- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
ponti_ak #151 üzenetére
onfelhuzos: ezt hivjak automatanak. Eleg sok fejlesztes van, ami pont arra vonatkozik, hogy a felhuzas kulonbozo fazisaiban ugyanugy jarjon az ora. Masreszt ez alapjan egy kezi felhuzasi ora se ugyanugy jarna a nap elejen, mint vegen, szal ez biztos, hogy nem az automatak jellemzoje. Marmint lehet, hogy az o oraja rosszul volt beallitva, de altalaban ez nincs igy. Van ugye ez a COSC bizonylat, ami arrol szol, hogy barhogy is csurod-csavarod, az orad napi jaraselterese 5 masodpercnel nem lehet tobb (ennel sokkal tobbet jelent, meg sok kriterium van, de elso kozelitesnek jo). Ennel pontosabb nem kell, de a Rolexeket pl. altalaban be lehet ugy allitani, hogy napi 1 sec legyen kb. az elteres. Azt meg nem gondolnam, hogy eszreveszed, vagy legalabbis nem lenyeges, ha az elso nap 1 sec-et siet, a masodik nap meg felet...
Pl. az en oram 'onfelhuzoja': -
ToRR3nt3
senior tag
válasz
ponti_ak #151 üzenetére
Nekem Doxa Sapphire Chrystal volt. (legalábbis ez volt a hátlapra írva) Gyönyörű fekete számlappal. A menyasszonyomtól kaptam eljegyzésünkre. Azóta a csajjal szakítottam és lehet h a sors akarta h ''eltünjön'' az óra. A mostani barátnőm tuti nem tűrné meg rajtam azt az órát. A doboza meg a papírjai megvannak valahol.
Most karácsonyra párban akarunk órát venni, én ragaszkodnék a Doxához, de a párom sajnálja rá a pénzt. -
adalbert1
veterán
válasz
ponti_ak #146 üzenetére
Nekem anno úgy magyarázta a srác, hogy a baj velük, hogy a szerkezetüket csak egyben lehet cserélni, kisebb alkatrészeket nem, de ebben nem vagyok biztos, lehet hogy dezinformállak.
Amúgy meg kinek mi tetszik, én mint fentebb kifejtettem addig nem veszek órát, amig egy megfelelő kaliberűre nem lesz pénzem.
Használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest