Új hozzászólás Aktív témák
-
Oracle
senior tag
1-es swift-be (2000-es) mehet 5w40es olaj?
-
xmad
őstag
válasz BigBlackDog #9345 üzenetére
ugyanolyan mint a tobbi csak mas a szine..nekem pl jobban tetszik mer sotetbe a megvilagitasa nagyon faintos.de valakinek meg az egyszeru fekete jon be
-
xmad
őstag
ezust szamlapos km oram van nekem is..illetve nagybatyamnak..feketere cserelheto
1.0 ba valo.. Pm
-
-
Kornel
veterán
válasz Davidof92 #9338 üzenetére
megemelni meg tudom, ahogy néztem, leszedni se nehéz a bakot, de gondolom akkor alá kéne támasztani a motort, hogy a helyén maradjon?
mondjuk nem egy nehéz súlyú a 3 hengeres "fűnyíró" motor
És hol tudok bakot venni hozzá? Neten egyedül a unix webshopban találtam, a 3 db 10k... kicsit sokallom! Más ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Sziasztok.
Van egy sanda gyanúm, hogy a motortartó bakjaimat cserélni kellene... (2003-as 1.0 GL)
Ezt megtudom magam is csinálni, vagy csak szerelő? Valaki, aki csinált már ilyet, adhatna egy kis támpontot!Köszi
-
BigBlackDog
veterán
Szia!
Múlt héten raktam be egy hasonló műszert. Én a műszerfal alján lévő tartónak az első falára tettem. Talán jó helye lenne még a műszerfal tetején lévő tartó első falán is, de ott sokat érné a nap a kijelzőjét, féltettem (meg bizonyos szögből nem túlzottan látható az enyém, szóval a fenti elhelyezésnél nem is lehetett volna leolvasni, csak ha teljesen fölé mászok).
A kábelt szépen balra, fel vezettem el egy vájatban, majd előre még mindig vájatban. Ezután a kormány alatti burkolat aljánál lévő kábelköteggel együtt vittem egészen az ajtóig. Ott át a motortér bal felső felére, oldalt végig előre. Az érzékelőjét pedig az első lökös alsó légbeömlőjére ragasztottam (kábelt kötegelőkkel rögzítettem). Friss levegőt kap így mindig, nem fog hamis értéket mutatni. Mosáson volt azóta (egy gépi, egy kézi), vizet is kapott, de nincs baja.[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
Motoros antenna?Ilyen cb-s vagy nem is tudom minek hívják azokat az antennákat,annak is ilyesmi a dugója
Biztos,hogy nem erősítőé,ilyet még életemben nem láttam erősítőhöz
Elvileg ha jól van bekötve(szín szerint) akkor a piros a +,a kék az ilyen kapcsoló szál,legalábbis nálam a magnóból ilyen színű megy a motoros antennához
[ Szerkesztve ]
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
McKane
senior tag
elölről jön,ameddig tudtam követni,addig követtem, de eltűnik a jobb oldalon a küszöb alatt,ott megy -gondolom- előre....hogy miaz nemtudom..
előző tulaj nő volt, 50 akárhány éves, én vagyok a második tulajdonosa a kocsinak.. nem gondolom hogy a nő erősítőt rakatott volna a kocsiba..
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
-
McKane
senior tag
valami ötletért jöttem ide,hátha akad valakinek egy jó gondolata..
még az opelhez kaptuk anno, egy digitális külső/belső hőmérőt.
elemes,világítás nélküli. van ugye vezetéke szép hosszú,hogy a külső hőmérsékletet is tudja érzékelni..
elkapott a gondolat hogy berakom,csak mivel öntapadós, nemtudom hol lenne az ideális helye..
valami ilyesmi : [link] -
Oracle
senior tag
Hali
Újabb szervizelés vár rám anyós suzukiján A probléma hogy a központi zár nem csukja a bal hátsó ajtót, egy ideje így használták de minap lehúzták az ablakot de vissza már nem megy. A vezetőajtón lévő gombokra sem reagál, szerintetek hol keresem a hibát? Magában az ajtóban lehet valami szakadás vagy vezérlőegység probléma?
-
xmad
őstag
megmutattam a videot annak a szakinak aki a motorfelújitást javaolsta. ezt irta:
hidrotőke bemelegedésre nem halgat el, a tőke mindig szól
a dugattyú bemelegedésre tágul és azért csendesedik, biztos hogy dugó probléma
de egy hozzáértő szerelővel meg kell hallgatattni
vélemény?
-
xmad
őstag
elképzelhető hogy nálam is elvan koszolódva.
hétfőn vagy csütörtökön egy haverom szétkapja a motort kiszedi a tőkéket, kitisztitjuk aztán majd kiderül. megirom majd mi lett a vége
-
tomsics
senior tag
Totalcar.hu-n olvastam anno,hogy ha hidrotőkés az nem biztos,hogy cserét jelent.Ott egy mazdáról volt szó.Annak is hidrotőkés hangja volt,de a csávó,fék olajat öntött a motorba és különböző fordulat tartományokban megjáratta a motort.Majd új olaj bele tölt és elmúlott a hang.Ott asszem azt írta,hogy leragadnak és az miatt van ilyen hangja (ha jól emlékszem)
De persze benne van a pakliban,hogy tényleg szarok már a hidrotőkék░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
t1
addikt
válasz BigBlackDog #9314 üzenetére
Nem normális, indítás után egyből el kell aludnia...
Más:
Megrendeltem a tetőablakomat
Xmad:
A szaki elmehet... dehogynem mennek tönkre GTi is hidrotőkés ott is tönkre megy itt a folyamat ábra igaz GTi-re, hogy mi a teendő... de ez nem 80k-s mutatvány : [link]
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Indításnál mai napon kicsit furcsállottam a légzsák visszajelzőjét. Gyújtás után elkezd világítani a kis AIRBAG lámpa, majd 3-ból 1-szer elkezd villogni, és kialszik mire indítom. 3-ból két alkalommal viszont folyamatosan világít csak, és indítás után 5-10 mp-el hajlandó elaludni. Ez normális működés?
-
xmad
őstag
egyre ramatyabb hangja van a motoromnak.. hidrotőke? video
egy szaki szerint (aki még nem látta a videót csak mondtam neki h szerintem a hidrotőke a rossz ezt irta nekem)
én azt gondolom, hogy--
nem a tőkék rosszak mert suzukinál nem nagyon mennek tönkre
a henger van hordósra kopva meg a dugattyú összeesve, és ez szokott kopogni
ha ez van akkor motorfelújítás javasolt. az kb 80.000huf +h.fejfelújítás
ti mit gondoltok?
-
t1
addikt
válasz Szplöttyy #9309 üzenetére
Igen sőt... 3 személy Veszprém - Budapest 380km.... 5.2l/100km... 1.3 8V 3 ajtós
Lehet, hogy nagyobb a fordulat ( 500-al kb) viszont cserébe tudat alatt se nyomod le erősebben a pedált, ha jön az emelkedő... sokkal dinamikusabb vele a gép. Elképzelhető, hogy autópályán fix 140-150-nél már többet eszik, de amúgy se autópályázni vesszük a Swiftet, hanem a mindennapokra oda meg fényévekkel jobb 1.0 váltóval. -
US.Army
csendes tag
eladó swift 1.0 km órák. fordulatszámmérős
van egy ezüst számlapos és van egy fekete.
árakról priviben.
figyelem csak 1.0 hoz jó. 1.3 hoz nem
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest