- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vastika
tag
válasz
Declare #71224 üzenetére
Nem jár, venni kell... Nem adhatnak egy NAS-hoz mindenféle rendszerhez licenszet, amit futtatni lehet rajta virtuálisan ;-)
A Hardveraprón is árulnak nem drágán (elvileg) legális licenszeket, számlával.
A külföldi piszok olcsó licenszekkel vigyázz: 99%, hogy nem legálisak, és sokszor aktiválni sem lehet őket. Én egyszer elcsábultam (szintén virtuális gépre kellett) , küldtek szépen futárral egy lekapart matricát, amit nem tudtam aktiválni. Írtam nekik - küldtek egy másikat futárral, mindkettőt Angliából :-) Az is le volt kaparva, azt sem lehetett aktiválni. hívtam az MS-t, azt mondták túl sokszor volt már aktiválva. Írok az eladónak: engedjem be TeamViewer-el, majd ő aktiválja. OK. be is aktiválta, egy harmadik termékkulccsal! Írok neki, hogy akkor most legális a Win10-em, vagy nem, mert vállalkozásban használom? Nem válaszolt, csak visszautalta a pénzt ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged