Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
válasz
Avicularia #22 üzenetére
Én is éltem kint, épp a héten jöttem haza
Párom kapott egy állást kint, én meg vele tartottam szerencsét próbálni. Valóban kell a svéd nyelv, tavaly szeptember óta próbálok állást szerezni angol tudással, de kisebb megbízásokon kívül nem akart összejönni.
Egy állásinterjút sikerült összehoznom, de ahhoz a munkához még nem voltak elég szakmai tapasztalataim, így nem jött össze, bár ott alkalmaztak volna csak angollal. Igaz kaptam egy ígéretet, hogy fél éven belül keressem őket újra, hátha tudnak helyet szorítani, mert a tesztfeladatot amit adtak, azt elég jól megoldottam
Jövő héten államvizsgázom, aztán nekifekszek svédül tanulni. Nagyon megszerettem azt az országot ez alatt a szűk egy év alatt, el tudnám ott képzelni néhány évre az életemet. Főleg, hogy a párom is kint marad még egy évet minimum, nem lenne jó nélküle itthon. Bár a gazdasági válság miatti elbocsátások után inkább fogják a svédeket alkalmazni, mint a külföldit, de azért sem adom fel
Kezdetként gondoltam veszek egy Kreatív svéd nyelvleckét. Kint próbáltam SFI-re jelentkezni, de mivel nem volt állandó munkám, így personnummer helyett csak coordination numbert kaptam, azzal meg nem vettek fel... Bár ahogy mesélték, a sok arab miatt elég döcögősen mennek az SFI kurzusok.
Esetleg ha tudtok valakit aki jó áron vállal pesten svéd tanítást, jelezzétek pls.
E mellett ha érdekelnek valakit pdf-ben svéd nyelvkönyvek, nálam van pár, csak szóljatok(nya mål 1,2,3, kezdők svéd nyelvkönyve, kevés szóval svédül, SFI swedish basic couse)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest