Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
hodostamas #97 üzenetére
Neked köszönhetően viszont nem 😉. Ha nem írsz, észre sem veszem, hogy van ilyen topic.
Én csak egy helyet említenék meg itt:
OKUYAMA
Fuji, wasabi, futár etc... Na ezeket kerülni. Pontosabban végig lehet menni a bóvli kategórián, de egyszerűbb egyből egy csúcs, és autentikus helyen ismerkedni a jóval.
-
hodostamas
addikt
Kicsit kihalt a topic..
Sushi-hoz Lazac-ot fagyasztottat vagy ami még nem volt?
-
Fitzgerald
veterán
Látom ez a topik is döglött, de érdemes megemlíteni a Planet Sushi Oktogon-t, mint az egyik legjobb kommersz sushizót Budapesten. Ár/értékben messze jobb mint az I Love Sushi, vagy a Wasabi.
A makik nagyobbak, a rizs frissebbnek tűnik, nem olyan szottyadt, csúnya mint pl. a Wasabis makikban.
Aki nem vágyik túl sokra, és olyan 3-4-5000 forintért szeretne jól lakni néha finomnak nevezhető, korrekt minőségű kommersz sushival, annak tökéletes választás. -
rlazol
veterán
sziasztok!
wasabiból rendeltünk sushit tegnap este, beraktuk a hűtőbe úgy ahogy volt és ott maradt.
A kérdés, hogy meddig fogyasztható... Ma estig még kibírja vagy kuka az egész?köszi
-
Flashback
addikt
Hát a friss lenne a legjobb. Nekem ami a legjobban bejött, alaszkai vöröst lazac sós lében, Árkádos spárban lehet kapni, kis zöld doboza van. 1-2 doboz elég fél kiló rizshez. Amúgy az Ázsia centerben lehet kapni jóféle tubusos wasabit, szója szószt (kikoman), bár algalapot is láttunk, de azt a márkát nem ismertük.
-
Neptunfű
tag
UP!
-
Neptunfű
tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban a barátnőmmel rákaptunk a sushi-rapersze eddig csak gondolatban... Összeszedtük az elméleti hátteret internet, könyvek stb, aztán megrendeltük a beszerezhetetlen kellékeket a fővárosból:
Nori, rizsecet, washabi
Szójaszószt meg rizst megvesszük a bevásárlóközpontból.
Gyömbéres cuccot meg frissen csinálok (egy jó héttel előtte)Lenne egy olyan kérdésem is, hogy halat ha nem tudok frisset szerezni akkor a mirelit lazac, tonhal, surimi, vagy ezek konzerves változata is megteszi?
Üdv,
Tamás -
PeppErKorN
tag
Ma meg volt a miskolci Tokyo. Sokkal kisebb, mint a debreceni Wasabi, de a rendszer ugyanaz. Valamivel kisebbek az adagok és nincs olyan sokféle maki és nigiri sem. Pálcikát külön kellett kérni, de a wasabi és a gyömbér természetesen jár.
Annyira jót ettem, hogy most megyek is szégyellni magam azok miatt, akik nem szeretik a szusit. -
Integra
titán
-
9CS
senior tag
Kicsit felhozom ezt a topikot.
Kedden úgy tűnik megejtjük Párommal az első szusi vacsorát, a Wasabi-ba mennénk. Kíváncsi leszek a pálcikás egyensúlyozásra a falatokkal.
Illetve most ott hogy is megy pontosan ez a futószalagos móka? Bemegyünk leteszünk x ezret és akkor válogatunk a futószalagról és akkor vannak pincérek akik meg csak az itallal foglalkoznak? Vagy arra is van egy kis pult ahol lehet kérni, és akkor ott fizetni?
-
Grentsó
tag
A minap "kaptam egy fülest", így hirtelenjében meg is válaszolom magamnak a kérdés egy részét. Esetleg más debreceni is hasznát veszi.
Algalap: Bem téren, Keleti fűszerek boltja (Ibolyával szemben), Varga Reformház (itt messze a legolcsóbb)
Wasabipor: Varga Reformház
Szójapaszta: Keleti fűszerek boltja
Wakame helyett algalapcsík, vagy algasaláta (Cora/Tesco)
Halpelyhet és rizsecetet nem találtam, rizsecetszerűséget borecetből próbálok barkácsolni.
Esetleg valakinek van tippje ezekre? Vagy csak rendelni tudok? -
Grentsó
tag
Sziasztok!
Reménykedem, hátha tud valaki segíteni.
Debrecenben szeretnék alapanyagokhoz hozzájutni.
Pontosabban amiket nem tudtam beszerezni: riszecet, algalap, wasabipor, illetve a leveshezvalók.
Hipermarketeket, bioboltokat bejártam, semmi.
A Wasabi étteremnél is érdeklődtem, de hozzájuk Pestről érkezik a friss, import nyersanyag. Étteremben elkapott félmondatok alapján Debrecenben is, bizonyos bioboltokban beszerezhetőek a fenti áruk.
Melyek ezek a "bizonyos" boltok?
Neten nem szeretnék komplett készletet rendelni, mert azokban számomra felesleges kellékek is vannak.
Előre is kösz,
Grentsó -
lenox
veterán
Mondjuk a friss az relativ fogalom, tekintve a magyar tengerek kozelseget
. Amugy nekem is jobbnak tunik a mysushi az ilovesushinal. Meg probaltam a sushifutert is, es az is eleg jo. Amugy egy hianyzik nekem a magyar sushi valasztekban, jo, hogy van sokfele hal meg rak meg kagylo, de hol van pl. egy jo kis rainbow vagy caterpilar tekercs? Meg a tobbi 1000 kombinacio, ami LA-ben van, nalunk meg nincs. Meg Tokyoban is keresni kell amugy, mert kulonben a sushi is csak egyfajta japan kaja, van meg egy csomo. Mintha mindig pizzat enne az ember... De erdekes, sushit meg nem untam meg. Egy dolgot utalok, a tengeri sunt, de azt nagyon...
-
Flashback
addikt
Anyáméktól Sushis étkészletet kaptam!!
-
kraftxld
félisten
Tegnap voltunk a wasabi-ban, nagyon bejött a hely. Szinte az összes kaja ízlett, bár kicsit gyenge volt a választék a sushiból.
-
robisz
senior tag
Mi is szoktunk évente 2x 3x sushi-t enni barátnőmmel.
Az I love Sushi elég gyenge, ha pesti futár kell akkor a mysushi az isten: [link] -
-
Flashback
addikt
Olvasgattam az otthoni szushi csinálásról és szerintem ez a legjobb leírás:
[link]
ILOVESUSHI pedig alapanyagot is szálít házhoz!!! Pár dolog a Tescóban is beszerezhető aki merészebb négy tigris piac. Itt mindent lehet kapni! -
Flashback
addikt
A vörös lazacos nigiri annyira nem jött be, ám a rákos, lepényhalas és a füstölt lazacos igen! A Tojásos, és a philadelphia tekercs szushi az tényleg nagyon jó. Shitake gombás nekem nagyon gombás
Bár egyszer ezt is meg kellett kóstolni. Következőleg már Chic lesz. Integra ajánlhatsz valami jót!
-
Gero
tag
azert irtam igy, hogy lehessen tudni milyen fajta rak, mert otthon minden fajta pici, hosszu, kerek, nagy rakra egyszeruen azt mondjak, hogy rak. es azert izben, meg allagban, meg ugy sehogysem mindegy, hogy milyen rakbol van. ha mar ettel shrimpet, szerintem azt is raknak mondanak otthon, az valami szornyen gusztustalan valami, ellenben a crab-bel
azert lehet kotekedni -
Akheron
senior tag
Én rizsfőzésben jó vagyok végül is, el tudnám készíteni olyan jellegzetesen tapadós, mégis telt és egyenletesen nedves állagúra, de a körbetekergetéssel biztosan nem fáradoznék...
Azt esetleg tudja valaki, hogy a tojásrántottához szoktak-e valamilyen különleges fűszert használni? Én jázminrizzsel és szójaszósszal szoktam néha tojásrántottát fogyasztani, de emlékeim szerint az a nigiri sokkal finomabb volt.
Most olvasom, hogy a rizst rizsecettel szokták savanyítani... olyanom nincs.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
Fozott mar valaki szusit?
Asszony egyik este egy adag lazacos szusival (sake sushi, 鮭寿司, kinek hogy tetszik) vart otthon, teljesen okes volt
[Szerkesztve] -
Gero
tag
en soha semmit nem ettem eszek ami vizben el, ennek ellenere a szusit megszerettem amiota itt lakok, ezert szerintem az is probalja ki aki ki nem allhatja a halakat (en is ilyen vagyok)
kedvenceim:
uborkas
spargas
avokados
philadelphia - lazac, avokado, kremsajt
california - crab, avokado
tarzana - lazac, hagyma, crab
most csorog a nyalam, ahogy leirtam -
Akheron
senior tag
Meglehetősen nagy várakozásokkal fogtam neki az étkezésnek, így mikor azon kaptam magam, hogy minden igyekezetem ellenére kevéssé ízlik némelyik, akkor kitaláltam, hogy biztos azért van ez, mert amit épp eszem, az nem elég friss (hisz hétvégén rendeltem, helyben) vagy nincs egészen jól elkészítve, és hogy Japánban, a friss egészen biztosan ízlett volna.
-
zsiga667
addikt
Jól gondolod, magyarul szusinak kéne írni, csak hát ugye a sushi sokkal trendybb meg sznobabb, azt meg nehéz leírni hogy 寿司...
Meg a maki-t is lehetne ám nyugodtan tekercsnek hívni, mert egyrészt ugye az, másrészt még azt is jelenti.
A tamago nigiri (a tojásrántottás) nekem is az egyik kedvencem, nálam mindig része a menünek. -
Akheron
senior tag
Nem akarok senkivel sem kötözködni, de nyugodtan lehet írni szusiként is, magyar átírással (a Hepburn-átírásos sushi például az angol nyelvben használatos, amennyire tudom - [link]).
Én az egyetlen rendelésem során különféle halas, rákos (igaz, csak préselt), zöldséges és tojásos makikat és nigiriket kóstoltam. Valahogy a tojásrántottás ízlett a legjobban, annak abszolút bejött az íze.A nyers hal sem a számnak, sem a gyomromnak nem tetszett - bár nyilván más lenne Japánban fogyasztani, mint egy pesti étteremtől hétvégén rendelni. Szójaszószt szinte minden étkezéskor használok.
-
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur #55 üzenetére
Elsőre az ember azt hiszi rizses hal nagyűgy ,nálunk van bácskai rizses hús
de a szusi valahogy más, meg kell kostolni hogy az ember megszerese.
-
Motion_Blur
félisten
olvasgatva a topikot..hááát rendesen csöpög a nyálam
ki szeretném próbálni, szfváron van valami kultúrált lelőhely?
[Szerkesztve] -
Na megvolt a sushi-s vacsi vasárnap. Egy boxot rendeltem meg egy 6 db-os paprikás makit. A lényeg nagyon fincsi volt, de legközelebb többet kell rendelnem 2 személyre (ugye az ember elsőre nem rendel be sokat nehogy baj legyen).
Seperc alatt megettük, de utánna azért eltünttetünk még 1-1 tányér pulykapaprikást is. -
lorcsi
veterán
nálunk is nyílt wasabi
ebéd korlátlan 4ezer a vacsora 5ezer korlátlanul
bélpoklosak előnybenígy nekem nem érné meg
-
Sipi16
őstag
Én már régóta gondolkodom hogy ki kéne próbálni, de mindig visszaléptem. Most hogy látom hogy van futárszolgálat is elkezdett komolyabban érdekelni a dolog.
-
nRu3
addikt
Igaz eddig nem sok helyen és több féle wasabit kostoltam de eddig könyen ettem öket és csodálkoztam hogy hol az a híres erő belöle, na kiváncsiságbol az egyik bevásárlóáruházban mirelit sushit vettem, mien lehet és amugy is megkivántam, navolt benne zöld trutymó, na majd beszédültem olyan erős volt a wasabi
a sushi nem nagy szám volt de nem is katasztrofális egyszer meglehetett enni.
-
_az
senior tag
a héten vettünk egy i love sushi dobozt kipróbálni. király volt!
amúgy nekem a gyömbér(?) volt a legnagyobb csoda mellé, nagyon bejött. a wasabi meg a tormára ütött erősen -
dabadab
titán
Technikai kerdesem lenne: a nigirit hogy kell kulturaltan enni? Mert keleti etelhez merten hatalmas, szoval bar be lehet egyetlen falatnak tekinteni, de ... akkor az jo nagy falat. Halat palcikaval kettevagni viszont nem tunt tul remenyteljes vallalkozasnak, szoval itt vagyok tok tanacstalanul.
ps: es ez ugyan teljesen off, de a sult tesztaval is vannak gondjaim -
Integra
titán
válasz
Flashback #39 üzenetére
rózsakerti sushi étterem valóban él és virul, párszor ettem én is ott, illetve rendeltünk onnan enni.
azért virul mert az összes orosz odajár. akik minden nap ott vásárolják a sushit, nem kispályások, jobb ha az ember távol marad tőlük. még rájuk nézni sem tanácsos kb. főleg nem a nőkre. -
Flashback
addikt
Megint ''I love Sushi'' volt. És finom volt mind!! Shitake gombássat evett már valaki???
Tokyóban biztos más ize van a Sushinak is. Egy indexes cikkben volt hogy egy echte japán palival végigjárták az éttermeket egy pár sor a cikkből:
''A rózsadombi Fuji olyan drága, hogy még az egyetlen magyar szusitopik fórumozóinál sincs egy darab bejegyzés sem róla, mintha ez az étterem nem is létezne ...''
''Ennek ellenére a Fuji él és virul. Legjellemzőbb tulajdonsága, hogy olyan árfekvésben mozog, hogy egy kétszemélyes vacsorát húszezer forint alatt semmiképp sem úszunk meg, de reálisabb, ha egyből harmincezerrel számolunk. A hal tényleg friss, a szusi-szakács tényleg japán, még a kedves, kissé neurotikus pincérnő is, aki a japánon kívül nem nagyon beszél más nyelvet.''
''...ez az egyetlen hely, ahol Magyarországon egészen biztosan jó szusit lehet enni - sajnos ennek megfelelően az árak pont olyanok, mintha Tokióban lennénk. ''
ILS kaja, pár kép: -
Integra
titán
anyámék nem is olyan rég voltak kint újra tokyo-ban, ők is mondták, hogy ég és föld, de szerintem ez evidens...
nem is próbálom azt hinni, hogy itt a legjobb étterem olyan lesz, mint ott kint a sűrűben, a kis sarki tradícionális sushi étterem a maga ósdi hangulatával és 80 éves szakácsaival, és sok száz éves faberendezésével és full friss ételeivel.
én örülök, hogy egyáltalán van sushi itthon... -
Flashback
addikt
-
lenox
veterán
Hmm, szal van erdeklodes sushi irant?
Nekem is nagy kedvencem, eleg sok helyen is ettem. Szal teny, hogy Magyarorszagon nincs tenger, ugyhogy tul sokat nem lehet varni a temaban, mivel ugye az egesz a friss halakon/tengeri herkentyukon alapul. Ehhen kepest az ilovesushi tenyleg elfogadhato, a kollegak kozul valaki minden nap rendel toluk. A wasabi altalaban nem rossz (nem csak sushiban nyomulnak ugye), de ebben a temaban gyenge. Szerintem a legjobb hely a Fuji etterem Budapesten, meg is van az ara, kb 30k-t szoktunk fejenkent otthagyni. De itt legalabb magyar viszonylatban jo a valasztak, neha meg toro is van (mindig kerdezem, kb. 3-bol egyszer van).
De ezekhez kepest pl. Los Angeles, Las Vegas, Tokyo, London azert sokkal jobb. Szal aki arra jar tanulmanyozza a kerdest. En ezek kozul leggyakrabban Los Angelesben jarok, mikor ott vagyok kepes vagyok egesz ido alatt (altalaban 1 het) sushit enni, annyi etterem van kulonbozo trukkos fogasokkal, hogy nem lehet megunni. Persze aki nem szereti a nyers halat, az beszopta.
Szal par trukkos dolog, hogy nehogy azt higgye valaki, csak lazacos makit lehet enni, az meg nem bir nagyon kulonbozni Tokyoban sem. Szal pl. teljesen tipikus, de Budapesten nem lattam: szivarvany tekercs. Csinaljak ugye a tekercset, felvagjak 6 fele, es ugy van osszerakva, hogy minden darab mas szinu (kulonbozo hal vagy mas cucc (pl. avokado) van benne). Vagy szokott lenni a sarkany tekercs, tobbfele van, az a lenyeg, hogy van feje, es sarkanyt formaz. 'Felpok' tekercs - ezt mi neveztuk el ennek, mert egy fel rak van minden darabban, es 4 laba kiall (neveztuk egyebkent nyolcadik-utas-a-halal tekercsnek is). Aztan masik pelda, ami nalunk soha nem lesz, mert nincs tenger, hogy Los Angelesben szoktak olyan specko kajat csinalni, ami evente 2-3 napig van, mert a kis polipok amik kellenek bele csak akkor vannak.
Ja igen, bar sushirol van szo, gondolnam, hogy a tepanyakit is meg lehet emliteni. Szal ez ilyen latvany sutes, van Budapesten is (pl. a Fujiban, mashol is van biztos), a szakacs a kaja keszitese kozben mindenfele trukkot mutat be. Pl. egy igen tipikus pelda, amikor a hagymabol vulkant raknak ki, ami fujja a tuzet. -
Integra
titán
én azt javasolnám 2 főre, hogy vegyél 2x chic-et, ami szimpatikus, mert isteniek.
vegyél pár nigirit, 2-3 db/fő egyenként vagy egy kisebb boxot, igyekezz úgy válogatni hogy változatos legyen, a nigirik akkorák hogy felezhettek is egyet, bár az egészet betömve egyszerre az istenipl osaka nigiri box
és vegyél mellé még egy kisebb maki boxot is. pl kobe maki.
ezzel már azért szerintem jól is laktok és sok finomságot ki tudtok próbálni.
[Szerkesztve] -
#PeTeY#
aktív tag
Juj, de irigyellek benneteket.
Itt Debrecenben csak 1 sushi étteremről tudok [link]. Pár hónapja rendeltem tőlük persze 0 tapasztalattal és sikerült az összes hús nélküli maki-t kifognom. Uborkás, paprikás, avikádós, omlettes... Ettől függetlenül jó volt első próbának. Finomak voltak.
Épp ma gondoltam rá, hogy elkéne menni ebédelni egyet (4ezer párszáz forintért all you can eat), és benyomni egy csomó nigiri-t mert gondolom csak az az igazi.
Ha Pesten járok, akkor viszont kipróbálom, amit Integra ajánlott. Képek alapján nekem úgy tűnik, hogy uborkás maki és uborkás maki között is van különbség. -
Köszi. Nagy az esély egyellőre, hogy csak 2-en lennénk a barátnőmmel.
Az az igazség, hogy én régóta ki akarom próbálni a sushi-t, csak ugye eddig nen nagyon voltam olyan helyen, ahol lett volna lehetőségem megkósolni.
Csak átfutottam a weblapot, még nem nagyon mélyedtem bele.
De egyből megéheztem ahogy megláttam a képeket. -
Integra
titán
ez változó, ki mennyire bírja a nyers húst és a hideg ételt így, ebben a formában.
6 maki nem olyan sok azért. bár a chic-ek nagyobbak mint a makik, majdnem másfélszeres méretűek. amit belinkeltem korábban azt 4 felnőttre rendeltem, pont jól jött ki.
szóval egy főnek szerintem 6 maki kevés amúgy.
de vannak ott tálak is amik nagy válogatások, talán érdemes azokból válogatnod.
két főre vennél?
válogass a boxokból
[Szerkesztve] -
Így elnézve az Integra által linkelt lapot lehet a barátnőmnek a szülinapjára Sushi vacsit intézek. (Király, mert még kiszállási díjjatt sem kell fizetnem
)
Viszont lenne 1 kérdésem ez a 6 db-os maki mennyire laktató? Tehát hogy érdemes számolni egy átlag emberre?
[Szerkesztve] -
zfarkas
senior tag
Na ez finom volt
Innen rendeltem: [link], egy ''Seto'' Nigiri box-ot: rákhús, grillezett angolna, lazac és omlett nigiri. Mellé volt egy kis wasabi, szójaszósz, meg valami cucc, amiről nem tudtam eldönteni, micsoda.
A sorrend nálam: angolna, lazac, rákhús, omlett.
Nigiri helyett legközelebb makit rendelek, mert nem bírtam normálisan megfogni a nigirit a pálcikákkal. A makit talány könnyebb -
Integra
titán
válasz
Twiggydoll #15 üzenetére
szar ügy, eltévesztetted a topicot
-
zfarkas
senior tag
válasz
Twiggydoll #15 üzenetére
Lehet ez rossz???
-
Twiggydoll
tag
fujj szerintem nagyon rossz.
-
Integra
titán
mindegyik finom, nem nagyon tévedsz minőségben náluk.
nehéz válogatni, ez tény, mert nagyon sok van és én spec imádom mindet
jók a chic boxok, és a nigirik is isteniek
na, megkerestem az utsó rendelésem:
Az Ön mai választása:
1 box KOBE 1360 Ft
1 box TENDO 1350 Ft
1 db Vöröstonhal nigiri 390 Ft
2 db Omlett nigiri 360 Ft
1 db Chic No 10 1580 Ft
1 db Chic No 42 1580 Ft
1 db CHIC No 17 1580 Ft
Házhozszállítás 600 Ft
Összesen: 8800 Ft
ok, nem egyszermélyre ment a dolog, 4 főre, de pont elég volt, talán még egy chic-et vehettem volna, de... soha nem lenne elég -
Integra
titán
én csak innen rendelek sushit, sehonnan máshonnan.
korrektek, gyorsak, minőségi étel és valóban amikorra rendelem őket a ház elő, tényleg ott is vannak!
csak jót tudok mondani róluk!
[link] -
kraftxld
félisten
Lazacos makit ettem, adtak hozzá valami sárga izét, elég funky íze volt
A mellette lévő kétkörömnyi zöld takonyszerű valamit nem mertem még bevállalni, majd legközelebb. Amúgy maga a maki jó volt.
Utána lenyomtam még egy rántott camanbert sajtot, barátném valami izmos marhasültet kajált. -
Flashback
addikt
MAKI Sushi!
up up!
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
Nekem is van a környezetemben hasonló emberke de ők kb hetente járnak BP-legjobb éttermeibe... Meg a srác bnőjének 3 hónap után vett egy új Mercit... Szóval ő biztos meg tudná mondni a legdrágább helyet de, biztos nem evett még a legolcsóbb bárban sem. Szóval ''ezek'' csak a drága elit helyeket tudná megmondani.
-
adalbert1
veterán
Én még egyelőre csak érdeklődöm a téma iránt, enni még sosem ettem, de nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet... Csak sosem jutok el odáig hogy meg is kóstoljam. Így én is kíváncsian várom a beszámolókat...
Nincs véletlen valami olyan linked, ahol az ehez kapcsolódó kifejezéseket kifejtik, mert pl. a makiról is csak sejtéseim vannak... -
Flashback
addikt
Na kinek mi a véleménye a BP-i Sushi felhozatalról?
Már 2 hete bújom a netet a Sushi éttermek és irodalmak után.
Vasárnap este elvittem a nővéremet meg a bnőmet a LeRoyba egy kis Sushi kóstolóra. Lazannyás, Avokádós, Rákos makit ettünk. Inkább csak kóstoltuk mert amennyi pénzt rászántam abból nem tudtunk volna jól lakni. Pedig a LeRoy még az középkategória alja talán.
Finom voltBőségesen volt Szója szósz, gyömbér. Vizitorma csak egy mogyorónyi volt. ( Másnéven WASABI, bár ebből nem fogyott túl sok ). Két darab 6-os válogatást ettünk. Így a 12 Sushiért és 3 üdítőért 3490 Ft-ot fizettem, de mivel frankón igényes és finom volt ezért kerek számot hagytam ott
Persze azért kaptam is vissza... De az ösztöndíjamat elettük szépen
Pénteken kipróbálunk valami sushi futárt. (Ezek a legolcsóbbak egyébként)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- iPad topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lézervágás, gravírozás
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest