- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
DexterRulez
üzenetére
tényleg megjelent, wháá.. szerinted miről beszélnek itt már egy jó ideje?
-
DexterRulez
csendes tag
Már megjelent a Swat 4 tökre élvezhető STRATÉGIA... Szerintem...
-
DexterRulez
csendes tag
azért jó kis játék szerintem sokat fejlődött meg minden, énm is próbáltam, az első hármat egybe vettem meg szerintem kifejezetten jó mind a négy. A teljesbe semmi hiba nincs/lesz

-
KPepe
senior tag
üdv!
Fél óráig kerestem őket, de nincsenek meg. A D-meghajtón van a game, átkutattam mindenféle módon a könyvtárat, szavakat kresve a file-okban, megnéztem pár program file-t, hogy nem-e abban állít valamit enabled-re a dolog, de semmi. A Dokumentumokat is hasonló szisztémával néztem át, de ott alig akadt egyáltalán valami swat-ra utaló file.
Szóval gőzöm sincs.
reewer, #192-re
Nekem megy very high-on is. Na nem mondom, hogy tökéletesen fut, de nem is ez volt a kérdés. -
snt
senior tag
Hol a francba vannak a mentések??

Nekem a Documents & Settingsen belül sehol sincs... Dokumentumokban sem sehol.. és igen, bekapcsoltam a rejtett fileok megjelenítését is, de sehol sincs... Poén h 11 mission lenyomtam már, tehát kell h legyen mentés!
-
bagyulajuve
addikt
Amúgy a táskát én is sokáig keresgéltem és a végén már nagyon dühített, hogy sehol sem találom, de azért kitartottam.
-
bagyulajuve
addikt
Nekem is lemennek néha az fps értékek. Különösen az utolsó pálya volt durva: lent a földszinten vagy alagsorban nem tudom, de ott 5-8 fps-eim voltak, de amúgy minden pályán volt olyan rész ahol le ment 20 alá is. Több drivert is kipróbáltam, de egyik se jelentett megoldást. Nálad mit jelent az extrámen alacsony fps?
-
Juan D
tag
Hát az tényleg genyaság lenne!!! (Nekem is ATI-m van
)
Nekem nem is a táska megtalálása a gond (persze nem is találtam +), de néha nagyon nehéz. Soxor géppusk-val kell mennem (nem elég a borslövő, mert 1xűen ... Na mind1 -
reewer
aktív tag
az lehetséges hogy az ATI kártyám miatt nemengedi felállitani a beállitasokat high-ra?
azért mert nvidia támogatja a gamet?
ez azért durva nagy szemétség lenne -
Zomb€€
őstag
Ti milyen grafbeállításokkal játszatok?Mert nálam very hájon képes néha extrém alacson frémrétewt produkálni
Pedig sztem nem nagyon illene neki. -
KPepe
senior tag
FIGHT!!

Azért meg ne öljétek egymást
Kicsit többet kellene visszaolvasni, főleg, ha érdekel a téma. Másrészről meg türelmesebbnek kellene lenni a fórumon, elvégre tényleg a kérdések - válaszok miatt van.
''Mi a fenének vagy (lelkes újonc)''
És kit érdekel a rang?? Nem az dönti el egy emberke hozzáértéséhez, hogy mennyit írogatott, hanem a hsz tartalma.
Na, bocs hogy közbeszóltam
[Szerkesztve] -
Belze
csendes tag
-
KPepe
senior tag
válasz
Catamenia
üzenetére
Bővebben: link
#181-re: van ilyen bicikli
Én a neten szoktam szívni hasonló ''érdekes'' körülmények között. -
Catamenia
csendes tag
Háromszor lőttem a szászpektbe elektrosokkal...és nem adta meg magát, hanem elfutott (hiába ordibáltam rá) és mikor üldöztem, lelőtt...

Mi ez, ha nem KAMU???
-
Catamenia
csendes tag
Üdv!
Az uccsó pályán hol található meg az az irat, amit fel kell szedni? Tegnap fél órán át kerestem, bolyongtam, mint az a bizonyos a levegőben...
, de nem találtam meg. Hol vaaan? -
reewer
aktív tag
egy gázmaszkos ak-s terroristat hogyan veszek rá a megadásra
ha lelövöm levon egy csomo pontot és nem lesz meg a mission
amugy a suspect down/kill nemugyanaz
a down nem jelent halalos cuccost
néha mond olyat is hogy megsebesult..... -
ati05
aktív tag
honnan szedtetek le magyarosítást légyszi valami linket írjatok
-
bagyulajuve
addikt
A hétvégén nekiültem az utolsó pályának is, és az elsőre sikerült nem volt olyan nehéz, mint a 12. pály sztem.

-
KPepe
senior tag
-
KPepe
senior tag
üdv!
Az nem bug, sok pályán vannak civilek, akik nem adják meg magukat. Mármost vagy lelövöd, és jelented, hogy sérült, de ez veszélyes, mert könnyen belehalhat a mocsok.
Vagy viszel magaddal pepper spray-t, sokkoló pisztolyt, vagy odavágsz mellé egy gránátot. Egyik jobb, mint a másik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KPepe
senior tag
válasz
Dj. FreeBoy
üzenetére
üdv!
Nagyon egyszerű: nem érted el a továbbjutáshoz szükséges pontszámot. Ez easy fokozaton 0, normal-on 50, hardon nem tudom
, de talán 80-90 körül lehet.
Hiába érsz el sok pontot, ha mindenkit lelőssz, akkor levon egy csomót jogtalan erőszak alkalmazásáért. Ha végzel a pályával, ott mindent megtalálsz, ha kicsit is tudsz angolul, meg is érted, miért von le sokat.
Javaslat: ha darálni szeretnél, nyomd easy-n, ha taktikusan letartóztatva mindenkit, akkor less lethal shotgunnal kell menned, vagy paintball puskával - utóbbi használhatatlan, ha az ellenen gázmaszk van. Ja, és van még a sokkolópisztoly, vagy bors spray. Ezekkel lehet jól szórakozni, mire bárkit is ártalmatlanná teszel vele
Sok sikert! -
Dj. FreeBoy
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit mert én most kezdtem el játszani a swat 4-el, ami persze a kedvenc játékom. A 3. -al is sokat játszottam. Na a lényegre térve, 5. pályán vagyok (az auto services) a legfőbb problémám hogy sokadjára végig játszottam és kiira hogy mission completted. de egyszerűen nem adja tovább. nincs ott hogy next mission vagy valamit csak helyette select mission van. gondoltam lassú voltam és gyorsan csináltam meg a pályát de ugysem. Ha tudjátok hogy miért nem adja tovább a pályákat akkor lécci segítsetek egy kicsit. egyébként probáltam normal illetve hard-ban is. mindent megcsináltam ősszeszedtem a fegyvereket, elküldtem a reportokat... nos kiváncsian várom a véleményeteket, 5leteket. köcceeeeeeeeeeee...
-
Juan D
tag
Ja most, hogy itt v.ok! :

Tegnap a 13on v.ok, az első ajtóba 3 emberemet kinyírják
Erre cs-s mód elő, parancs: KÖVESS ... és akit értem daráltam! Egy ''szoba'' maradt, és az utolsó ember lelőtt 
Ez van! -
Juan D
tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát ja. De nem tom miért. Egyébként még sok apró hibája van, de ... a 13. pályán járva
kezd fogós lenni 
-
bagyulajuve
addikt
A sokáig történő betöltés engem is idegesít, de ki lehet bírni.
-
snt
senior tag
Nagyon jó játék, most járok a 11. pályánál... szóval a 12. nehéz lesz.. remélem azért nem tépem majd ki a hajam

Nagyon király game, 1 negatívum, h sokat tölt (512 ram sajnos)... -
Juan D
tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hy!
Én is éppen az előbb tudtam a 12. (ugye a bomba hatástalanítós?)-t átvinnem! Most jöhet az a kutató kp-os! Megnéztem (csak egy laza 5 perces próba erejéig) de nem egyszerű! Ott (szinte) minden terroristát le kell sokkolni, mert b@sznak megadni magukat!!! Az egy rossz, hogy a idióta csapattársak össze-vissza rohangásznak, s nem tudsz mindeggyikre figyelni, ígykidőlnek! -
bagyulajuve
addikt
Szevasztok!
Tegnap sikerült átvinnem a 12. pályát kb sokszor próbáltam, úgyhogy most nagyon örülök. Ma nekiugrok a 13. pályának, remélem ez kicsit könnyebb lesz, de azért ne túl sokkal.
Sikeres hétvégém volt egyébiránt, mert a ridicknek is a végére jutottam. -
Xelo
addikt
whááháá... az 5. pályát baszhatom.. már minden megvolt, 1 csávó hiányzott volna akit meg megkell ölni, vagy megbilincselni.. nagy nehezen meg is találom... kiáltozom hogy gugoljon le meg fel a kezekkel.. felemeli a kezét.. ugy néz ki mintha teljesen megadta volna magát.. odamegyek közelebb hozzá.. shotival fejen lő... bameg...
-
Juan D
tag
Senki nem játszik ezzel?
Valami jó tanács? Esetleg kérdés?
-
Juan D
tag
Ma is sikerült pár pályát kivégeznem, s érdekes (és szvsz nem v.mi jó), hogy az összes gyökér csapattagomat kinyírták, s így is 85 pontot kaptam. Ez GAS! No de semmi baj, jöhetnek az újabb pályák!

-
arpeen2
senior tag
Nagyon tetszett a játék, csak baromi rövid volt. Ha mondjuk lenne olyan hosszú mint pl a FarCry (nyilván más kategória de a pályák számát nézve) akkor szerintem az év top 3 listájába simán bekerülne. Nálam legalábbis
. Kicsit zavaró volt benne hogy a társak néha butácskák és nem veszik észre hogy pár méterre esetleg centire vki elmegy mellettük
, valamint az bántotta a szememet hogy a társak a lépcsők felett pár centire lebegnek
Ja és ha beküldünk egy CS gas gránátot akkor minden terrorista (akin nincs gázállarc) fuldoklik de én és a társaim nem, pedig szabadon van az orrunk és végülis a szánk is
. Nyilván ez már csak szőrszálhasogatás, az igazi baj hogy rövid a single rész. 
-
Juan D
tag
Hy!
Eddig folyamatos gondjaim akadtak a játékban (az 50 pont megszerzésével!). De kicsit olvasgatva ugye rájöttem, hogy paint-ball puska, s a (talán) gumilövedékes shotgun használatával sokat lehet hozni!
Ennek örömére tegnap nekiálltam (csapatonként 1 p.b. - 1 shoti) és a 10-11. pályán 92-94 pontot értem el
Ez nem olyan rossz ugye?
Aztán gondoltam korábbi pályákon is helyt állok (elit szinten), s nagy önbizalommal előre nyomultam (p.b.-lal) csak a gázmaszkos k****ket felejtettem el 
Ma újra bróbálkozom! -
KPepe
senior tag
üdv!
Küldetés után írja, hogy Unauthorized use of deadly force, vagy valami ilyesmi, utána pedig a levont értéket. Ha lelövöldözöd az embereket, akkor vonja le szorgalmasan a pontokat.
Ezért - ha nem easy-n nyomod - akkor célszerű Less lethal shotgun-nal, vagy paintball fegyverrel menni. Utóbbi hatástalan, ha gázmaszk van az ellenségen. -
Juan D
tag
valami érdemleges említés?

-
Juan D
tag
Hy mindenki!
Én is nyomom már egy ideje! Sok jó tapasztalatom van ezzel kapcs, de ez mellett lenne pár alap kérdésem! Pl.: miért von le ponot?
Én találtam hozzá magyarítást, 98%-ra írták, de nagyon gyenge még! Én a hangtompítós puskával szoktam nyomni, de úgy, hogy egyszerre 3 töltényt ereget az emberekbe! (Ha lelövöm a puskás köcsögöket, akkor is von le???) -
byZsolt
tag
multija milyen?
-
gyuri00
aktív tag
Oké majd kipróbálom.
Végigjátszást nem tudtok????fontof lenne
-
gyuri00
aktív tag
A második pályát már többször megcsináltam kiírlya mission completed utánna kilép a menübe és nem enged a harmadik pályára.MIÉRT?

-
Xelo
addikt
kidobott a játék... ezt irta:
''No Label
Crash Time: 05/15/05 17:19:55
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1998 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5900XT (6176)
UserName: Xelo
ComputerName: XELOCOMPUTER
Application location: C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
Access Violation caused General protection fault!
History: UAI_RunnableAction::ProcessState <- action->ProcessState ['RotateTowardActorAction SP-RedLibrary.RotateTowardActorAction43'] <- UAI_Resource::ProcessState <- APawn::UpdateMovementAI <- ASwatPawn::TickSpecial <- ASwatAI::TickSpecial [OfficerRedTwo0 - Location: (432.851898, 312.735657, -56.000000)] <- AActor::Tick [Actor: 'OfficerRedTwo0' Actor->bDeleteMe: FALSE] <- ASwatRagdollPawn::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick [(NetMode=0)] <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'] <- MainLoop
''
[Szerkesztve] -
RMT
csendes tag
Hi valaki megmondaná hogy hova rakja a játék a mentéseket mert sehol sem találom?
-
Xelo
addikt
nahh király.. megvolt a 4.pálya is.. ez az A-Bomb Nighthclub volt, nagyon ász
nagyon tetszik a játék.. nem olyan könnyü játék.. Igaz easyn nyomom de ez a nehézség iszintet nem befojásolja, csak ha megcsináltad a küldit, akkor mindenképp átmehetsz a köv pályára, de ha meden játszol, hiába csinátlad meg, hogy ha csak 49pontod vna.. egyébként tök mind1 mert 60pontot mindig minimum összegyüjtök
mikor készvan a küldi akkor még végigmegyek a helyszinen és keresek olyan fegyvereket meg ilyeneket amik bizonyitékok és övelik a pontom
-
Xelo
addikt
UP!
-
Xelo
addikt
nahh hi.. rájöttem mi mi
hamar beletanultam
most kicsit volt időm játszani vele, a 3.pálya következik, de vmi fantasztikus! nemtudom, hogy csak én vagyok e igy vele, de nagyon bejön.. sötétben mászkálós, nagyon beleélős, civilmegmentős, rosszfiúbilicsberakós, főnöknek pofázós, robbantgatós, lövöldőzös, paintballos...
én vagyok az 1etlen tag a játékban akinek azt a paintball szerü vackot adtam meg azt a sokkoló pisztolyt... a többi emberemnek mind normális fegyvereket... sztem az ugyis elég.. 3fegyveres, én meg szemétkedek
-
Xelo
addikt
sziasztok... én nem vagyok olyan rossz angolból de ezeket az utasitásokat nem mind értem.. leirná valaki ezeket? meg hogy sting gránát az milyen stb. please!
-
csakisén
csendes tag
Szasztok!
Hány pályá van a swat4ben?
-
KPepe
senior tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
üdv!
''egyvalaki a góré ??''
Nem, mindenki megy a maga feje után, - COOP-ot mondom - persze érdemes/kell összefogni. Itt természetesen nincsenek embereid, meg mesterlövész. Egyedül is kipróbálhatod, el lehet indulni. Csak kette szoktunk egyszerre menni, de az elég húzós tud lenni. De ez benne a jó
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
üdv!
Nekem is sikerült végig vinni, de alig lett meg az a táska. Szerencsére az írásod alapján a Computer analysis szobában ráismertem a profra, és meg is lett mellette a táska. Az őrjített meg, hogy egy fegyver is hiányzott, de már az eleje óta, és hülyére kerestem a földszinten. De meglett a táska, és vége lett a pályának, nem kellett a fegyver. Talán a tartalma minősült annak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Multiban a legjobb a game! -
-
Belze
csendes tag
Nincs 1 hónapja,hogy kijött a játék. Várjál még egy kicsit vele,már dolgoznak vele a srácok de idő kell nekik.( akik kedvtelésből hobbiból magyarosítanak ingyé nekünk azoknk ás dolguk is van)
A szöveg nem annyira érdekes megérthető mit is kell csinálni a hangot meg ugyse szinkronizálják egyenlőre (jogi problémák) . De majd ha fizetned kell érte hogy letöltsd a magyarítást full-on akkor a megjelenéssel majdnem eggyütt megkaphatod .

Hát a tükörképpel nem vagyok megelégedve, nézz a tükörbe valamelyik pályán ahol van . A swat3-ban jobb volt a tükörképed. Nesze neked fejlődés!!

De íme:
''Sokan kérdezték, mind emailben, mind a fórumon, hogy mikor jelenik meg a SWAT 4 magyarítása, azonban erre csak azt tudtam mondani: Kérdezzétek meg gameplus-t(gameplus@pro.hu), hiszen nem tudhatok mindent! Kicsit sokat kellett várni az első béta változatra, de nem maradt el. Gameplus és csapata oldaláról már letölthető: http://fhun.uw.hu/. Egyenlőre képekkel nem tudok szolgálni, mert az FHUN-ról nem érhetőek el, de amint szerzek, megosztom veletek! Az erő legyen veletek''!
[Szerkesztve] -
t1
veterán
hella
magyarítást nem tudtok a játékhoz?
sztem nagyon frankó a garfika sem rosz fullon megy a ti4200-emen -
Belze
csendes tag
Hmmm !
Hát a játék ossza ki az elhelyezkedését.
Aktatáska helyett keress egy fém ( alumínium böröndöt) Theodore Sturgeon kimenekitendő( szakállas öszes haju ) pasi mellett majdnem mindig megtalálod. Álltalában nekem az Animal Resears helységben a hütő tetején, a monitor mellett,vagy lent a felboncolt patkányoknál találod meg. De volt olyan is a Computer Analysis szobában volt. Az eddigi tapasztalataim alapján a táska kötődik a professzorhoz és ő is a táskához.
Ha megvan a professzor ott a táska is .

-
arpeen2
senior tag
Help vki pls...
-
arpeen2
senior tag
Mt. Threshold Research Center <-- ezen a pályán vagyok segítsetek már pls hol a rák f@szába kell keresni azt az aktatáskát mert a vizem már kivan. 2400x körbementem az összes szobán de sehol nem találom. Köszi előre is...
-
AlyArkhon
őstag
Lol !

-
Belze
csendes tag
válasz
godzilla
üzenetére
Hát aztán melyik fokozaton ??? Ugye nem mindegy mert ha easy akkor tök mindegy mivel hasítassz,neked kell gyorsabbnak lenni.Mindig válaszd szét a Red és Blue csapatot ha egy szobába két ajtón lehet bemenni . A Red elég ügyes a Blu kicsit kezdő de ha a kamerájukat kasználod akkor ugye te már előnyben vagy.
De ime :Easy fokozaton:
The Wolcott Projects
Ismét egy külsõ küldetés . Elfogandó személy Hadeon Koshka 45 persze hogy kaukázusi .
Civilrõl pedig Clark Jennis 36 szintén kaukázusi férfi azzal a különbséggel hogy õ rendõr és nagyon szorult helyzetben van még véletlenül se lõjük le!!( Valamelyik szobában találod én mindig egyedül leltem rá egyszál pisztolyt szorongatott amint meglát azonnal löki a szöveget ,hogy ő detektív és engedelmesen leteszi a fegyvert )Tehát az õ élete fontos nekünk !!! A fegyverzetet vissza lehet állítani Supressed 9mm Smg géppisztolyt lõszer hozzá 9mm FJM.Javasolt a fõbejárat mellõzése tehát Side 2 Level 1 felõl lopakodjunk be majd az ott lévõ ajtó alatt leskelõdjünk egy kicsit.Ha kukucskálót használod a csapattal akkor nem igazán lepődnek meg megfelelő durranás után teszik a dolgukat.A célobjektum mellett megy el a metró és egy forgalamas út érkezésünket nem hallják mega benn tartózkodók Érdemes egy kicsit várni a két ajtó elõtt és Sierra 1 jelenti látja az egyik célszemélyt .Természetesen megfektetjük ha szerencsénk van a lövés zaját elnyomja a metró elhaladó zaja..A Sierra 1 által látható területen jobboldalt a romos épület elsõ szintjén a fal mellé is szokott behuzódva lenni egy általunk nem szeretett személy.De szemben a ládák mögött is elõfordulhat egy AK-t szorongató. Ha ott lenne õt is vizszintesbe tesszük.Sierra 1 által belátott területen baloldalt is szokott meghuzódni 1-1 személy van amikor a csöves hapsi de van amikor AK-t szorongató kedvencünk. Nagyon figyeljünk mert a nyitott ajtó sose jelent jót (majdnem mindig állt mögötte valaki és alig várta megtüzdelje testünket ólommal )!!
Rosszfiú 16
Hangtompitóst Uzi 1
Pisztoly: 1
Civilek:3 két csöves és a kimenekitendõ rendõrünk
Több fegyvert azért nem irtam mivel némelyik helységben szépen ládástul találhatók a AK géppisztolyok
-
godzilla
csendes tag
Kéne egy kis segítség! Eddig nagyon jól haladtam a játékban, de most egyszerűen nem tudok továbbmenni. A 11. pályán vagyok (Wolcott Project) és ezek szerint biztos rossz taktikát alkalmazok,mert az emeletre is csak egyszer jutottam fel, de ott is egyből lelőttek. Az lenne a kérdésem,hogy milyen fegyver ideális ehhez pályához, és hogy merre induljok el? Jobb oldalt hátul a hátsó kapun vagy durr elől be? Megéri-e szétválni?
Ajtónyitásnál mit érdemesebb használni a 3 lehetőség közül (nálam egyiknek sincs túl nagy hatása)? -
zsulboy
senior tag
magyarosítás nincs még hozzá???
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!!!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A játékot végigjáccottam single-ben<---hozzákell fűznöm nagyon jó volt,most úgy gondoltam kiprobálom a multit és multi közben vagy úgy fagyok ki hogy csak a reset gomb segít vagy a kidob a játék critical erroral.
Segítsetek rajtam mert már kezdem elveszíteni a hajam többségét!
-
Belze
csendes tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
http://belzebub.dox.hu http://belzebub.atw.hu letöltések Némi infó a játékhoz igaz csak a hotelos pályáig az se nagyon teljes de talán elég hogy magasabb fokozaton is menjen . Most hard fokozatban nyomon mit mondjak,fekszem mint a jó kislány a társaimmal eggyütt.

-
KPepe
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az a hoteles, ahol 4 bombát kell hatástalanítani?
Azt hálóban ketten már vagy 50szer megcsináltuk, de iszonyat szívás. Azonban mostanra már egész belejöttem
-
zsulboy
senior tag
Én ma kezdtem el tolni a game-t,és eddig nagyon bejön!

-
Belze
csendes tag
A pályák :
1 Food Wall Restaurant
2 Fairfax Residence
3 Quick Fuel Convenience Store
4 A-Bomb Nightclub
5 Victory Imports Auto Center ( A demóból jól ismert pálya)
6 Red Libray Offices
7 Norrthside Vending and Amusements
8 Duplesis Wholesale Diamond Center
9 Children of Tarone Tenement ( Fölöslegesen ne lődözz mert bumm)
10 St. Michael's Medical Center
11 The Wolcott Projects
12 Old Granite Hotel ( Mért is maradna ki a jól ismert bombasztori ,először ne menj a lépcsőházba kutass a szobákban majd irány a bombák hatástalanítása de lehetőleg ne sérülj meg)))
13 Mt. Threshold Research Center ( Na itt is gatya föl keresd a szürke fém aktatáskát)
Igen összesen 13 db pálya található benne ,az igazi rajongónak kicsit kevésnek tünik mert a 8.-ik pályától jön meg az ember kedve,hogy jól lenyomja a rosszfiukat.
Miután végignyomtam minden pályát kicsit csalódott voltam,de ne gondolja senki hogy nem kellett ujrakezdeni 1-2 helyen ( 8-as 9-es 12-es pályák) de azért cc 2 nap alatt lement.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
Úgyhogy nyugi mindenkinek , ha a gép tenkre akar menni , el is megy !!
-
AlyArkhon
őstag
Jahh , és a java : az a videó karim két héttel később le is égett , és tönkre végta a gépemben az alaplapomat a procimat az 5.1-es hangkarimat , no meg szerelés közben unokatesóm alaplapját is haza végta , tán a ramjaim élték túl a videókari játékát
Mit mondhattam volna erre , főleg hogy sógorom gamézott éppen amikor történt ez az egész én meg nyugodtan edzettem , s lám mire haza értem leégett a gépem a videókari miatt!!
Szerintem ez egy kiscit cumpilla ,azóta nem szertek meghúzni semmit sem , ha én veszek egy gépet akkor az ugy menjen tökéletesen , mint a 21 , s vigye a legujjabb gamékat fullba !
-
Belze
csendes tag
A csapat nem igazán az eszes banda közé tartozik . Külön mondani kell nekik mi a fészkes fenét kell csinálni ha a rosszfiú egy pumpást szorongat a kezében és nem dobja el ha 2-4 alkalommal ráordítanak.A 13 pálya kicsit kevés de ezt pótolja,a megszaporodó rosszfiuk száma, hogy lehet itt akármit bedobni pl stinger a rosszfiú hátul vígan lelődöz míg én a fal mellett kótyagos fejjel nézek eltünt társaim után
Ez sajna több pályán előfordul a játék során. Na meg kérem a bemenetel : mindenki szépen libasorban a rosszfiú megy egy AK-val céllövöldét játszik
Az old Granite hotelről meg ne is beszéljünk.Itt beleadott a tem mindent hogy nehogy jól érezd magad Próbáld meg sebesült lábbal 4:25 alatt lérd el a bombát és még ott az AK-t szorongató gyerkőc is és meredten nézed lelővése után BUMMMMMMMM. A Mesterlővész is annyira bénán lett beletéve hogy az kész csuda .Ki a franc javasolta nekik hogy egy majdnem sötét szobát kukkoljon míg a másik helyen elkéne a kettős rálátás .Egyedül a hotelnál lett jól eltalálva szépen lehet fektetni a gyerkőcöket amint bambamód rohannak az elesett társukhoz. Hát ha Hardra teszed gatyát fől !!!

-
bagyulajuve
addikt
Tegnap átvittem a 8. pályát. Kissé megszenvedtem vele, de 1 tag kivételével mindenkit letartóztattunk. De az halott is, a távcsövestől kapott egy fejest.
-
KPepe
senior tag
Hu, ezek elég érdekes dolgok, nekem szerencsére nem volt vele semmi bajom, meg szobatársamnak sem, pedig elég sokat toljuk hálóban.
Ezek szerint nem hardwer hiba, talán hamar kiadnak hozzá egy javító patchet. -
bagyulajuve
addikt
Nekem játék közben lép ki, vagyis indul újra a rendszer ráadásul összevissza szaggat.
-
LJoE
senior tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
hát köszi az együttérzést meg a válaszokat
én az nvidia kártyára gyanakodtam (bár kicsit röhejesnek tűnik ez így a gém elején a baromi nagy nvidia logóval)
az enyém sajna virágboltban vett példány, de így nem merem megvenni, pedig elgondolkodtam a dolgon
csak ha még játék közben akadna ki, akkor megpróbálnám valahogy megérteni, de így amikor már visszakapom a desktopot, így nagyon furi
ha nem tüntetné el a mentést nem is lenne akkora gond
ezek szerint sokféle konfigon előforduló soha nem tudunk utánajárni mitől van problémával állunk szemben megint, hurrá -
Destroyer
csendes tag
Sajnos együt érzek veled nekem is ez a problémám
mar mindent ki probáltam neu windows, legujjab driver, video kari csere nekem 9800pro van öcséméböl ki a 9600-ast de azzal is kilép vagy lefagy
haver X800PRO 256MB de azzal is u.a
A GAME eredeti nem másolt.
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Alaplap
CPU típusa AMD Athlon XP-A, 2200 MHz (11 x 200) 3200+
Alaplap neve Abit NF7-S v2.0 Alaplapi lapkakészlet
nVIDIA nForce2 Ultra 400
Rendszer memória 1024 MB (DDR SDRAM)
BIOS típusa Award (04/22/04)
Megjelenítés
Vezérlő chip:
Típusa: GC-R9800PRO-C3 - ATi Radeon 9800PRO
Órajele: 378 MHz
Memória:
128 MB DDR SDRAM (256 bit-es)
Órajele: 333.5 (667) MHz
Egyéb tulajdonságai:
Csatolófelülete: 4* / 8* AGP
Maximális felbontása: 2048*1536 @ 85 Hz
Képernyő
Samsung SyncMaster 710T MagicSyncMaster [17'' LCD] (HDDXA05347)
Multimédia
Hangkártya Creative SB0240 Audigy 2 Sound Card
Háttértár
IDE vezérlő NVIDIA nForce2 ATA Controller
SCSI/RAID vezérlő A347SCSI SCSI Controller
SCSI/RAID vezérlő D347PRT SCSI Controller
SCSI/RAID vezérlő Silicon Image SiI 0680 Ultra-133 Medley ATA Raid Controller
SCSI/RAID vezérlő Silicon Image SiI 3112 SATARaid Controller
Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
Lemezes meghajtó Maxtor 6 Y080M0 SCSI Disk Device (80 GB, 7200 RPM, Serial-ATA/150)
Lemezes meghajtó Maxtor 6Y200P0 (200 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Optikai meghajtó PIONEER DVD-RW DVR-107D (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:12x, CD:24x/24x/40x DVD+RW/DVD-RW)
Optikai meghajtó PLEXTOR DVD-ROM PX-116A SCSI CdRom Device (16x/48x DVD-ROM)
Bevitel
Billentyűzet Logitech HID-Compliant Keyboard
Egér A4Tech USB Port Mouse
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Automata kávégépek
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Fractal Design Momentum 12 RGB Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Noctua NH-L12S
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig sztem nem nagyon illene neki.

Én a neten szoktam szívni hasonló ''érdekes'' körülmények között.

Dehát direkt erre találták ki a pepper spray-t is. Gondolom, hogy ez a célja, nem pedig az, hogy ezzel vadásszad le a terroristákat 

Aztán gondoltam korábbi pályákon is helyt állok (elit szinten), s nagy önbizalommal előre nyomultam (p.b.-lal) csak a gázmaszkos k****ket felejtettem el