-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
válasz
ToRR3nt3 #147 üzenetére
ToRR3nt3: haveromnak van egy Doxa órája, a diplomaosztójára kapta.
Nagyon királyul néz ki (nem emléxem a pontos típusra), csak 1 hibája van: önfelhúzós (önműködőnemtom hogy mondják..), és emiatt a srác szerint nem pontos, mert nem mindegy, hogy egész nap hordod, (és így folyton lengeted a kezed, amitől ugye folyamatosan töltődik), vagy állni hagyod 1-2 napig..
Amúgy tényleg tuti kis vekker, azt mondta, hogy egyszer teljesen leállt neki. Kipróbálta, hogy csak felemelte, majd letette az asztalra... erre elindult, és ment vagy fél óráig..
Ha valakinek más tapasztalata van, vagy nem ért 1et, gyugodtan cáfolja meg a sztorit, mert nekem is csak mesélték (és érdekel, hogy tényleg igaz lehet-e?)
-
ponti_ak
addikt
válasz
adalbert1 #144 üzenetére
Tavaly karácsonyra kaptam egy ilyen ''eldobhatósat'':
[link]
Korábban 2 évig nekem se volt órám, és a telefont lestem folyton..
Ez meg vasból van, nagy és nehéz. Viszont pontos, (szerintem) elegáns, mindennapi használatra megfelelő.. és még a karomat sem vágják le miatta..
Ha elmegy még 5-6 évet, akkor azt mondom, hogy OK, megtette a dolgát. Javíttatni lehet, hogy nem érdemes, de kidobni nem fogom azért, ha valami kisebb baja lesz... -
ponti_ak
addikt
Igen-igen, a Roamer márka (bár talán nem olyan ismert, mint az eddig felsorolt nevek), de 100%-ig svájci típus.
Apám (szinte) egyetlen féltve őrzött tárgya pont egy ilyen márkájú (mechanikus, ''felhúzós'') karóra, amit már kiskoromban is elzárt előlünk (szerencsére, nem véletlenül tette ezt..). Sajnos a honlapon nincs túl sok típus, csak a legújabb irányvonal, de egyéb infók vannak még pl a cégről is (anno 1888), stb..
Kérném a Kedves topiknyitót, hogy alkalomadtán vétesse fel az 1.hsz listájára a hivatalos linkkel együtt:
Roamer: [link]
(...és lassan esetleg egy ABC-sorba rendezést is kérhetne a jobb áttekinthetőség érdekében...).
Köszi, üdv: ponti_ak
ui: jó kis topik, kellett már ilyen is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest