Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz fagyalllo #102636 üzenetére
Naponta nem állítgatom, most kb fél percnél tart... szerintem havonta 1 alkalommal korrigálok.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz fagyalllo #102633 üzenetére
Egyelőre napi 5mp-et siet. Próbáltam már minden irányba forgatva tárolni, mert kb 2 naponta hordom, de nem hozott megoldást. Egyébként nagyon szeretem, néha hallgatom ahogy "ketyeg", nézem ahogy szép aprókat lép a másodperc mutató. Sötétben gyönyörködöm a luméban...
Első hétvégén mondjuk megállt, akkor felhúztam. Óvatosan húztam csak, nem tudom mennyit lehet tekergetni. Azt hogy siet meg kb meg tudom oldani a korona kihúzásával aztán megvárom míg a rádiós citizenem oda ér. Ezzel remélem kárt nem teszek benne.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #102626 üzenetére
Talán a szerkezete is jobb az újnak, bár a régi számlap nekem még mindig jobban tetszik.
Dzsana szerint nem tartósak az új 7s26-ok.
Itt azt olvasom, hogy abból is van váltás 2006-ban.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
törölt tag
válasz fagyalllo #102583 üzenetére
Nekem is a kék a maniam de egyszeruen nem talalok nekem megfelelot.
Eddig ez a 2 jatekos lenne jo csak hat kivontak oket a forgalombol :
AS4041-01L:+2 orok kedvenc amik beszerzese netrol meg elerheto lenne (+- egyeb ok):
BL1258-53L -
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #102554 üzenetére
Amúgy jól néznek ki azok is amiket itt láttam, de most már túl sok a kvarc otthon, meg úgy általában túl sok az óra. Az utolsó Orient amit 1-2 hónapja vettem már nem fért be a 12es dobozba.
Már tervezem egy ideje, de most tényleg rendet rakok, kábé a felére redukálom a készletet, aztán csak alapos megfontolás után veszek újat.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #102548 üzenetére
Amúgy vannak Sporturák is a boltban, de a hongkongi árakkal nem versenyképesek.Vadászcsiga: csak ketten az asszonnyal, de már nála is púpon van az összes csomag, a Nighthawk meg amúgy is hülyén nézne ki a vékony csuklóján
Szerintem ez most kimarad, tényleg bejön élőben, meg akartam egy komolyabb órát már egy ideje, de jobban átgondolom, nehogy 'impulse buy' legyen meg megbánás....[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz fagyalllo #102452 üzenetére
néztem "ugyanebből" a feketét is: [link], de a 12-4-8 számok nem kellenének rá.. vagy legyen körbe számos, vagy egyáltalán ne. de számok nélkül talán jobban mutat
holnap elmegyek a helyi óráshoz (kisváros), megnézem mije van, vagy mit tud rendelni.. felpróbálok mindent, ami tetszik, méretek miatt is fontos, szerintem elég vékony csuklóm van egyébként eddig minden órámat nála vettem, korrekt áron"... and I hope you have a great day!"
-
Mercutio_
félisten
válasz fagyalllo #102412 üzenetére
Bár nem ekkora engedménnyel, de van még pár tétel Seikoban, ami érdekes lehet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 szerk: 9, 10
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz fagyalllo #102362 üzenetére
Valami pofás számlap+mutató cserével nem érte volna meg piacképessé tenni?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
őstag
válasz fagyalllo #102365 üzenetére
vettem már ezt-azt külföldről (max 10 ezer forint értékben), de egy karóránál nem kockáztatnám meg.. a (magyar) webshopot is csak akkor vállalnám, ha személyesen, üzletben nem tudom megoldani a környéken.. szeretném megnézni-felpróbálni, az óra nekem ékszer.. nem sok cuccommal vagyok így, de ez nálam ilyen
"... and I hope you have a great day!"
-
-
Real_Necro
veterán
válasz fagyalllo #102356 üzenetére
Háát, az első valahogy fura. De a második kifejezetten tetszik.
Ra3:
A helyszín is pazar. Hol található ilyen érdekesen beépített partszakasz?
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz fagyalllo #102139 üzenetére
Hmm van egy csomó refurbished ora is, seiko, orient stb. Óráknál is azt jelenti mint telefonoknál vagy mi a fene ez?
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz fagyalllo #102080 üzenetére
Igen a ETA 2804-2 az ős...
...erre épültek az automata változatok a 2824, 2834, 2836...
(#102081) condy
Ezek a Powermatic-ok elég újak, hogy mennyire válnak be, majd az idő eldönti...minden esetre az alapok nem rosszak...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Real_Necro
veterán
válasz fagyalllo #102012 üzenetére
Rákerestem, így már annyira nem jön be.
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #101975 üzenetére
Egy Selitta-s Invicta-t azért bevállalhatnál.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
dave118
senior tag
válasz fagyalllo #101892 üzenetére
Szerintem valami "Tuna" lehetett az alap: Seiko Tuna ha már diver akkor ne májkrémes legyen
... Ami ami, az az.
-
t.mate.t
csendes tag
válasz fagyalllo #101775 üzenetére
Igen az jó lenne, ugyanis a közönségkedvenc ismét elérhető.
-
gprspeter
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz fagyalllo #101775 üzenetére
Elég brutál elnagyolt lett. Lehet ez már illeszkedik a mobilos felületre?
Egyébként a főoldalon az az Orient bejövős, de a Seiko is szép.
Szerk.: mégsem, a Seiko brutál nagy.
[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
válasz fagyalllo #101599 üzenetére
Élőben is nagyon jól néz ki. Majd lehet lövök még 1-2 képet még róla.
Igen, kicsit elkapott, bár nekem némileg más stílus tetszik, mint amit itt a nagy többség preferál.
Egy Casio AQ-S810W-1BVDF van úton Szingapúrból, hogy legyen valami sportos is ha biciklizek, vagy valami olyat csinálok, ahol sírva fakadnék, ha más óra törne darabokra.[ Szerkesztve ]
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Takuun
aktív tag
válasz fagyalllo #101552 üzenetére
Hát az van, hogy 2 éve nézegettem az Orient Ray-t, aztán nemrég bementem TUTU-hoz és felpróbáltam, de mivel az alkarom alapból nem vékony és a csuklóm még széles is, így nagyon picinek nézett ki rajta.
Most tervben van egy Steinhart Ocean One GMT és próbálom körbejárni a dolgot. Félek, hogy befürdök a Steinhart órájával is a méretet illetően. -
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #101481 üzenetére
Ez a Citizen féle big-date eddig csak öröknaptárasban létezett (cal 3100), ezért gyanakodtam hogy ez is perpetual, és tényleg az, ami mégegy jó pont.
Kineticből én előszőr a kék sun-ra voltam rákattanva, de az explorer tényleg jobb, Rolexben ez az egy amit megvennnék merci mutatóval is, annyira jó a színösszeállítása.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #101446 üzenetére
Köszi, gyanítom ennek én vagyok a célközönsége, főleg hogy egy időben a big-date mánia is elhatalmasodott rajtam, szerencsére már alábbhagyott.
Egyedül a zafír hiánya fáj kicsit, de jó hogy ez a tokforma újra elérhető, az ára miatt viszont várok kicsit szerintem, ja és ebből a fekete számlapos is ütős.[ Szerkesztve ]
-
-
Rocsesz79
tag
-
MODERÁTOR
válasz fagyalllo #101364 üzenetére
Tehát akkor valóban sárkányos kissé, hogy 85 éve falazta be? Vagy nem ezt mondtam?
A sztori úgy szólt, hogy 85 éve befalazta. Erre írtam, hogy nemhinném.Wizard: szerintem számít a hitelesség. Kár a valóságtól eltérni, mert akkor előfordulhat hogy azt sem hiszik el, ami igaz. Összességében a kijelentés ami le lett írva, nem igaz úgy, ahogy le lett írva. Ezt lehet szépíteni, hogy évtizedes, de mennyivel tisztább ügy lett volna azt leírni, mint nagyot mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz fagyalllo #101337 üzenetére
Ez a 017-es sötét számlappal nekem is nagyon tetszik. Egyébként skywatches-ről jellemzően gyorsabban megjön az óra mint pl ebayről?
(#101341) Mercutio_
GYK: Szingapúr
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz fagyalllo #101330 üzenetére
Egyes Orienteket is akcióznak, de még így se tudnak jobb árakat, mint Tutu
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest