, ami rossz megoldás volt.
Kezdem elölről, hogy fogjak hozzá? -
-
törölt tag
válasz
#29810560 #50452 üzenetére
Mert a nas-on futtat egy dns szervert, hogy reklamokat szurjon. A korabbiak alapjan van valami alapveto halozati hiba a rendszereben.
Es mondjuk szamomra csak most derult ki, hogy a resource monitor snmp alapu...Vagy beszart a process, amit linkeltem, ott szerepel hogyan lehet resetelni.
Vagy masoknak segitett, ha bekapcsoltak a rendes snmp servicet. Masoknak meg csak egy frissites.
De ettol mega halozati problema meg fog maradni. -
Pékmester
tag
válasz
#29810560 #49902 üzenetére
"Ennek a "hibaüzenetnek" valószínűleg az égadta világon semmi köze a tényleges hibához, csak valahogy erre fut ki a folyamat hibakezelése."
Igen, én is ezt gyanítom. Mivel akkor is ezt írja ki, amikor egy FAT fájlrendszerre akartam véletlenl egy 7 gigás fájlt másolni.
A gond az, hogy most folyamatosan jelen van a probléma. Nem tudok fel/le másolni.
-
fenyőke
csendes tag
válasz
#29810560 #49229 üzenetére
Sziasztok! Segítség kellene! Nemrég vettem egy DS410J NAS-t. Szeretném használni média szerverként is,de távoli (interneten keresztül) film lejátszás nem megy PC-n. A mobil appal a DS video-van működik a gépre telepített video station és médiaszerver programokkal. Próbáltam feltenni a Plex-et, de az aktuális verzió nem támogatja a gépben levő ARMv5 processzort. Találtam korábbi verziókat is, amit fel tudtam telepíteni, de nem működtek. A NAS-on fut a Plex, de nem szolgál ki. (a portokat beállítottam a router-ben). A Serviio-n gondolkodtam még ,mert a windows-os gépemen remekül működik, de sajnos a DSM verzió nálam csak 5.2 és a memória is kevesebb mint ami a Serviio-hoz kellene. A Logitech media szerver egyik verziója sem támogatott ezen a gépen, szóval az is kilőve. Kérdés: Hogyan tudnék videót nézni távoli gépen böngészőből indítva? Köszönöm, ha valaki tud egy használható választ adni. Esetleg ilyen a NAS amit használ mint az enyém.. Köszönöm!
-
-
bb.bocs
őstag
válasz
#29810560 #49190 üzenetére
leakartam irtani az openhab minden mappáját, majd feltenni hogy fel is tudja tenni, ne dobja el hibával a telepítést, futtatást. Sikeresen valami más is történt... húzhatom újra a nast? többet nem nyúlok hozzá...ha valaki tudja mivan és segít megköszönöm. ha nem akkor húzhatok mindent újra, valószínű a raiddel is kitörölhetem, ott is már a hibás adatok lehetnek, újra sem tudom indítani. Google a barátom, csak így vlmit nagyon elcsesztem] ... pedig kolléga egyszer megcsinálta az openhabot
ez van ha a linuxhoz nem értesz és a google a barátod...
-
bb.bocs
őstag
válasz
#29810560 #49181 üzenetére
értem (ash-4.3# rm -r /volume1/homes/openhab
rm: cannot remove ‘/volume1/homes/openhab/userdata/logs’: Device or resource bus y
rm: cannot remove ‘/volume1/homes/openhab/userdata/persistence’: Device or resou rce busy
rm: cannot remove ‘/volume1/homes/openhab/tmpfs’: Device or resource busy
)letudod írni mire gondoltál?
a synon mappát is próbáltam törölni, próbáltam ott jogosultságot átállítani azzal sem lettem okosabb. -
-
Dolphine
addikt
válasz
#29810560 #49163 üzenetére
Mr. Janó
Port megváltoztatva, tűzfalban engedélyezve.
Elvileg német emberke foglalkozik majd vele, remélem nem lesz kínai a nyelv!kgymac
A UPS két órán krezestül tudta volna üzemeltetni a NAS-t, én 1 órát állítottam be neki, hogy álljon le. Nem fogyott el a szufla, legalábbis nem kellett volna neki elfogynia!gyugyo79
Mindent megírtam nekik. Hogyha valami problémájuk van, majd jeleznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest