- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
olyat tapasztalt már valaki, hogy újraindul a gépe, ha szabályosan kilép a játékból??
tehát: quit game, visszajön a desktop, majd vagy valami hibaüzenet, vagy anélkül restartol egyet a masina
(ez egyébként sajnos nem csak erre a játékra igaz, hanem az összes ut engine-s gaméra, a többivel nincs ilyen gondom) -
bagyulajuve
addikt
Tegnap este kisebb és nagyobb nehézségek árán átvittem a 7. pályát, de a 8 as pályát elkezdeni mán nem volt kedvem. Az elején íziben nyomtam mostmár inkább normálban, úgy azért nehezebb.
-
bagyulajuve
addikt
Iszonyat jó játék, bár néha elég nehéz (de kell a kihívás). Asszem a 7 pályán vagyok, de azt még nem kezdtem el.
-
bagyulajuve
addikt
Tegnap előtt tettem fel a játékot, azóta kb fél órát nyomattam, de ma kocsma előtt és után seggbe akarok lőni pár rosszfiút, hehe...

-
KPepe
senior tag
Na, sikerült!
Van egy less lethal shoutgun nevű zöld sotgán, azzal kell nyomulni minden emberrel. Nem öl meg senkit, de olyan a hatása, mint a stinger gránátnak. Ha akkor sem dobják le a stukkert, akkor még görnyedési idő alatt meg kell kínálni a mocskokat egy kis bors spray-el![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Innentől nyert ügy van.
Ja, és a következő pálya is megvan, az egyre sikerült
, bár csak én maradtam talpon, több sebből vérezve 
-
Baboon
senior tag
Jah hát igen, nem dobják el.Én se dobnám el az ő helyükbe, de ha nem dobják el akkor jogosan lövöd le őket

Amúgy mega lol ez a swat4.Uninstall a game a bizonyos recsegsé miatt, felrak újra.Hál istennek mentés maradt.Ugyan úgy recseg, de csak a kórházas pályán.Próbából visszamentem a perverz gyerekerőszakolóshoz, úgyis olyan jó lelőni őt és ott nem recseg.Vki tipp mi a fene ez?. -
KPepe
senior tag
üdv!
Ha jól látom, akkor a Documents and Settings\felhasználó\My Documents\SH3 -ban van a Career könyvtárban a single küldetés. Ha arról csinálsz egy mentést, akkor valszeg nem kell újra kezdened.
#87-re
Hát én próbáltam rájuk ordibálni, de a fegyvert nem dobják el, inkább rámlőnek. Szóval szívok. Mindegy, majd tökölök még egy kicsit. -
Baboon
senior tag
Senki nem tudja hogy ha uninstallálom a gamet megmaradnak-e az elmentéseim?
-
Baboon
senior tag
Kpepe egyszerű a megoldás.Ordibálj rájuk mielött lepuffantanád őket
Amúgy az a pálya tényleg nehéz.Én most 2vel utána vagyok.Nah az még nehezebb
Hiába lövöm ki a kezükből a fegyvert előhúznak egy másik gépfegyvert
Kis szemetek.Nem tom hol fér el rajtuk de sebaj.Legalább van bennem egy kis lelki plusz mert a szemetek orvosokat puffantottak le és én is annak készülök 
-
Baboon
senior tag
Sziasztok.
Az a problémám hogy egyik napról a másikra a game hangja játék közben bizonyos időközönként reccsen egyet és baromira idegesít.Mi lehet a gond?
Vagy ha uninstallálom a gamet nem veszik az összes eddig emgcsinált küldetés?jó lenne tudni.nem akarom azt hogy leuninstallálom és kezdhetem elölről az egészet.
előre is köszi. -
pallmallka
tag
Üdv!
Az nW SWAT4 Klán tagokat keres. Ez egy fun jellegű klán tagjaink más klánokban is jáccanak (pl: 7th, iG, sF). A jelentkezőknek egy nagyon kemény ''alkalmassági'' teszten kell átesniük.
Feltételek:
1. SWAT 4 birtokosok jöhetnek csak! (''biztonsági másolattal'' is!)
2. TS-el rendelkezni kell, IRC előny, MSN-sem hátrány
3. pár alkalommal együt kell hentelni és nem árt ha Ltalálod az Llenfelet
Várunk mindenkit aki fenti feltételek mellett még némi szabadidővel is rendelkezik, és részese akar lenni a csapatunknak.
IRC: #nightwalkers.hu @ QuakeNeT
Mail: pallmallka@web.de -
KPepe
senior tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Ja, űberbrutál, csak azon már kiakadtam, hogy a Red Library pályát nem tudom normálra megcsinálni, mert mindig levon egy csomó pontot túlzott brutalitásért. Jó, gondoltam, akkor adok minden palinak paint ball stukkert, erre egy gázálarcos szászpekt mindannyiunkat lelőtt shotgunnal - mivel nem hatott rá a gáztöltetes golyócska. Mondom remek, aztán itt abbahagytam.
Ötlet? -
AlyArkhon
őstag
Ez űberbrutűl ez a game !!

-
KPepe
senior tag
válasz
kilokenyér
üzenetére
üdv!
Még a google-ban sem találtam hozzá. Mikor jött ki a game egyáltalán? -
kilokenyér
tag
Hello.
még mindig nicsen olyan internetes oldal ahonan le szedhetném a SWAT 4
magyarosítását?
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
na végre megvan , és már telepítem is ..

-
KPepe
senior tag
üdv!
A második pályán lent, ahol fekszik megkötözve a matracon egy csaj, ott van egy rozsdás ajtó, ott kell lemenni.
A dagi nő tényleg idióta, nem bír letérdelni. Gázsprét neki, vagy elektrosokkot, azt mingyá kezes lesz.
Nekem csak az nem tetszik, hogy rengeteget tölt. Ha multiba nyomjuk, újrakezdjük a pályát, akkor mért nem bír lerakni az elejére, mint más játékban? Szétmegy a winyó, annyit tölt.
Különben király
[Szerkesztve] -
Tomics
addikt
válasz
doglotthal
üzenetére
bele kell lőni a nő lábába, az megilyed, engedelmeskedik, majd a H betűt megnyomva meg kell bilincselni...vagy ugy csinálod, hogy a pisztolyod helyére kábítófegyvert raksz be, és azzal lövöd meg, majd megbilincseled...
-
kilokenyér
tag
válasz
doglotthal
üzenetére
én még a 3 tuszt se találom meg
szoval nem tudok segiteni !
na de nem tud senki magyarositást
-
doglotthal
aktív tag
Helló mindenkinek.
Volna is egy kérdésem: a második pályánál járok, ahol egy gyanusított fogva tart 3 személyt. Végigmegyek megtalálom a gyanusítottat meg a 3 embert, köztük egy nénit is, aki nem hajlandó semmit sem csinálni. De nem jutok tovább mert ha esc-et nyomok, akkor kiírja: Rescue all civilian. Na ezt hogy oldjam meg? -
kilokenyér
tag
szoval akkor honan tudnék letölteni magyarositást

-
Studi22
aktív tag
Én az utolsó pálya valamelyikén szívtam meg amikor már valami laborban kell skerázni mán mindenki le be volt aprítva, de egy aktatatyót kellet még magamhoz kellet venni na én ott bolyongtam mint gólya fos a levegőben!!!

-
arpi6k
addikt
válasz
kilokenyér
üzenetére
Épp most vittem át azt a pályát. Én is sokat szívtam vele, mert elhagytam egy túszt. Vagy 10 percet keresgéltem mire meglett.
-
Madgamer
csendes tag
válasz
kilokenyér
üzenetére
Mindenkit megbilincselté?
Talan egy ajtót nem vettél észre!
Mit ír mi nincs completeden? -
Zsöpapa
tag
Nekem sokkal jobban tetszik, mint a 3. rész. Az is jó volt, egyszer végig is nyomtam, de valahogy a 4. jobban bejött...

-
kilokenyér
tag
ugyon it akadtam el ot lent a ''gyárba'' a lábak meg ezeknál és a matracon sir a csaj és nem tudom mit kéne csinálni nem tudom megcsinálni a küldetést mit kéne? ott teni?
magyarositás valaki nem tud?
-
Madgamer
csendes tag
2.ik küldetésbe. az öregasszony nagyon makacs volt!lödöztem lábát kis paprika spré

aztan csak meg adta magát -
mordeaux
tag
Sorry nem vettem észre azt a rozsdás ajtót

-
mordeaux
tag
Már mindent jelentettem csak a szenvedő nőnél nem akar csinálni semmit, a banya is megvolt meg minden...
-
mordeaux
tag
Ja sorry nem írtam hogy a 2. küldetésben.
-
mordeaux
tag
Én nem. Mi az isten nyilát kell csinálni a foglyul ejtett nővel hogy ne nyögdécseljen tovább, jó persze le is lehetne lőni
de össze van kötözve és se a use gombbal nem tok mit csinálni, se a harapófogóval.
Lehet hülye vagyok de nem tom mitévő legyek, rányomtam már a dagadt pasira is akkor meg elküldött egy reportot hogy minden rendben, de a nő ugyanúgy sír, és nincs véghezvíve a küldetés azon része hogy meg van mentve... -
kilokenyér
tag
UP délelötti!

-
kilokenyér
tag
Na hello még mindig az lenne a kérdésem hogy nemtudtok e olyan eboldalt ahol
magyarositás található a swat4 hez??
-
mordeaux
tag
OK kösz szerintem akkor nekem is tetszeni fog.
-
Studi22
aktív tag
Én csak az tudom neked mondani azután hogy én már kijáccotam a gamet normal üzemmódban,hogy isteni bár én nem igazán a 100/100-as átlagra hajtottam hanem inkább hogy befejezzem az adott túszejtő akciót!De az utolsó pályákon már nem is igazán lehet olyat csinálni hogy senkit ne lőjj le mert már egy kicsit keményebb az élet!

Mind a mellet hozzá kell fűznöm itt a végén hogy egy fos fx 5200-em van és azzal nyomtam végig és meglepően jól futott rajta!!!
Én mindenkinek ajánlom a gamet mert szerintem jó grafikailag és a történetek is jól vannak felépítve!!!
-
mordeaux
tag
UP aztán jóéjt

-
mordeaux
tag
Na én is csak annyit fűznék hozzá hogy még kissrác voltam végső soron mikor a swat 3 al elkezdtem játszani de már akkor is a lehetőségeket feszegettem pl smoke a megkötözött ember alá
na jó gyökérség lenne a valóságban meg nem is tudom minek írtam le de a lényeg hogy én is imádtam a SWAT 3 at és nem tudom eldönteni a hozzászólásaitok alapján most jó vagy nem a 4...
Az elején senkinek nem tetszett aztán most mindenkinek tetszik?
Vagy csak a demo<>full eltérés van ?
[Szerkesztve] -
kilokenyér
tag
késö esti UP

-
Somydemy
senior tag
válasz
kilokenyér
üzenetére
jó lenne sztem is, de még nem láttam.
-
kilokenyér
tag
hello érdeklodnék hogy nem tudtok egy olyan oldalt ahol található hozzá magyarositás???
-
AlyArkhon
őstag
egyszer próbáltam a 3-at de nem is tudom tán az angollal volt problem , vagy a csapat szervezés tünt bonyásnak ! De annyit olvastam róla ( JÓT ) itt , hogy fel kell rakjam és megnézem ujra ..
Van hozzá magyarítás is?? -
arpi6k
addikt
Hali!
No úgy érzem eleget játszottam a játékkal ahhoz hogy véleményt mondjak róla. Ez félelmetes. A grafika, a hangulat, küldetések. Lenyűgöző. Sajnálom hogy maradtak benne apró hibák. Pl.: A túsz időnként nem engedi megbilincselni magukat. Vagy az ajtóknál néha elég nagy a tömörülés, a társaim miatt.
Nekem eddig legjobban a 2.kildetés
teccet, amikor gyerekeket ejtett túszul egy pszihopata. Félemetes volt a hangulat. Szerintem a legnagyobb dicséret a pájatervezők munkáját illeti. Eszméletlen részletes, minden a végletekik kidolgozva, mintha csak egy valódi házban sétálnánk. -
XanD3R
senior tag
Nincs kedvetek kipróbálni neten a játékot? msn-en megbeszélhetnénk ha van hozzá kedvetek
-
Studi22
aktív tag
Jelentem én jáccok vele orrvérzésig már a nyolcadik küldetésen is túl vagyok,normal nehézségi szinten!!

Szerintem egész jó az elöző részhez képest,reménykedem hogy ma ki is jáccom és akkor már egy kerekebb képet kapok róla,addig is mindenkinek ajánlom hogy nyomuljon!!!
-
Sanya
nagyúr
senki nem jáccik véle?
-
Sanya
nagyúr
2500 sempron, 9550 128 bites, 250@430/200@550-en simán megy mediumon. igaz, még felette nem próbáltam

-
Studi22
aktív tag
Zsír a game csak valami fitteb videkarcsi kéne mint egy fx 5200!!!

-
Sanya
nagyúr
nem tudjátok, hogyan lehet a swat4-el multiban játszani úgy, hogy az enemyk azok a botok legyenek?
-
Somydemy
senior tag
Király a GAMMA

(elsőre.
Grafika fegyverek eddig nagyon pöpec. -
arpi6k
addikt
Gyerekek elkezdtem nyomni. Eszméletlen. Egyellőre ennyit tudok mondani megyek vissza játszani.

-
macy
addikt
Hmm... Vagy mégsem?

Mindjárt kiderül. -
macy
addikt
A Swat 4 és a Swat Urban Justice két különböző játék?
-
Somydemy
senior tag
Megjelent. 2cd.
Mennyi év után.. ! megérkezett a negyedik rész!!!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Zsolt™®
csendes tag
ezt én is nagyon várom.

-
Somydemy
senior tag
Jövő héten (azaz e héten jelenik meg??
Mert már majd 1 hete aranyon van

-
GuruZone
őstag
Pedig én is úgy végignyomnám már újra...
-
GuruZone
őstag
NEKEM NEM MEGY A SWAT3 XP-n!!!
Nincs erre valami megoldásotok? -
szesa
senior tag
Volt vmi kiegeszito a Swat3hoz?
-
szesa
senior tag
En a regivel (3) nagyon sokat nyomtam. Valahogy a hangulata nagyon el lett talalva - meg az a korszak amiben jatszodik, az epuletek, a lopakodas, gyakran dobbent csendbol orjongo hang majhd tuzeles
a frasz kitores...es ahogy random mindig mashol voltak mashonnan jottek nem talalkoztam meg hasonlo gameval az rb6 is valhogy masfele volt.
Es jo nehez is volt de pont annyira hogy jattszahto maradjon, es az ember akar 10x is szivesen probalta ujra !
Megnezem mar ezt a demot is akkor
-
doors
tag
Körülbelül 4-5 ször vittem végig a demót, és nekem határozottan tetszett a játék. Sokat játszottam a 3al is, ami szembetűnő, hogy igazán nagy grafikai előrelépés a 3hoz képest nem nagyon történt. A parancs kiosztással semmi gond, hisz ha kell visszaállítható a régi rendszer, és sztem pozitív dolog, hogy lehet gyorsparancsokat is osztogatni.
Szóval már várom, hogy megjelenjen!!
-
hold_pos
csendes tag
Hi!
Mostanában hegesztek egy magyar Swat3 fan oldalt és érdeklődőket várok lan, net gaméra, eszmecserére, stb. Akit érdekel a dolog, látogasson el a http://swat3.atw.hu
oldalra. Bocs, az önreklámért, de remélem egy picit közérdekü is voltam.
Remélem nem OFF -
kovi
senior tag
Ujra fel kell sajnos tenni a SWAT3-at.
Ez még nagyon messze van a jótól. -
ftc
nagyúr
Szoval SWAT 3 jobb szoval le se huzzam a demot.Idén ennyi mindenben csalodni kell?
SWAT 4
Settlers 5-visszajöhetne végre a 2 hangulata
-
realist
őstag
amikor megcsináltad az összes feladatot mit kell csinálni, hogy vége legyen a pályának?
-
Mad Maci
tag
Szia!
Te az a kovi vagy???
A legnagyobb magyar természetfilm-rendező
?
[Szerkesztve] -
kovi
senior tag
Továbbra is gagyi a gamma. Már vagy 30szor végigvittem, de a 3. rész akkor is jobb
-
Killberk
aktív tag
Kipróbáltam hardon Én is. Egy emberrel meghackeltettem a zárat, majd kiadtam az egész csapatnak open and clear parancsot. Leértek a lépcső aljára, ahol egy darab rosszfiú egy szál pisztollyal lelötte az egész csapatot. Ott álltam mögöttük és nem hittem a szememnek. Ledöbbenésem jutalma az lett, hogy engem is agyonlött a nap hőse.

Ki is léptem, azóta nem játszottam hardon.
Ami itt végre jó lett, hogy van rendes kábítófegyver, így megadják magukat, ha az ember egyet beléjüklő, nem kell minden helységbe gázgránátot majd flashbanget dobni, és reménykedni, hogy ez már talán elég lesz. Harmadik részbe lehetett az M4-be valami nem halálos lővedéket tárazni. De elég komikusan nézett ki, hogy amikor meglöttem vele az embert az csak megingott, de meg nem adta magát, akárhányat löttem bele. Szal elég gázos tudott lenni néha, hogy megadják magukat a gyanúsítottak, de mégis erre törekedtem mindig, mert sima lelövöldőzésük nem igazán fogott meg. Arra ott a Raven Shield.
Mindenesetre többet vártam a SWAT 4-től.
-
kovi
senior tag
Senki sem próbálta meg?
-
kovi
senior tag
Sziasztok!
No szóval kijött a demója ennek a drágaszágnak! Amit annyira vártunk.
Jómagam őrült SWAT rajongó vagyok, s a 3. rész óta idestova 5 éve várom ezt az uj részt!
Sajnos azt kell hogy mondjam hogy hiába a szép grafika de valahogy nem az igazi.
Felinstall után a szokásos beállítások végén rögtön HARD-ba kapcsoltam. Ellenőrizni hogy milyen az MI. Sajnos a legnagyobb erölködés nélkül agyonvágtam az összes rosszfiút. S amikor a kolléga beszól lány női hangon hogy clear, mondom ez nemigaz - ez mi? Ezek veszik vissza a hangulatot.
Ami nem tetszett:
1. Parancsok bonyolult kiosztása a csapatoknak.
2. MI = nulla
3. Szinkron = nulla.
4. Swat hangulat= nulla
5. több lövéses sérülés.
ujra felraktam a 3. részt s tényleg a hangulata sokkal jobb. Mármint a Swat3-nak.
Az elődben sokszor félve mentem be egy-egy szobába, félve néztem ki a sarkokon...
Sajnos a Swat4 egy kicsit lövök azt megyek FPS-é vált. Nem a régi stratégiai, taktikai FPS.
Persze szoktuk volt mondani ez egy DEMO. De ezt már sokszor elmondtuk.
Vélemények???
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- GL.iNet OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, bár csak én maradtam talpon, több sebből vérezve 

Hiába lövöm ki a kezükből a fegyvert előhúznak egy másik gépfegyvert

szoval nem tudok segiteni !

Mindenesetre fix hogy lesz neki kiegészítő lemeze.