Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
momcrew
tag
válasz csabulaxi #253361 üzenetére
Pont ez fogalmazódott meg bennem tegnap este. Ezt a cikket olvasva az jutott eszembe, hogy, ha letakarnánk a márkajelzést, akkor ez az óra simán lehetne a kínai homage vagy kínai márka. Az ilyen, kevésbé ismert svájci-szerkezetes márkák látán nekem egyből aliexpresses órák jutnak eszembe. Pl, Dievas, Squale, OOO, Titoni. Ezek a nevek és formák nem sokban különböznek egy Steeldive, Parnspre, Cronos, Heimdallr márkáktól. Ezek távol keletiek, tehát automatikusan másolt órák. A swiss made felirat viszont automatikusan csak is kizárólag autentikusan eredeti órákra kerülhet.
-Jaa, hogy kínai, akkor ez az óra tisztára olyan, mint a..., meg a... és a....
Ha virít a swiss made, akkor minden rendeben van. Persze ez az eszmefuttatás csak a külsőre vonatkozik, a minőség marad távol keleti. De az órák 90%-kát csak kb karnyújtásnyi távolságból, pillanatra látjuk vagy ha ismerjük az illetőt, akkor megtudjuk kérni, hogy mutassa meg, ami szintén nem tart egy percig sem. A magam részéről nekem ennyi idő kevés, hogy a kidolgozást, a hibákat, a minőséget vagy is a VALÓDI KÜLÖNBSÉGET lássam, ami csak a gazdájának tud szólni.Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #253361 üzenetére
itt egy elemzés, hogy ki mennyit keres ezen a búvárórán:
[link]
326 euro/db
kíváncsi vagyok vajon mimjön kínából hozzá? tok, zafír?azért ez már pofátlanságnetovábbja
[link] £1,450.00[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest