Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #144007 üzenetére
Kb. gondolkodás nélkül megrendeltem, ahogy megláttam a postod. Régóta terveztem megvenni már ezt a tipust.
Élőben fényévekkel szebb, mint a képeken.Előtte a creationwatches- rol linkeltél egy FEU00002FW-t, amire szintén lecsaptam. Örök szerelem lett! Azóta több ismerősöm keres ilyet megvételre, mindhiába
madarasz92: köszönöm szépen !
-
terra052
őstag
-
veloke
tag
válasz
fagyalllo #143715 üzenetére
Ez már nagyon űrtechnika
Régen gondolkoztam rajta, hogy rendelek valami egyszerűbb kvarcot, aztán másképp alakult...Elkapott a TH őrület, meg annyira nem is repdesnék örömömben, hogy külföldi bankszámlára kellene utalnom több százezret...
Szerintem kb 300 alá lehetne egyébként szorítani valahogy a dolgot szállítással együtt, ha minden jól megy. És kvarcban még viszonylag high-end cucc, ha nem tévedek, MarineMasterekben is ilyesmi werk van.Minden esetre unikum lett volna, még óraszakértői körökben is talán... -
Bicskás
senior tag
válasz
fagyalllo #143583 üzenetére
Szépséges.
Az Alpinist hol helyezkedik el árban és / vagy minőségben a Jürgen Steinhulkhoz képest ?
Gondolom a Parnis Submarinerrel nem egy liga...
Arra egyébként mekkora NATO való ?
Lacoste órákat jól gondolom, hogy felejtsem el ?
A gyűjtőknek gratulálok az új strigulákhoz !
-
condy
senior tag
válasz
fagyalllo #143435 üzenetére
Azért a szerkezetben is van némi különbség.
Nekem a Tudorral sem volt semmi bajom. Szerettem. Lepróbáltam a méretet és bejött. Most a próba után itt a premier.
Most hasra kellene esnem? Örülök neki, meg minden. Jó a mérte, tökéletes a minőség...
Most akkor szaladgáljak sikítozva körbe-körbe?Milu87: Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
fagyalllo #142775 üzenetére
Amikor 2 hete telefonáltam: nincs még itt, jön nemsokára, vámolják, nyugodjon meg, amint itt van, értesítjük. Szerinted honnan tudtam ma meg, hogy megjött?
(#142776) vadászcsiga : Ezt en bloc minden x százezer Ft feletti órára értettem, nem kifejezetten a Subra. Kell valami plusz tartalom, amivel az ember racionalizálni tudja ezeket a vásárlásokat.
(#142777) C0RVUS: Akkoriban valamivel olcsóbban mérték az órákat. Mostanra meg már kibújt a Tudor a Rolex seggéből. A női órázást meg ne rajtam kérd számon, én pont az ellenkezőjét próbáltam bizonygatni.
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
-
midnightstar
tag
válasz
fagyalllo #142453 üzenetére
A biztonsági tartalékról annyit, hogy a szabványban benne van, hogy a minősített nyomás 125%-val végzik a méréseket.
Amit te mondasz, nekem nem szeretést meg vigyázást jelent, hanem hímes tojásként való kezelést. Szerintem normális dolog egy tárgytól elvárni azokat a tulajdonságokat, amelyekről a gyártó biztosít. Vagy ez egyfajta bizalmatlanság a gyártóval szemben? -
-
-
Bicskás
senior tag
válasz
fagyalllo #142294 üzenetére
Bocs.
A fagyálló nehezebben szárad ki belőle, mint a közönséges csapvíz, azért írtam a favágónak.
Egy alsó kategóriás Q&Q órára milyen anyagból készült szíjat ajánlanátok pl most nyár jön ezért a gumit kizárnám aláizzad az ember csuklója, most fém van rajta, ami nemrossz csak valami zöldet szeretnék, ötlet ?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Call of Duty: Warzone - Jövő hónapban visszatér Verdansk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest