Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
''és a kernel forrást a telepítő cd-kről tudom feltenni?'' Igen, és ez ott van valahol a csomagok között. Elég ha a keresésbe beírod: kernel , innen már ugyis megtalálod. Ja igen, nézz be a /usr/src -be előtte, igazság szerint nem találsz semmit ott, majd a csomi után is csekkold. Na most próbáld a make.sh -t
''ott azt írta, hogy nincs 3d-t támogató hardverem'' Ezt lehet akkor is írni fogja, ha már lesz, mert hallottám ilyenről... Legjobb a glxinfo, az mindent elárul. -
elttiL
senior tag
Szia! Ide válaszolok hcf modem ügyben. itt van egy link: Bővebben: link, le lehet tölteni beta drivert hcf-hez, hsf-hez. nekem ki kellett hagyni az elejét a beállításnak (ld link), mivel fent volt ez a driver már, letöltöd, feltelepíted, azokat a dolgokat beírod (ln –s tyySHSF0 /dev/modem stb (nálad lehet ogy HCF van benne
)) és müködik, nekem felkapcsolódott, de nem lehetett semmit elérni a neten, volt egy beállítás amit be lehet pipálni, valahol a modem tulajdonságoknál majd pontosan megnézem valami ilyen : primitív mód v. elérés(???). , ez után nekem már nem bontott, és tuti lett. a ''k'' betüs ikonon, jobbgomb, napló megtekintése pont alatt látod, hogy éppen mit csinál, itt a topic-ban belinkeltem az én tartalmamat, amit kaptam connect alatt. ha suse közelben leszek, akkor pontosabbakat tudok írni...
PS.: igaz, hogy béta driver, de 56k-val megy a cucc, szóval király
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)) és müködik, nekem felkapcsolódott, de nem lehetett semmit elérni a neten, volt egy beállítás amit be lehet pipálni, valahol a modem tulajdonságoknál majd pontosan megnézem valami ilyen : primitív mód v. elérés(???). , ez után nekem már nem bontott, és tuti lett. a ''k'' betüs ikonon, jobbgomb, napló megtekintése pont alatt látod, hogy éppen mit csinál, itt a topic-ban belinkeltem az én tartalmamat, amit kaptam connect alatt. ha suse közelben leszek, akkor pontosabbakat tudok írni...