Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

Sziasztok,

hivatalos fórumon feltettem a kérdést de még nem válaszoltak:

Sziasztok,

Problémám van egy DS 413-as NAS-sal. Win alól látom a rajta lévő mappák tartalmát (12 óra elteltével a bekapcsolás után), viszont a DSM felületére nem tudok belépni: "A rendszer készenlétbe áll. Kérjük lépjen be később", illetve a Synology Assistant program lát 1 db nas-t a hálózaton, de az állapot sorban a "Szolgáltatások indítása" látható. A HDD sárga ledjei folyamatosan világítanak, vagy néha együtt villannakkettő rövidet ( 3 db 3 TB WD RED synology hibryd raid-ben), a kék led pedig folyamatosan villog.

Előzmények: költöztünk a hétvégén, vasárnap lelőttem a NAS-t a DSM-en keresztül, az ott lévő lekapcsolás gombbal. Két gépen volt admin belépés, a notin-wifin kapcsoltam le, ott szépen leállt, majd elcsomagoltam a NAS-t, szállítását gondosan oldottam meg. Az új helyre tegnap este kötöttem be, azóta nem érem el, és villog a led. Szolgáltatások tényleg nem mennek, torrentek inaktívak mindenhol.

Meddig tart vajon a szolgáltatások indítása? Vagy valami leakadt? Mit tudok tenni?

Nos, már 20 órája nem tudok rendesen életet lehelni a nas-ba, lehúztam már a tápról is kínomban, de visszadugva is csak villog az a gci kék led :W

Új hozzászólás Aktív témák