- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Kipróbáltam hardon Én is. Egy emberrel meghackeltettem a zárat, majd kiadtam az egész csapatnak open and clear parancsot. Leértek a lépcső aljára, ahol egy darab rosszfiú egy szál pisztollyal lelötte az egész csapatot. Ott álltam mögöttük és nem hittem a szememnek. Ledöbbenésem jutalma az lett, hogy engem is agyonlött a nap hőse.

Ki is léptem, azóta nem játszottam hardon.
Ami itt végre jó lett, hogy van rendes kábítófegyver, így megadják magukat, ha az ember egyet beléjüklő, nem kell minden helységbe gázgránátot majd flashbanget dobni, és reménykedni, hogy ez már talán elég lesz. Harmadik részbe lehetett az M4-be valami nem halálos lővedéket tárazni. De elég komikusan nézett ki, hogy amikor meglöttem vele az embert az csak megingott, de meg nem adta magát, akárhányat löttem bele. Szal elég gázos tudott lenni néha, hogy megadják magukat a gyanúsítottak, de mégis erre törekedtem mindig, mert sima lelövöldőzésük nem igazán fogott meg. Arra ott a Raven Shield.
Mindenesetre többet vártam a SWAT 4-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 26
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest